Sencha

Aseta laskevaan järjestykseen

9 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Sencha Benifuki - Luomu (2020) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä luomutuotettu sencha on poimittu Benifuki-lajikkeesta, josta tuotetaan suuri osa japanilaisesta mustasta teestä. Senchaksi tuotettuna se tarjoilee terävää vegetaalisuutta ja pitkää jälkimakua.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 2. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen. Tämä on toinen erämme 2020-sadosta ja poikkeaa hieman aiemmasta erästä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 3. Sencha Saemidori - AAA (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Tämä Kagoshiman alueella tuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista. Tämä on toinen erämme tätä teetä vuodelta 2020. Se eroaa hieman aiemmasta erästä ollen mielestämme jopa hieman aiempaa parempi. Tuoksussa upeaa tummaa marjaisuutta ja liki rasvaista umamia. Maku alkaa läpinäkyvänä, mutta esiin nousee palkoista vegetaalisuutta ja pidempi solisevan raikas sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 4. Kabusecha Okumidori (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha on tuotettu Okumidori-lajikkeesta. Tee on upean tyyni ja raskas. Siinä on villien kasvien aromaattisuutta, makeaa vegetaalisuutta ja hieman ruohon sävyjä. Tämä teelaatu on toinen tee-erämme 2020 vuoden Okumidori-lajikkeen Kabusechasta. Se on eri poimintaa, mutta hyvin samantyylinen kuin aiempi erä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 5. Kagoshima Sencha A (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä erinomainen arkilaatu on sekoitus useasta eri peensaslajikkeesta ja usealta eri teetarhalta. Maljassa teen tuoksu on lämpimän paahteinen ja rehevän vegetaalinen. Maussa on villien kasvien sävyjä sekä heinäisen jänteikästä vegetaalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 6. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2020 - Erä 1.)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 7. Yuzu Sencha (2020)
  Rating:
  0%

  Niin krispiä, niin raikasta! Sitä on tämä yuzu-sencha! Yuzu on Itä-Aasiassa kasvava tyylikäs sitrus. Senchaan yhdistettynä se tarjoaa intensiivisen ja raikkaan kokemuksen.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 8. Satsuma Sencha (2020)
  Rating:
  0%

  Pehmeää ja makeaa sencha-teetä maustettuna intensiivisellä satsumalla. Koko upeus tuotettu Satsuman alueella, josta hedelmä on saanut nimensä. Kuivan teen tuoksu on massiivisen sitruksinen. Maussa sitrus makeutuu. Jälkimaussa senchan raikkaus tulee esiin. Tämä on kuin auringonpaistetta sielulle!

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 9. Sencha Saemidori AA - Luomu (2020) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä Kagoshiman alueella tuotettu luomu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista. Tämä on hyvä keskitasoinen laatu, joka tarjoilee saemidorin kirkkaanvihreän värin ja pehmeän makean maun!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

9 tuotetta

per sivu