Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 17

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Dong Ding Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Dong Ding eli Jäinen Huippu on kuuluisa teevuori Taiwanissa. Vuori on tunnettu pallomaisista wulong-teelaaduista, jotka on paahdettu keskiasteelle, joka antaa teelle hienon kompleksisen maun ja tuoksun, jossa on pinnalla jukevää paahteisuutta ja tämän taustalla esiin nousevaa kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 2. UUSI
  Cui Yu Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä kevytpaahtoinen wulong on tuotettu Cui Yu -lajikkeen pensaista Yunnanin maakunnassa Baoshan-prefektuurissa keväällä 2021. Maussa on voikeksistä sävyä, kukkeutta ja yhä hieman paahteista mausteisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Mae Salong Dong Ding (2021)
  Rating:
  0%

  Pallomainen paahdettu wulong-tee Pohjois-Thaimaasta Mae Salong -vuorelta. Tee on ns. talvisatoa, joka on alueen paraslaatuisin sato ja poimittiin vuodenvaihteessa 2020-2021. Maku alkaa välittömästi jylhän paahteisena. Maku tarjoaa paahteen lisäksi raikasta yrttisyyttä, joka nousee esiin ja jatkuu jälkimakuun.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Bai Ya Qi Lan (2021 Tummapaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä laatu on hieman tummempaa paahtoa ja tarjoilee paahteisia sävyjä, joiden taustalla rikas kirjo kukkaisia ja vegetaalisia sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 5. Osmanthus Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Osmanthuksen kukilla maustettu vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta. Maussa on mukavasti intensiivisyyttä ja paksuutta. Siitä löytyy jykevää tuoretta puuta, raikasta yrttisyyttä ja rehevää kukkaisuutta. Osmanthus tuo makuun sitruksista piirrettä. Uhkea täyteläinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 6. Dong Fang Mei Ren (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Teessä on valtavasti makua. Se on kuin tiivistemehua ilman veden lisäämistä. Maussa puisia, hedelmäkarkkisia ja kaarnaisia sävyjä. Esiin nousee yllättäviä piirteitä kuten hapanta raparperia ja tomaattia. Uskomattoman aromaattinen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 7. Bai Ya Qi Lan (2021 Kevytpaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä tee oli meillekin kokonaan vieras, mutta osoittautui kerrassaan ihastuttavaksi tuttavuudeksi. Upeaa siirappisen paksua kukkaisuutta ja herkkiä vegetaalisuuden sävyjä!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 8. Huang Zhi Xiang (2021)
  Rating:
  0%

  Huang Zhi Xiang on yksi Guangdongin maakunnan Feeniks-vuorten dancong-teepuulajikkeista. Lehdissä monipuolinen eloisa tuoksu, jossa välillä esiin nousee keksimäisyyttä, välillä vegetaalisuutta, välillä kukkaisuutta ja välillä paahteisia sävyjä. Maussa on hieman umamia, eloisaa kiinteää puuta, tupakan häivähdys. Jälkimaku viipyilee pitkään mineraalisen puisin sävyin.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 9. Shui Xian Bing Cha (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 10 gramman kakuiksi puristettua wulongia Wuyi-vuorilta. Tee on Shui Xian -lajikkeesta poimittua. Lehti on hyvin kevytpaahteista ja maussa on paljon nuorta sheng pu'eria muistuttavia sävyjä. Maku tarraa suun pintoihin ja johtaa pitkään jälkimakuun. Maku on vahaisen kukkainen ja paksu. Kevyt mutta kuitenkin voimallinen tee.

  Lisätietoja
 10. Mae Salong Qingxin (2021)
  Rating:
  0%

  Upean kukkea Qingxin-lajikkeen pensaista poimittu wulong-tee Thaimaan Mae Salong -vuorelta. Kuivien teenlehtien tuoksu on makean kukkainen. Siitä löytyy hapokkaita sävyjä, jotka tuovat mieleen punaiset marjat ja viinirypäleet. Haudutetun teen tuoksu on kompleksinen yhdistelmä paahteisuutta, kukkaisuutta, maitoisuutta ja marjaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 17

Sivu
per sivu