Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu
 1. Alishan Jin Xuan (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä taiwanilainen Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Ali Shanilla eli Ali-vuorella Jin Xuan eli Keltainen Lilja -lajikkeesta. Lajikkeella on omaleimainen hieman maitoinen aromi. Teessä on selkeä maitoinen aromi, monipuolisia mineraalisia sävyjä sekä kukkaisuutta. Tee on 2021 kevätsatoa. Se edustaa tyylissään hyvän hinta-laatusuhteen antavaa kompetenttia keskitasoa. Hyvä esimerkki siitä, miksi Taiwanin wulongeja arvostetaan.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 2. Mae Salong Dong Ding (2021)
  Rating:
  0%

  Pallomainen paahdettu wulong-tee Pohjois-Thaimaasta Mae Salong -vuorelta. Tee on ns. talvisatoa, joka on alueen paraslaatuisin sato ja poimittiin vuodenvaihteessa 2020-2021. Maku alkaa välittömästi jylhän paahteisena. Maku tarjoaa paahteen lisäksi raikasta yrttisyyttä, joka nousee esiin ja jatkuu jälkimakuun.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Osmanthus Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Osmanthuksen kukilla maustettu vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta. Maussa on mukavasti intensiivisyyttä ja paksuutta. Siitä löytyy jykevää tuoretta puuta, raikasta yrttisyyttä ja rehevää kukkaisuutta. Osmanthus tuo makuun sitruksista piirrettä. Uhkea täyteläinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Dong Fang Mei Ren (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Teessä on valtavasti makua. Se on kuin tiivistemehua ilman veden lisäämistä. Maussa puisia, hedelmäkarkkisia ja kaarnaisia sävyjä. Esiin nousee yllättäviä piirteitä kuten hapanta raparperia ja tomaattia. Uskomattoman aromaattinen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 5. Shui Xian Bing Cha (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 10 gramman kakuiksi puristettua wulongia Wuyi-vuorilta. Tee on Shui Xian -lajikkeesta poimittua. Lehti on hyvin kevytpaahteista ja maussa on paljon nuorta sheng pu'eria muistuttavia sävyjä. Maku tarraa suun pintoihin ja johtaa pitkään jälkimakuun. Maku on vahaisen kukkainen ja paksu. Kevyt mutta kuitenkin voimallinen tee.

  Lisätietoja
 6. Mae Salong Qingxin (2021)
  Rating:
  0%

  Upean kukkea Qingxin-lajikkeen pensaista poimittu wulong-tee Thaimaan Mae Salong -vuorelta. Kuivien teenlehtien tuoksu on makean kukkainen. Siitä löytyy hapokkaita sävyjä, jotka tuovat mieleen punaiset marjat ja viinirypäleet. Haudutetun teen tuoksu on kompleksinen yhdistelmä paahteisuutta, kukkaisuutta, maitoisuutta ja marjaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 7. Rohini Oolong FTGFOP1 (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Rohinin teetilan oolong-tee on tuotettu 2020 kesällä. Tee on käsitelty siten, että lehti on hyvin ehjää. Tee on oolongien tapaan osittain hapetettua. Maku on laakea ja raikas. Siitä löytyy reippaasti mineraalisuutta, tasaista rypäleisyyttä ja kiinteää puuta. Välillä esiin tulee myös vienoja kukkien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 8. Mae Salong Si Ji Chun (2020)
  Rating:
  0%

  Pohjois-Thaimaan Mae Salong -vuorella 2019 ja 2020 vuosien vaihteessa tuotettu kevytpaahteinen wulong-tee. Tee on Si Ji Chun -lajikkeesta, joka tarjoaa vehreitä sävyjä sekä kukkaisuutta. Maku on laakea ja sen voimakkuus nousee jälkimaussa.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 9. Mae Salong Dong Ding (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuottajan tulkinta taiwanilaisesta Dong Ding -teestä, jota tuotetaan Dong Ding -vuorella. Se on hieman tummempaa paahtoa edustava pallomainen wulong-tee. Rouheasta mausta löytyy kompleksista hedelmäisyyttä ja paahdetta. Jälkimaussa myös kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 10. Dong Fang Mei Ren (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tässä thaimaalaisessa versiossa ei ole hyönteistenpuremia vaan maku on aikaansaatu hapettamisella. Tämä ei siis ole erityisen alkuperäinen versio tästä teestä, mutta se todellakin on erittäin maukas upeine hedelmäisine ja puisine sävyineen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu