Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 13

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Yu Long Gu Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Fujianin maakunnan Wuyi-vuorilla tuotetaan ns. kallioteetä. Nämä ovat usein hieman tummempipaahtoisia wulong-teelaatuja. Tämä tee on poimittu suositusta Rou Gui -lajikkeesta Wuyi-vuorilla Yu Long Gun eli Jadelohikäärmeen Laaksossa. Kuivan teen tuoksu kaarnainen, parfymaattisen paahteinen ja siirappisen hedelmäinen. Maku on puinen, kuivan mausteinen ja paahteisen parfymaattinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 2. UUSI
  Tong Tian Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Tong Tian Xiang on Guangdongin maakunnan Feeniks-vuoren teepensaslajike. Sen nimi tarkoittaa Taivaaseen Kantavaa Tuoksua. Tämä laatu koostuu upeasta pitkästä lehdestä, joka on hapetettu ja paahdettu kevyesti. Siinä on jäntevän puun sävyä, viljaisuutta, vahaista hedelmäisyyttä ja upea erikoisen raikas yrttinen sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 3. Yu Hua Feng Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Rou Gui on 2023 satoa. Tee on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli hieman tummemmaksi paahdettua wulong-teetä Pohjois-Fujianin Wuyi-vuorilta. Tee on Wuyi-vuorten keskeiseltä alueelta, jonka teetarhoja moni asiantuntija pitää parhaimpina. Tee on kasvanut Yu Hua -luolan lähistöllä olevalla mäellä. Tee edustaa erinomaista laatua omassa kategoriassaan. Maku on öljyisen paksu ja läpinäkyvä. Maussa samaten löytyy umamista paahteisen puun piirrettä ja tämän taustalla ja erityiseti maun kehityksessä esiin tulee parfymaattisia kukkeuden piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 4. Jin Hong Pao (2023)
  Rating:
  0%

  Jin Hong Pao on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli paahdettua wulongia Fujianin maakunnan Wuyi-vuorilta. Tämä laatu on erikoinen, sillä se on tuotettu varttamalla yhteen kaksi eri teepensaslajiketta. Tee on sitruskeksejä muistuttavalla tavalla viljainen ja hedelmäinen. Mausta löytyy lisäksi Wuyi-vuorten kuuluisaa kivistä mineraalisuutta sekä paahdetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 5. Wulong Zairai Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä wulong-tee on luomutuotettu Shizuokan alueella. Se on ns. Zairai -tee eli se on tuotettu siemenistä kasvaneista perimältään vaihtelevista pensaista. Lehdessä upea makeismainen tuoksu. Maku on samaten hieman makea ja intensiivinen. Zairai-pensaiden ansiosta teessä on upeaa mineraalisuutta ja syvä pitkä maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 6. Wulong Sayamakaori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Japanissa ollaan viimevuosina aktiivisesti kehitelty vihreän teen rinnalle muita teetyyppejä teenystävien ihailtavaksi. Japanilaiset wulongit ovat yksi näistä kehityssuunnista. Tämä luomutuotettu wulong on tuotettu Shizuokan alueella Sayamakaori-teepensaslajikkeesta. Teessä on kuivaa parfyymisyyttä ja hyvin intensiivinen maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 7. Huang Guanyin (2022)
  Rating:
  0%

  Huang Guan Yin eli Keltainen Guanyin on Wuyi-vuorilla käytetty teepensaslajike, jota kuvataan sävyiltään maitoiseksi. Tuoksu maljassa on mineraalisen paahteinen, lakritsinen, öljyinen ja raikas. Maussa on öljyinen piirre, jonka taustalla on mineraalista kivisyyttä. Paahteisuus nousee esiin kuivan mausteisena maun kehityksessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 8. Feng Huang Shui Xian (2023)
  Rating:
  0%

  Feeniks-vuorella Shui Xian -lajikkeesta tuotettu wulong-tee. Lehti on pitkää ja mustaa. Lehdet ovat upean pitkiä ja mustia ja niissä on juuri yhtä mystinen tuoksu kuin voisi olettaa - villisientä, tuohta, tuoretta puuta, sammaletta, raikasta yrttiä ja etäistä hedelmää. Mausta löytyvät nämä samat jänkäiset sävyt sekä pitkää mineraalista raikkautta. Varsin omalaatuinen ja alkuvoimainen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 9. Dong Fang Mei Ren (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Suurikokoinen lehti on rullattu palloiksi. Teessä on hedelmäkarkkinen ja kuivahedelmäinen tuoksu. Maussa on hieno yhdistelmä aromaattisen puun ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 10. Mae Salong Si ji Chun (2022)
  Rating:
  0%

  Neljä Vuodenaikaa -pensaslajikkeen wulong-tee Pohjois-Thaimaasta. Poimittu 2022 alussa. Tee tarjoilee erikoisesti kepeitä tuoksuja mutta voimakasta luonnetta. Tee on kukkainen, vaniljaisen vohvelinen ja mineraalisen tuorepuinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 13

Sivu
per sivu