Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 23

Sivu
per sivu
 1. Bai Ya Qi Lan (2022 Kevytpaahto)
  Rating:
  0%

  Etelä-Fujianissa Qi Lan eli Erikoinen Orkidea -lajikkeesta tuotettu pallomainen wulong-tee. Tämä laatu on kevyen paahdon ansiosta varsin vihreää. Tee on eksoottisen kukkainen sekä taustaltaan myös vegetaalinen. Suutuntuma on öljyinen ja jälkimaku nouseva.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. UUSI
  Bai Ya Qi Lan (2023 Tummapaahto)
  Rating:
  0%

  Etelä-Fujianissa Qi Lan eli Erikoinen Orkidea -lajikkeesta tuotettu pallomainen wulong-tee. Tämä laatu on tummapaahteista. Teessä on paksua ja tiheää paahteisuutta, mitä tasapainottaa erityisesti pitkässä jälkimaussa esiin nousevat kukkeat sävyt.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. UUSI
  Bai Ya Qi Lan (2023 Kevytpaahto)
  Rating:
  0%

  Etelä-Fujianissa Qi Lan eli Erikoinen Orkidea -lajikkeesta tuotettu pallomainen wulong-tee. Teen aromi on siirappisen kukkainen. Maku alkaa yksinkertaisena, mutta pitkässä jälkimaussa esiin nousee upeita eksoottisen kukkeita sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 4. UUSI
  Da Wu Ye (2023)
  Rating:
  0%

  Da Wu Ye eli Suuri Musta Lehti on yksi Guangdongin maakunnan Feeniks-vuorten dancong-teepuulajikkeista. Lajikkeen nimitys perustuu lajikkeen suuriin lehtiin, joiden väri on harvinaisen tummanvihreä. Tee on luonteeltaan kukkea ja aprikoosimainen. Maku on pitkä ja voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 5. Mi Lan Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Mi Lan Xiang eli Hunaja-Orkidea -Tuoksu on yksi Guangdongin maakunnan Feeniks-vuoren teepuulajikkeista. Vuorella tuotetaan Dancongeiksi kutsuttuja wulong-teelaatuja. Teen tuoksu on syvä, hedelmäinen, paahteinen ja hieman öljyinen. Maku on öljyinen ja syvä. Siitä löytyy hedelmäisyyden sävyjä sekä mineraaliöljyisyyttä ja hieman paahteisuutta. Jälkimaku on polveileva ja pitkä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 6. Feng Huang Shui Xian (2023)
  Rating:
  0%

  Feeniks-vuorella Shui Xian -lajikkeesta tuotettu wulong-tee. Lehti on pitkää ja mustaa. Lehdet ovat upean pitkiä ja mustia ja niissä on juuri yhtä mystinen tuoksu kuin voisi olettaa - villisientä, tuohta, tuoretta puuta, sammaletta, raikasta yrttiä ja etäistä hedelmää. Mausta löytyvät nämä samat jänkäiset sävyt sekä pitkää mineraalista raikkautta. Varsin omalaatuinen ja alkuvoimainen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 7. Tan Bei Tie Guanyin (2010) - 7g
  Rating:
  0%

  Tämä Tie Guanyin poimittiin keväällä 2010. Tee paahdettiin silloin kolmeen kertaan hyvin tummaksi. Tämän jälkeen teetä on iätetty saviruukuissa! Teessä tuoksuu voimakkaana liki kahvimaisen tumma paahto. Tämän rinnalla on kenties saviruukuista tulevaa hiekkaista mineraalista sävyä. Lisäksi teestä löytyy kuivattujen hedelmien sävyjä sekä hieman kukkaisuutta.

  Lisätietoja
  2,00 €
 8. Dong Ding Wulong (2022)
  Rating:
  0%

  Dong Ding eli Jäätynyt Huippu -vuorella Taiwanissa tuotetaan pallomaisia wulongeja, jotka paahdetaan keskitummaksi. Kuivissa lehdissä on kevyt kukkaisen makea tuoksu. Haudutettuna paahteisuus nousee esiin makeismaisen kukkeuden ylle. Maussa on nuotiomaista paahteen rouheutta sekä parfyymistä kukkeutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 9. Yi Xian Tian Rou Gui (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Rou Gui -lajikkeen kalliotee on 2020 satoa. Tee on Wuyi-vuorten keskeiseltä alueelta, jonka teetarhoja moni asiantuntija pitää parhaimpina. Tarkka pensaiden kasvupaikka on nimen alussa oleva Yi Xian Tian eli Taivaan Säde, joka on luolamainen moudostelma, johon aurinko pääsee paistamaan sen katossa olevasta aukosta. Tee on poimittu tämän luolan läheisyydessä. Maljassa tuoksu on parfymaattisen paahteinen ja etäisen kukkainen. Tuoksussa nousee esiin välillä makeismainen ruusuvesinen piirre. Maku on tiheä. Siinä on selkeitä paahteisuuden sävyjä, tummaa puuta ja mineraalisuutta. Maun reunoilla erottuu makeismaisia kukkeita piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 10. Bai Yan Bai Ji Guan (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Bai Yan Bai Jin Guan eli Valkoisen Kallion Valkoinen Kukonharja on nimensä mukaisesti ns. Valkoisen Kallion läheisyydessä Wuyi-vuorten keskisellä alueella kasvaneiden Bai Ji Guan -lajikkeen teepensaiden lehdistä tuotettu kalliotee. Bai Ji Guan on yksi Wuyi-vuorten ns. neljästä kuuluisasta teelajikkeesta. Maljassa teen tuksu on suolaisen viljainen, leipäinen ja mineraalinen. Maku on pirtsakan eloisa. Siinä on haikeaa vegetaalisuutta, kevyttä paahdetta, etäistä kukkeutta. Teen sävyt ovat kevyet, mutta rakenne paksu ja pitkä.

  Lisätietoja

  Alkaen 17,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 23

Sivu
per sivu