Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 13

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Alishan Jin Xuan 2022
  Rating:
  0%

  Tämä Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Ali Shanilla eli Ali-vuorella Jin Xuan eli Keltainen Lilja -lajikkeesta. Lajikkeella on omaleimainen hieman maitoinen aromi. Kuivissa lehdissä on vaniljaisen kermainen ja kukkainen tuoksu. Maljassa tuoksu on samaten vaniljainen ja hieman paahteinen tuoden mieleen tuoreet vohvelit.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 2. UUSI
  Qingxin Wulong 2022
  Rating:
  0%

  Tämä pallomainen vaaleapaahtoinen wulong-tee on tuotettu Qingxin -lajikkeesta paremmin pu'er-teestään tunnetussa Yunnanissa. Tee tarjoilee kutkuttavan yhdistelmän orkideamaisia kukkaisia piirteitä sekä selkeän paahteisen sävyn, joka antaa teelle luonnetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. UUSI
  Li Shan Qingxin 2022 Syksy
  Rating:
  0%

  Tämä Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Li Shanilla eli Persikkavuorella Qingxin-teepensaslajikkeesta. Tee on 2022 syyssatoa. Teenlehdissä on makean kukkainen ja hieman maitoinen tuoksu. Maku on tuoreen kukkainen ja lisäksi hennon vaniljainen. Herkullinen herkkä korkean vuoriston wulong!

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. Feng Huang Shui Xian (2022)
  Rating:
  0%

  Feeniks-vuorella Shui Xian -lajikkeesta tuotettu wulong-tee. Lehti on pitkää ja mustaa. Lehdet ovat upean pitkiä ja mustia ja niissä on juuri yhtä mystinen tuoksu kuin voisi olettaa - villisientä, tuohta, tuoretta puuta, sammaletta, raikasta yrttiä ja etäistä hedelmää. Mausta löytyvät nämä samat jänkäiset sävyt sekä pitkää mineraalista raikkautta. Varsin omalaatuinen ja alkuvoimainen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 5. Mae Salong Qingxin (2022)
  Rating:
  90% of 100

  Tämä vaaleapaahtoinen wulong-tee on poimittu Pohjois-Thaimaassa 2022 tammikuussa. Tee on poimittu arvostetusta Qingxin-pensaslajikkeesta. Teen tuoksussa on hieman kermaisuutta sekä paahteisuutta syvän kukkaisella taustalla. Teen maku on kukkainen ja samalla rotevan mineraalinen. Jälkimaku on pitkä ja voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 6. Punainen Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuotettu Chiang Rai -provinssin Mae Salongin vuorella noin 900 metrin korkeudessa. Tuottaja nimittää teetä Punaiseksi Wulongiksi. Punainen tee on termi mustalle teelle monissa Aasian maissa. Tee on siis hapetettua. Lehtikoko ja käsittely pallomaiseksi on kuitenkin wulong-teelaatuja muistuttava, jonka takia tee on kuin mustan teen ja wulong-teen hybridi. Sen maku on punahedelmäinen, pehmeä ja tummapuinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 7. Riisi Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta maustettuna Nuo Mi Xiang -yrtillä, joka antaa teelle upean sävykkään riisimäisen tuoksun ja maun. Maku on kukkaisen riisimäinen. Upea alkuperäinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 8. Dong Fang Mei Ren (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Teessä on valtavasti makua. Se on kuin tiivistemehua ilman veden lisäämistä. Maussa puisia, hedelmäkarkkisia ja kaarnaisia sävyjä. Esiin nousee yllättäviä piirteitä kuten hapanta raparperia ja tomaattia. Uskomattoman aromaattinen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 9. Shui Xian Bing Cha (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 10 gramman kakuiksi puristettua wulongia Wuyi-vuorilta. Tee on Shui Xian -lajikkeesta poimittua. Lehti on hyvin kevytpaahteista ja maussa on paljon nuorta sheng pu'eria muistuttavia sävyjä. Maku tarraa suun pintoihin ja johtaa pitkään jälkimakuun. Maku on vahaisen kukkainen ja paksu. Kevyt mutta kuitenkin voimallinen tee.

  Lisätietoja
 10. Rohini Oolong FTGFOP1 (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Rohinin teetilan oolong-tee on tuotettu 2020 kesällä. Tee on käsitelty siten, että lehti on hyvin ehjää. Tee on oolongien tapaan osittain hapetettua. Maku on laakea ja raikas. Siitä löytyy reippaasti mineraalisuutta, tasaista rypäleisyyttä ja kiinteää puuta. Välillä esiin tulee myös vienoja kukkien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 13

Sivu
per sivu