Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 20

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Bai Rui Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Bai Rui Xiang eli Sata Hyväenteistä Tuoksua on Wuyi-vuorten teepensaslajike, joka tunnetaan sen rikkaista kukkeista ja hedelmäisistä tuoksuista. Kuivassa lehdessä on raikkaan paahteinen hedelmien tuoksu, joka imelyydessään tuo mieleen kuivatut viikunat ja aprikoosit. Maku on dramaattinen ja nopea. Raikkaan hedelmäisyyden sävyt nousevat nopeasti esiin suurena vallina. Sen jäljessä esiin tulee mineraalisia sävyjä. Maussa on mukana hieman öljyisiä puun ja paahteen sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 2. UUSI
  Yu Hua Feng Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Rou Gui on 2023 satoa. Tee on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli hieman tummemmaksi paahdettua wulong-teetä Pohjois-Fujianin Wuyi-vuorilta. Tee on Wuyi-vuorten keskeiseltä alueelta, jonka teetarhoja moni asiantuntija pitää parhaimpina. Tee on kasvanut Yu Hua -luolan lähistöllä olevalla mäellä. Tee edustaa erinomaista laatua omassa kategoriassaan. Maku on öljyisen paksu ja läpinäkyvä. Maussa samaten löytyy umamista paahteisen puun piirrettä ja tämän taustalla ja erityiseti maun kehityksessä esiin tulee parfymaattisia kukkeuden piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 3. UUSI
  Huang Guanyin (2023)
  Rating:
  0%

  Huang Guanyin on melko moderni Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten teepensaslajike. Tämä on laatu on paahdettu Wuyi-vuorten perinteiseen tapaan melko tummaksi. Teessä on reippaasti parfymaattista paahteisuutta mihin yhtyy hienolla tavalla sävykkäitä kukkeita piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 4. UUSI
  Mi Lan Xiang - Erä 2 (2023)
  Rating:
  0%

  Mi Lan Xiang eli Hunajaorkidean Tuoksu on yksi Guangdogin maakunnan Feeniks-vuoren teepuulajikkeista ja ns. dancong wulongia. Suurissa ja pitkissä lehdissä on salaperäinen hedelmäinen tuoksu. Teen maku on samalla elegantin hedelmäinen, hieman paahteinen ja mausteinen. Jälkimaku on tyylikäs. Tämmä on toinen Mi Lan Xiang 2023 sadosta, joten olemme nimenneet tämän eräksi nro 2 sekaannusten välttämiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 5. UUSI
  Jin Hong Pao (2023)
  Rating:
  0%

  Jin Hong Pao on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli paahdettua wulongia Fujianin maakunnan Wuyi-vuorilta. Tämä laatu on erikoinen, sillä se on tuotettu varttamalla yhteen kaksi eri teepensaslajiketta. Tee on sitruskeksejä muistuttavalla tavalla viljainen ja hedelmäinen. Mausta löytyy lisäksi Wuyi-vuorten kuuluisaa kivistä mineraalisuutta sekä paahdetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 6. UUSI
  Wen Shan Bao Zhong (2023)
  Rating:
  0%

  Wen Shan Bao Zhong on merkittävä taiwanilainen tee. Taiwanissa Bao Zhong -luokitellaan omaksi kategoriakseen wulongien rinnalle. Lehdessä on tuoreen puinen vehreä tuoksu. Maku on rotevahko tarjoillen paahteisia tuoreen puisia, viljaisia ja mineraalisia sävyjä. Jatkuvuus jälkimakuun on voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. UUSI
  Wulong Zairai Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä wulong-tee on luomutuotettu Shizuokan alueella. Se on ns. Zairai -tee eli se on tuotettu siemenistä kasvaneista perimältään vaihtelevista pensaista. Lehdessä upea makeismainen tuoksu. Maku on samaten hieman makea ja intensiivinen. Zairai-pensaiden ansiosta teessä on upeaa mineraalisuutta ja syvä pitkä maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. Wulong Sayamakaori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Japanissa ollaan viimevuosina aktiivisesti kehitelty vihreän teen rinnalle muita teetyyppejä teenystävien ihailtavaksi. Japanilaiset wulongit ovat yksi näistä kehityssuunnista. Tämä luomutuotettu wulong on tuotettu Shizuokan alueella Sayamakaori-teepensaslajikkeesta. Teessä on kuivaa parfyymisyyttä ja hyvin intensiivinen maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 9. Wuyi Jin Xuan (2022)
  Rating:
  0%

  Jin Xuan eli Kultainen Lilja on Taiwanissa kehitetty teepensaslajike, joka tunnetaan siitä tuotettujen teelaatujen maitoisesta aromista. Tämän teen Jin Xuan -pensaat kasvoivat kuitenkin Kiinan Wuyi-vuorilla. Maljassa tuoksu on vohvelinen, viljainen, hiilinen ja kasvimainen. Maku on intensiivinen. Se yhdistelee hiilisyyttä, viljaisia sävyjä sekä kukkeaa kasvimaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 10. Huang Guanyin (2022)
  Rating:
  0%

  Huang Guan Yin eli Keltainen Guanyin on Wuyi-vuorilla käytetty teepensaslajike, jota kuvataan sävyiltään maitoiseksi. Tuoksu maljassa on mineraalisen paahteinen, lakritsinen, öljyinen ja raikas. Maussa on öljyinen piirre, jonka taustalla on mineraalista kivisyyttä. Paahteisuus nousee esiin kuivan mausteisena maun kehityksessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 20

Sivu
per sivu