Oolong

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 20

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Si Ji Chun Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Taiwanilainen wulong-tee on poimittu Si Ji Chun eli Neljä Vuodenaikaa -teepensaslajikkeesta. Se tarjoilee kukkaisia sävyjä sekä vihreän teen mieleen tuovaa vegetaalisuutta sekä mielenkiintoisia tuoreen yrttisiä piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Mae Salong Qingxin (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä vaaleapaahtoinen wulong-tee on poimittu Pohjois-Thaimaassa 2022 tammikuussa. Tee on poimittu arvostetusta Qingxin-pensaslajikkeesta. Teen tuoksussa on hieman kermaisuutta sekä paahteisuutta syvän kukkaisella taustalla. Teen maku on kukkainen ja samalla rotevan mineraalinen. Jälkimaku on pitkä ja voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 3. Wuyi Qi Lan (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä vuonna 2021 poimittu Qi Lan -lajikkeen wulong on kevyesti paahdettua. Lajike on eteläisessä Fujianissa löydetty ja sitä on alettu käyttämään Wuyi-vuorilla verrattain myöhään. Tee tarjoilee Wuyi-vuorten wulongeille tyypillisiä mineraalisia ja puisia sävyjä joiden taustalta löytyy lajikkeen läpitunkevaa kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 4. Wen Shan Bao Zhong (2021)
  Rating:
  0%

  Wen Shan Bao Zhong on merkittävä taiwanilainen tee, joka luokitellaan omaksi kategoriaksi wulong-teelaatujen rinnalle. Se on kuin suurilehtisen vihreän teen ja vaalean wulong-teen välimuoto. Se tarjoilee vahaista suutuntumaa sekä voisia, makean vegetaalisia ja viileän kukkaisia sävyjä. Upea ja uniikki tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 5. Punainen Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuotettu Chiang Rai -provinssin Mae Salongin vuorella noin 900 metrin korkeudessa. Tuottaja nimittää teetä Punaiseksi Wulongiksi. Punainen tee on termi mustalle teelle monissa Aasian maissa. Tee on siis hapetettua. Lehtikoko ja käsittely pallomaiseksi on kuitenkin wulong-teelaatuja muistuttava, jonka takia tee on kuin mustan teen ja wulong-teen hybridi. Sen maku on punahedelmäinen, pehmeä ja tummapuinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 6. Riisi Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta maustettuna Nuo Mi Xiang -yrtillä, joka antaa teelle upean sävykkään riisimäisen tuoksun ja maun. Maku on kukkaisen riisimäinen. Upea alkuperäinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 7. Rou Gui (2021)
  Rating:
  0%

  Rou Gui eli kirjaimellisesti käännettynä 'kaneli' on yksi Wuyi-vuorten kallioteelaaduista. Rou Gui on 2021 satoa. Tee on voimakkaasti paahdettua, joka antaa sille mustan kiiltävän värin ja paahteisen tuoksun. Maljassa tuoksussa on hiilimäisyyttä, hieman lakritsaista vivahdetta, paahteista puuta sekä mineraalista paahteisuutta. Teellä on kevyt suutuntuma. Mausta erottuu hiekkaista mineraalisuutta ja puista paahteisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 8. Dong Ding Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Dong Ding eli Jäinen Huippu on kuuluisa teevuori Taiwanissa. Vuori on tunnettu pallomaisista wulong-teelaaduista, jotka on paahdettu keskiasteelle, joka antaa teelle hienon kompleksisen maun ja tuoksun, jossa on pinnalla jukevää paahteisuutta ja tämän taustalla esiin nousevaa kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 9. Li Shan Qingxin (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Li Shanilla eli Persikkavuorella Qingxin-teepensaslajikkeesta. Maku on kepeä, mutta siinä on tasainen mineraalinen kukkaisuuden sävy ja hieman paksua vahaisuutta. Vaikka teen maku on herkän kukkainen, se pysyy suussa erittäin pitkään maun siirtyessä suun takaosaan. Hento ja hienostunut tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 10. Alishan Jin Xuan (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä taiwanilainen Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Ali Shanilla eli Ali-vuorella Jin Xuan eli Keltainen Lilja -lajikkeesta. Lajikkeella on omaleimainen hieman maitoinen aromi. Teessä on selkeä maitoinen aromi, monipuolisia mineraalisia sävyjä sekä kukkaisuutta. Tee on 2021 kevätsatoa. Se edustaa tyylissään hyvän hinta-laatusuhteen antavaa kompetenttia keskitasoa. Hyvä esimerkki siitä, miksi Taiwanin wulongeja arvostetaan.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 20

Sivu
per sivu