Suitsuke

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 94

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Coffee (Baieido, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Coffee on nimensä mukaisesti kahvinarominen suitsuke. Sen tuoksu on kahvin erityisen tunnistettava yhdistelmä paahteista hedelmäisyyttä ja kermaisuutta. Suitsuke on erittäin vähäsavuinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 4,00 €

 2. UUSI
  Tokusen Kobunboku (Baieido)
  Rating:
  0%

  Tokusen Kobunboku -nimen voisi kääntää muotoon Korkealaatuinen Kobunboku. Se on Baieidon suosituimman Kobunboku-suitsukkeen versio, joka on valmistettu normaalia reseptiä korkealaatuisemmilla raaka-aineilla.

  Lisätietoja

  Alkaen 4,00 €

 3. UUSI
  Kagura (Daihatsu, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Kagura tarkoittaa paikkaa, jossa suitsukkeita säilytetään. Se on tuoksuna mieto ja päätuoksuna on akaasia. Suitsuke on lisäksi suunniteltu vähäsavuiseksi. Toimitetaan upeassa laatikossa, jossa 120 suitsuketikkua.

  Lisätietoja
  12,50 €
 4. UUSI
  Chyo-Sin (Daihatsu)
  Rating:
  0%

  Chyo-Sin on Sakain kaupungin suitsuketuottaja Daihatsun mielenkiintoinen tuote, joka yhdistää länsimaiset tuoksut perinteiseen japanilaiseen suitsukereseptiikkaan.

  Lisätietoja
  14,50 €
 5. UUSI
  Kaizan (Daihatsu)
  Rating:
  0%

  Kaizan on Sakain kaupungissa toimivan Daihatsun monitahoinen suitsuke. Se on santelipuupohjainen, mutta resepti sisältää myös kirsikkapuun kukkaa, meripihkaa ja mausteita.

  Lisätietoja
  13,00 €
 6. UUSI
  Taganohana (Daihatsu)
  Rating:
  0%

  Daihatsu on Sakain kaupungissa toimiva perinteikäs suitsuketuottaja. Taganohana on tulkinta klassisesta santelipuu-kaneli -yhdistelmästä maustettuna tähtianiksella.

  Lisätietoja
  11,50 €
 7. UUSI
  Myo-Jyou (Daihatsu)
  Rating:
  0%

  Myo-Jyou eli Aamutähti on Sakain kaupungissa toimivan Daihatsun suosituimpia tuotteita. Se on santelipuupohjainen tuoksu, jossa pinnalla on makeaa vaniljaisuutta.

  Lisätietoja
  9,50 €
 8. Mainichi Koh Viva
  Rating:
  0%

  Japanin suosituin suitsuke! Mainich tarkoittaa jokapäiväistä eli kyseessä on huokeampi mutta kuitenkin laadukas suitsuke. Heti suitsukkeen sytyttyä voit tunnistaa tutun ja tässä tuoksussa erittäin voimakkaan ja intensiivisen santelipuun sävyn. Tuoksu on erittäin kantava ja dramaattinen santelipuun voimakkuuden ansiosta.

  Lisätietoja
  6,00 €
 9. Byakudan Eiju (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Tämä on santelipuujohtoinen suitsuke. Palaessaan tuoksu on selkeämmin puinen ja mausteinen. Se luo kotoisan ja turvallisen tunteen lämpimillä ja pehmeillä sävyillään.

  Lisätietoja
  9,50 €
 10. Tokusen Usuzumi no Sakura
  Rating:
  0%

  Tämä suitsuke on luotu kunnianosoitukseksi sakuralle, sille kuinka se vielä yli tuhatvuotisenakin puhkeaa kukkaan joka kevät. Tuoksu pohjautuu sakuralle, santelipuulle ja japanin sypressille.

  Lisätietoja
  8,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 94

Sivu
per sivu