Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Shoyeido

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 17

Sivu
per sivu
 1. Xiang Do - Ruusu (Shoyeido)
  Rating:
  0%

  Xiang Do on Shoyeidon selkeälinjainen sarja puristettuna suitsuketikkuja. Tässä Ruusu-tuoksussa yhdistyy tuoreiden ja kuivattujen ruusujen tuoksu. Taustalta löytyy hennosti ruusua tukevaa mausteisuutta.

  Lisätietoja
  18,00 €
 2. Xiang Do - Lotus (Shoyeido)
  Rating:
  0%

  Xiang Do on Shoyeidon selkeälinjainen sarja puristettuna suitsuketikkuja. Tämä tuoksu on vienon ja makean kukkainen. Se on sukua Xiang Do -sarjan Sencha tuoksulle, tuoden pehmeän makeuden päälle tyylikkään lotuksen kukan tuoksun.

  Lisätietoja
  18,00 €
 3. Xiang Do - Meri (Shoyeido)
  Rating:
  0%

  Xiang Do on Shoyeidon selkeälinjainen sarja puristettuna suitsuketikkuja. Tämä Meri on upean raikas merellinen ja hieman kukkainen tuoksu.

  Lisätietoja
  18,00 €
 4. Xiang Do - Sencha (Shoyeido)
  Rating:
  0%

  Xiang Do on Shoyeidon selkeälinjainen sarja puristettuna suitsuketikkuja. Tässä Sencha-suitsukkeessa on japanilaisen vihreän teen raikas ja makea tuoksu.

  Lisätietoja
  18,00 €
 5. Gozan, Five Hills (Shoyeido, Daily Incense)
  Rating:
  0%

  Tätä tuoksua on inspiroinut viisi Kiotoa ympäröivää vuorta. Se on sekoitus hienointa Mysoren santelipuuta ja neilikkaa.

  Lisätietoja
  11,50 €
 6. Kyo-Zakura, Kyoto Cherry Blossoms (Shoyeido, Daily Incense)
  Rating:
  0%

  Kyo-Zakura eli Kioton Kirsikankukat on kevättä juhliva tuoksu, jossa raparperia on yhdistetty perinteisiin neilikkaan ja kaneliin. Tuoksussa on esillä vastakohdat joka tekee siitä dramaattisen ja yllättävän.

  Lisätietoja
  9,00 €
 7. Kyo-Nishiki, Autumn Leaves (Shoyeido, Daily Incense)
  Rating:
  0%

  Kyo-Nishiki eli Kioton Syksyn Lehdet on suitsuke, joka pyrkii luomaan tunnelman, joka syntyy syksyisen päivän väreistä ja tunnelmasta.

  Lisätietoja
  6,50 €
 8. Kin-kaku, Golden Pavillion (Shoyeido, Daily Incense)
  Rating:
  0%

  Shoyeidon Daily Incense -sarjan suitsuke Kin-Kaku eli Kultainen Paviljonki pyrkii luomaan vaikutelman Kioton Kinkaku-ji -temppelin heijastuksesta lammen pinnasta. Tuoksu on erittäin tasapainoinen eikä mikään yksittäinen piirre dominoi.

  Lisätietoja
  7,50 €
 9. Haku-un, White Cloud (Shoyeido, Daily Incense)
  Rating:
  0%

  Haku-un eli Valkoinen Pilvi on Shoyeidon Daily Incense -sarjan parhaimmistoa. Tuoksu on makea ja kermaisen puinen ja mausteinen. Sitä inspiroi mielikuva valkoisista pilvistä taivaalla.

  Lisätietoja
  17,00 €
 10. Hoyei-Koh, Eternal Treasure (Shoyeido, Daily Incense)
  Rating:
  0%

  Hoyei-Koh eli Ikuinen Aarre on yli 100 vuotta vanhaan reseptiin perustuva ja yksi tuottajan perinteisimmistä suitsukkeista. Tuoksu on raikkaan kukkainen ja samalla mausteisen lämmin. Se tarjoaa hienon tasapainon.

  Lisätietoja
  6,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 17

Sivu
per sivu