Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 128

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Yue Xi Cui Lan (2022)
  Rating:
  0%

  Yue Xi Cui Lan on Anhuin maakunnan Yue Xi -piirikunnan vihreä teelaatu. Teen nimi Cui Lan tarkoittaa Vihreää Orkideaa. Teessä on suorat sirot lehdet. Kuivissa lehdissä on makeahko kukkainen tuoksu. Hieman kuin imisi tikkaria kukkakaupassa. Maku on vegetaalinen, kuivan olkinen ja samalla kukkainen - kuin tyylikäs valkoviini.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 2. UUSI
  Changtai 2007 Si Pu Yuan
  Rating:
  0%

  Tämä 2007 vuoden sheng pu'er Si Pu Yuan tarjoilee puistomaisia makean vehreitä sävyjä sekä kaarnaa ja metsän aluskasvillisuuden sävyjä. Tee on kulttituottaja Changtain käsialaa ja se on tuotettu Changtain Jian Chengin alueella ostama teetehdas.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 3. UUSI
  Zhenghe Yu Ye (2021)
  Rating:
  0%

  Zhenghe-piirikunnassa Fujianissa tuotettu valkoinen tee. Tee on tuotettu ns. kalalehdistä (Yu Ye), jotka ovat paksuja avonaisia lehtiä, jotka suojelevat kevään ensimmäisiä puhkeavia silmuja. Tuoksussa ja maussa koivuisuutta, tuoretta puuta, hentoa omenaa ja vegetaalisia sävyjä. Upean puhdas ja raikas tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. UUSI
  Ya Bao (2022)
  Rating:
  0%

  Ya Bao -tee tuotetaan varhain keväällä poimimalla villiteelajikkeen puista varhain keväällä muodostuneet silmut sekä silmuja suojelevat kuoret. Teetä tuotetaan Kiinan eteläisimmässä Yunnanin maakunnassa. Kuivan teen tuoksu on raikas, herukanlehtinen, nokkoksinen ja hieman kermaisen paahteinen. Maku on villi ja pitkä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 5. UUSI
  CNNP 2002 Yunnan Tuo Cha - Jia Ji
  Rating:
  0%

  Tämä 2002 vuoden shu pu'er edustaa palaa pu'er-historiaa. Tee on tuotettu valtiollisen pu'er-tuotannon aikaisella tyylillä ja tämä myös tuoksuu ja maistuu teessä. Se tarjoilee tyylikkäitä mausteisiä sävyjä sekä mukavaa raikkautta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 6. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2022)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen. Tämä tee poimittiin keväällä 2022.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 7. UUSI
  Kabusecha Okumidori + Saemidori (2022)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha on tuotettu Okumidori- ja Saemidori -pensaslajikkeiden sekoituksesta keväällä 2022. Tee on upean tyyni ja raskas. Siinä on villien kasvien aromaattisuutta, makeaa vegetaalisuutta ja hieman ruohon sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. UUSI
  Sencha Kagoshima Saemidori - AAA (2022)
  Rating:
  100% of 100

  Tämä Kagoshiman alueella tuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista keväällä 2022. Se tuottaa kirkkaanvihreän haudutuksen, jossa on mukavasti pehmeyttä ja sävykästä vegetaalisuutta. Tämä on suosituin japanilainen vihreä teelaatumme!

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 9. UUSI
  Xiao Qing Gan - Shu Pu'erilla Täytetty Tangeriini 12g
  Rating:
  0%

  Xiao Qing Gan eli Vihreä Tangeriini on erikoinen teelaatu, jossa pienen vihreän tangeriinin hedelmäliha on poistettu ja sisus on täytetty tummaksi fermentoidulla shu pu'erilla. Tangeriini antaa maanläheiselle shu pu'erille upeaa pirskahtelevaa sitruksisuutta. Teessä on upean puhdistava maku. Sitrustenkuorilla on merkittävä rooli kiinalaisessa lääketieteessä joka selittää teen suurta suosiota.

  Lisätietoja
 10. UUSI
  Nuo Mi Xiang Tuo Cha 6g
  Rating:
  0%

  Tässä on shu pu'eria näppärässä 6g mini tuo cha -muodossa. Tee on maustettu Nuo Mi Xiang -yrtillä, jonka tuoksu muistuttaa riisiä. Yksi mini tuocha riittää noin 1-2 litraan teetä. Tee ei kitkeröidy helpolla ja maku paranee voimistuessaan!

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 128

Sivu
per sivu