Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 121

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Matcha - Sazumi Mukashi (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Sazumi Mukashi on korkean keskitason laatu Kanbayashin valikoimassa. Se tarjoaa mukavasti täyteläisyyttä ja sopii myös Koichan valmistamiseen.

  Lisätietoja
  31,00 €
 2. UUSI
  Matcha - Aya no Mori (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Kanbayashin Aya no Mori on perustasoinen matcha tuottajan valikoimassa. Se on hieno esimerkki tuottajan tyylistä.

  Lisätietoja
  21,00 €
 3. UUSI
  Matcha - Kinrin (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Kinrin-laatu on Marukyu Koyamaenin valikoimassa keskitasoa edustava laatu, jonka laatu riittää ohuen usuchan lisäksi paksumman koichan valmistamiseen. Se tarjoaa tuottajan hienoa tyyliä ja sopivasti täyteläisyyttä raikkauden rinnalla.

  Lisätietoja
  29,00 €
 4. UUSI
  Matcha - Horai no Mukashi (Ippodo, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Ippodo on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Horai no Mukashi on Ippodon korkean keskitason matcha-laatu jota kuvataan umamiseksi ja pehmeäksi.

  Lisätietoja
  29,00 €
 5. UUSI
  Matcha - Yugen (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Yugen laatu on hyvä esimerkki tuottajan tyylistä, joka yhdistää hienostuneesti makeismaisia sävyjä ja umamista vegetaalisuutta.

  Lisätietoja
  22,00 €
 6. UUSI
  Matcha - Kotobuki no Mukashi (Ippodo, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Ippodo on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Kotobuki no Mukashi on tuottajan alemman keskitason matcha-teelaatu. Sen kuvaillaan tarjoavan hyvän tasapainon täyteläisyyden ja raikkaan kitkeryyden välillä.

  Lisätietoja
  24,00 €
 7. UUSI
  Sun Yi Shun 2005 An Cha
  Rating:
  0%

  An Cha on Anhuin maakunnassa Qimenin alueella tuotettava melko vähän tunnettu jälkifermentoitu tee, joka pakataan bambukoreihin. Se on kuin vihreän teen ja mustan teen hybridi, jota voidaan lisäksi iättää. Tämän 2005 vuoden An Chan on tuottanut kenties tunnetuin An Chan tuottaja Sun Yi Shun. Se tarjoilee bambun sävyjä, havuisuutta sekä jälkimaussa vihreän teen raikkautta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 8. UUSI
  Wa Shan 2011 7581
  Rating:
  0%

  Tämä Wa Shan -nimisen tuottajan shu pu'er perustuu Kunmingin teetehtaan kuuluisaan 1975 vuoden reseptiin 7581. Tee on vähäeleisen kaarnainen, puinen ja makeahko.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 9. UUSI
  Jungpana Upper FTGFOP1 1st Flush Darjeeling (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä 2021 ensipoiminnan Darjeeling on tuotettu Jungpanan teetilalla liki 1500 metrin korkeudessa. Teemateriaali koostuu pienehköstä lehdenpalasta, ja joukossa on reippaasi vihreitä sävyjä johtuen teenlehden matalasta hapetustasosta. Tee tarjoilee rypäleisiä ja sitruksisia sävyjä sekä hieman viljaisuutta - tee on kuin appelsiinimarmeladia keksillä!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 10. UUSI
  Halpewatte OP1 Ceylon (2021)
  Rating:
  0%

  Halpewatten teetila sijaitsee Uvan alueella. Tämä OP1-laatu on 2021 satoa. Kuivien teenlehtien touksussa johtava sävy on puolukkaa muistuttava. Maku on punahedelmäinen, hieman ruohoinen, hennon nahkainen ja jänteikkään puinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 121

Sivu
per sivu