Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 133

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Alishan Jin Xuan 2022
  Rating:
  0%

  Tämä Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Ali Shanilla eli Ali-vuorella Jin Xuan eli Keltainen Lilja -lajikkeesta. Lajikkeella on omaleimainen hieman maitoinen aromi. Kuivissa lehdissä on vaniljaisen kermainen ja kukkainen tuoksu. Maljassa tuoksu on samaten vaniljainen ja hieman paahteinen tuoden mieleen tuoreet vohvelit.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 2. UUSI
  Chang Ning Hong 2022
  Rating:
  0%

  Tämä on Dian Hong -tyylinen tee, jota tuottaja kutsuu toiminta-alueensa mukaan Chang Ning Hongiksi eli Chang Ningin Punaiseksi teeksi. Teessä on suun keskelle fokusoitunut kiinteä maku. Se tarjoilee kaakaon, mineraalisen puun, omenan ja hedelmämakeisten sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 3. UUSI
  Benifuki LUOMU (2022) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Benifuki-teepensaslajikkeesta Shizuokan alueella luomutuotettu musta tee. Teenlehti on osin ehjää ja osin rikkonaista. Tee tarjoilee marjaisia ja punahedelmäisiä sävyjä sekä hieman öljyisiä umamin viitteitä tuoden mieleen Japanin vihreät teet. Maku on kirpeän marjaisa ja raikas.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. UUSI
  Qingxin Wulong 2022
  Rating:
  0%

  Tämä pallomainen vaaleapaahtoinen wulong-tee on tuotettu Qingxin -lajikkeesta paremmin pu'er-teestään tunnetussa Yunnanissa. Tee tarjoilee kutkuttavan yhdistelmän orkideamaisia kukkaisia piirteitä sekä selkeän paahteisen sävyn, joka antaa teelle luonnetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 5. UUSI
  Li Shan Qingxin 2022 Syksy
  Rating:
  0%

  Tämä Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Li Shanilla eli Persikkavuorella Qingxin-teepensaslajikkeesta. Tee on 2022 syyssatoa. Teenlehdissä on makean kukkainen ja hieman maitoinen tuoksu. Maku on tuoreen kukkainen ja lisäksi hennon vaniljainen. Herkullinen herkkä korkean vuoriston wulong!

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 6. UUSI
  Sencha Haruno 2022
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa teestään kuuluisan Harunon kylän alueella. Tämä laatu on ensipoiminnan loppupuolelta eli tee on hyvää perustasoa. Tässä teessä on jotain rehellisen vanhanaikaista. Kuivan teen tuoksu on hieman paahteinen ja voikukkaisen makea. Maku on aluksi raikas ja kevyt, mutta kiinteytyy jälkimaussa ja tarjoilee hienoja kukkaisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 7. UUSI
  Kukicha Shizuoka Luomu 2022 FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kukicha on vähäkofeiininen japanilainen vihreä tee. Se on tuotettu teenlehtien osista, joissa on vähemmän kofeiinia. Tämä Shizuokan alueen tee on luomutuotettua ja ns. ensimmäisestä sadosta keväältä 2022. Teenlehdissä on selkeän paahteinen tuoksu ja hieman matchan mieleen tuovaa aromaattisuutta. Maku on senchaa kevyempi ja kuivempi.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 8. UUSI
  Bai Hao Yin Zhen 2022
  Rating:
  0%

  Bai Hao Yin Zhen on kiistatta maailman hienoin valkoinen tee. Tämä laatu on 2022 keväältä. Mausta löytyy hentoa omenaisuutta ja tuoretta koivuisuutta. Tee on samalla sekä herkän aromaattinen että syvän luonteikas. Tuottajalla on voimakas tyyli, joten tästä teestä saa myös sopivan iskevää niin haluttaessa. Hieno huipputee!

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 9. UUSI
  Sencha Honyama Marishi (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa Honyaman alueella erittäin harvinaisesta Marishi-teepensaslajikkeesta. Lajike on käytössä liki pelkästään Shizuokassa ja sitä voisi pitää paikallisena erikoisuutena. Kuivissa lehdissä on kepeä tuoksu, josta erottuu umamista öljyisyyttä. Maljassa tuoksu on samettisen juureksinen ja hieman mausteinen. Maku on höyrytettyjä vihanneksia muistuttava ja hieman umaminen.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 10. UUSI
  Kuro Koji Cha Luomu (2022) Fi-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä eksoottinen japanilainen luomutuotettu tumma tee on fermentoitu samalla sienellä mitä käytetään Saken tuotannossa. Koji eli aspergillus orizae antaa teelle hennosti pinkisävyisen värin ja erikoisen pihlajanmarjaisen, lakritsisen ja viinimäisen maun. Super-erikoinen japanitee!

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 133

Sivu
per sivu