Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 128

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Sencha Saemidori AA Luomu (2022 2nd flush) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä Kagoshiman alueella luomutuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista 2022. Tee tarjoilee pensaslajikkeen upean samettista vegetaalisuutta ja herkkiä vegetaalisia sävyjä. Tee on toista satoa, mutta maultaan se vastaa arvokkaampia kevään teelaatuja. Upea hinta-laatu-suhde ja kaunis tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. UUSI
  Bai Ya Qi Lan (2022 Tummapaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä laatu on hieman tummempaa paahtoa ja tarjoilee paahteisia sävyjä, joiden taustalla rikas kirjo kukkaisia ja vegetaalisia sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. UUSI
  Doomni GTGFOP1 Assam 2021
  Rating:
  0%

  Doomnin teetilalla tuotettu Assamin musta tee. Tee on tuotettu kiinalaisista teepensaista, joka tekee teestä poikkeuksellisen pehmeän Assamin mittapuussa. Siitä löytyy klassiset Assamin teen punahedelmäiset sävyt sekä pumpulista makeutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. UUSI
  Wah FTGFOP1 (2022 1st flush, Himachal Pradesh)
  Rating:
  0%

  Wah kääntyy suomeksi muotoon WAU! Se on teetila Kangran laaksossa Himachal Pradeshin osavaltiossa Pohjois-Intiassa. Teen sävyistä löytyy leikattua ruohoa, sitruksista kukkaisuutta ja hienostuneita puun sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 5. UUSI
  Dian Hong Jin Ya (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä Yunnanin maakunnan Dian Hong -musta tee, lisänimeltään Jin Ya eli Kultasilmu, koostuu avautumattomista silmuista ja pienimmistä lehdistä. Tee tarjoilee klassisia Dian Hongin sävyjä eli hunajaista viljaisuutta ja hieman hedelmää.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 6. UUSI
  Lotuksenlehti
  Rating:
  0%

  Kellu keveänä, huolia vailla lotuksenlehden lailla....Tämä yrttitee on tuotettu Etelä-Koreassa lotuksenlehdestä. Lotus on luontaisesti kofeiinitonta ja hyvää niihin hetkiin kun haluat hienostunutta siemailtavaa ilman piristävyyttä. Kuivan lehden tuoksu on makean vesikasvinen, kukkainen ja hennon paahteisen mausteinen. Kuin laiska iltapäivä lotuslammen rannalla lämpimän tuulen puhaltaessa lammelta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 7. UUSI
  Gamnong (Sejak - 2022)
  Rating:
  0%

  Tämä Gamnong ("Makea Sato") on Sejak-laatuinen Etelä-Korealainen vihreä tee Jeollanam-provinssista maan eteläkärjestä. Nimensä mukaisest tee tarjoilee makeaa tuoksua ja makua, jossa on kukkaisvegetaalisia sävyjä sekä paahteista ja umamista viljaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. UUSI
  Ya Xi Zang Cha (2020) Tiibettiläistee
  Rating:
  0%

  Tämän Sichuanin ns. tiibettiläisteen nimi on Ya Xi Zang Cha eli käännettynä Herkkäsilmuinen Tiibettiläistee. Tee on kautta historian ollut suosittua Kiinan läntisillä raja-alueilla, josta tulee nimi Tiibettiläistee. Tee tarjoilee maanläheisiä sävyjä, havumetsäisyyttä sekä kiinteää puun sävyä, joka johtaa pitkään jälkimakuun.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 9. Mang Bing 2014 Gao Shan Sheng Tai
  Rating:
  0%

  2014 sheng pu'er Zhengkangin piirikunnasta läheltä Burman rajaa. Tee tarjoilee intensiivistä tuoreen puun sävyjä sekä eksoottisten hedelmäisyyttä. Teen intensiivinen maku johtaa pitkään nousevaan jälkimakuun joka hiljalleen makeutuu.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 10. Fu Yuan Xing 2008 Zhang Xiang
  Rating:
  0%

  2008 vuoden shu pu'er pienikokoisesta Menghain alueella kasvaneesta teenlehdestä. Teen nimi tarkoittaa Kamferin Tuoksua. Tee ei ole erityisen kamferintuoksuista, mutta se tarjoilee meheviä puun, kaakaon ja kaarnan sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 128

Sivu
per sivu