Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 130

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Osmanthus Musta Tee
  Rating:
  0%

  Guihua Hong Cha eli Osmanthus Punainen Tee on perinteinen kiinalainen osmanthuksen kukilla maustettu musta tee. Käytetty musta tee on isolehtistä ja maultaan makeahkoa ja pehmeää. Osmanthuksen kukka antaa teelle appelsiinin ja persikan sävyjä sekä tiettyä marmeladimaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. UUSI
  Yi Hong AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Yi Hong on Hubein maakunnassa Yi Changin kaupungin hallinnollisella alueella tuotettu musta tee. Tämä huipputason laatu sisältää erittäin pientä lehteä sekä silmuja. Teessä on suklaan ja leivän sävyjä, joka antaa vaikutelman suklaa croissanteista. Maku on pehmeä ja samettinen, mutta siinä on myös luonnetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 3. UUSI
  Tong Tian Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Tong Tian Xiang on Guangdongin maakunnan Feeniks-vuoren teepensaslajike. Sen nimi tarkoittaa Taivaaseen Kantavaa Tuoksua. Tämä laatu koostuu upeasta pitkästä lehdestä, joka on hapetettu ja paahdettu kevyesti. Siinä on jäntevän puun sävyä, viljaisuutta, vahaista hedelmäisyyttä ja upea erikoisen raikas yrttinen sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 4. UUSI
  Jin Jun Mei AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Jin Jun Mei on Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten teelaatu, jossa on upeat kuparinvärisen karvan peitossa olevat pienet lehdet. Tämä on huipputason laatu, joka koostuu vain kullanvärisistä silmuista. Teessä on hento hieman leipäisen hunajainen tuoksu, jossa erottuu hieman kukkaisuutta. Maku on samettinen ja hienostunut.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 5. UUSI
  Jeju (2023)
  Rating:
  0%

  Jejun tuliperäinen saari sijaitsee Korean niemimaan eteläpuolella. Saari on tunnettu laadukkaasta teestään. Tämä Jejun vihreä tee on 2023 keväältä ja se on tuotettu ilman torjunta-aineita. Se tarjoilee Jejun trooppista luontoa kuvastaen tiheän ja rehevän kirjon vegetaalisia sävyjä, paahteisuutta, makeutta ja mineraalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 6. UUSI
  Youle Shan Da Ziran 2013 Youle
  Rating:
  0%

  Youlen teevuori on yksi ns. Kuudesta Kuuluisasta Teevuoresta, jotka sijaitsevat Mengla-piirikunnassa eteläisessä Yunnanissa. Tämä tee on vuoren 2013 kevään lehtimateriaalia. Sen on tuottanut paikallinen pienehkö pu'er-teen tuottaja. Kuivassa teessä on hieman tervaleijonainen tuoksu. Siinä on raikasta makeutta ja tiettyä maanläheisyyttä. Maljassa tuoksu on yhä raikkaan tervainen ja siirappisen puinen. Tee on suussa mukavan mehevää ja makeaa. Maussa on sekoitus tervaisuutta ja makeaa puuta. Jälkimaun puolella maku muuttuu mineraalisen makeaksi ja hieman juureksiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 7. UUSI
  Changtai 2007 Cha Hu Chen - Wuliang Ye Sheng
  Rating:
  0%

  Tämä 2007 vuoden sheng pu'er kuuluu Changtain sarjaan Cha Hu Chen eli Chenin Teekannu. Sarja saa nimensä eräästä Changtain johtohahmosta nimeltä Chen. Tämä tee on 2007 vuodelta ja se on tuotettu Wuliang-vuoren villien teepuiden lehtimateriaalista. Tässä on klassikkotuottajan mainiosti ikäänntynyt shneg pu'er tuotettuna mainiosta lehtimateriaalista. Kuivassa teessä on tervaisen puinen, antiikkikauppainen ja metallipajainen tuoksu. Maljassa tuoksu on ikääntyneen puinen ja raikkaan makea. Maku on makean puinen ja siinä erottuu suolaheinäisiä sävyjä. Maun raikkaus kantaa puhtaana jälkimakuun. Jälkimaussa maistuu herkulliset antiikkisen puiset sävyt ja makea suolaheinäisyys.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. UUSI
  Bai Rui Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Bai Rui Xiang eli Sata Hyväenteistä Tuoksua on Wuyi-vuorten teepensaslajike, joka tunnetaan sen rikkaista kukkeista ja hedelmäisistä tuoksuista. Kuivassa lehdessä on raikkaan paahteinen hedelmien tuoksu, joka imelyydessään tuo mieleen kuivatut viikunat ja aprikoosit. Maku on dramaattinen ja nopea. Raikkaan hedelmäisyyden sävyt nousevat nopeasti esiin suurena vallina. Sen jäljessä esiin tulee mineraalisia sävyjä. Maussa on mukana hieman öljyisiä puun ja paahteen sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 9. UUSI
  Yu Hua Feng Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Rou Gui on 2023 satoa. Tee on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli hieman tummemmaksi paahdettua wulong-teetä Pohjois-Fujianin Wuyi-vuorilta. Tee on Wuyi-vuorten keskeiseltä alueelta, jonka teetarhoja moni asiantuntija pitää parhaimpina. Tee on kasvanut Yu Hua -luolan lähistöllä olevalla mäellä. Tee edustaa erinomaista laatua omassa kategoriassaan. Maku on öljyisen paksu ja läpinäkyvä. Maussa samaten löytyy umamista paahteisen puun piirrettä ja tämän taustalla ja erityiseti maun kehityksessä esiin tulee parfymaattisia kukkeuden piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 10. UUSI
  Zheng Shan Xiao Zhong AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Zheng Shan Xiao Zhong on Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten musta teelaatu. Se edustaa tämän teen mittapuussa huipputason laatua. Teenlehti on pientä ja suoraksi rullattua. Se on poimittu teen kannalta optimaaliseen aikaan, kun lähestyvän kesän lämpö alkaa antamaan teelle riittävästi voimakkuutta, mutta kesä ei ole edennyt niin pitkälle, että lehdet muodostuvat liian nopeasti joka vähentää maun substanssia. Maljassa teen tuoksusa löytyy kuivaa mausteisuutta ja punahedelmäisyyttä tuoden mieleen joulunajan leivokset. Joukossa on myös öljyistä havuisuutta. Suutuntma on öljyinen ja liukas. Maussa erottuu raikas havuisuuden sävy ja suun takaosassa kuivaa mausteisuutta ja hedelmäisyyttä. Upean charmikas tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 130

Sivu
per sivu