Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 98

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Shou Mei Lao Bai Cha (2013)
  Rating:
  0%

  Tämä 2013 vuoden puristettu valkoinen tee on tuotettu Shou Mei -laatuisesta valkoisesta teestä. Tämä on suurilehtinen valkoinen tee kesän sadosta. Tee on jo hieman tummunutta ja siinä on selviä ikääntymisen merkkejä. Maussa ja tuoksussa on paahteista puuta, hieman koivua ja omenaa. Välillä esiin nousee aromikasta hieman mausteista palamattoman tupakan sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. UUSI
  Rohini Oolong FTGFOP1 (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Rohinin teetilan oolong-tee on tuotettu 2020 kesällä. Tee on käsitelty siten, että lehti on hyvin ehjää. Tee on oolongien tapaan osittain hapetettua. Maku on laakea ja raikas. Siitä löytyy reippaasti mineraalisuutta, tasaista rypäleisyyttä ja kiinteää puuta. Välillä esiin tulee myös vienoja kukkien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. UUSI
  Mae Salong Jin Xuan (2020 kesäsato)
  Rating:
  0%

  Jin Xuan eli Kultainen Lilja -teelajikkeen pensaista poimittu wulong-tee Thaimaan Mae Salong -vuorelta 2020 kesäsadosta. Kesäsato on maultaan alueen talvisatoa miedompi ja pehmeämpi. Maku on tiheä sekoitus vegetaalisia ja kukkaisia sävyjä, jonka reunoilla on hieman tuoretta yrttisyyttä sekä maitoisuutta. Kokonaisuus antaa lempeän ja pehmeän vaikutelman.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 4. UUSI
  Kagoshima Sencha A (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä erinomainen arkilaatu on sekoitus useasta eri peensaslajikkeesta ja usealta eri teetarhalta. Maljassa teen tuoksu on lämpimän paahteinen ja rehevän vegetaalinen. Maussa on villien kasvien sävyjä sekä heinäisen jänteikästä vegetaalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 5. UUSI
  Mae Salong Dong Ding (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuottajan tulkinta taiwanilaisesta Dong Ding -teestä, jota tuotetaan Dong Ding -vuorella. Se on hieman tummempaa paahtoa edustava pallomainen wulong-tee. Rouheasta mausta löytyy kompleksista hedelmäisyyttä ja paahdetta. Jälkimaussa myös kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 6. UUSI
  Huang Shan Mao Feng (2019 - AA)
  Rating:
  0%

  Alkaen 9,50 €

 7. UUSI
  Shengtai Da Hong Pao (2020)
  Rating:
  0%

  Eteläisessä Fujianissa Zhao'an piirikunnassa tuotettu tummapaahtoinen wulong, joka on tuotettu pohjoisen Fujianin Wuyi-vuorilla yleisessä käytössä olevasta Da Hong Pao -lajikkeesta. Tee on puolivillinä kasvanutta ja tarjoilee selkeää paahteisuutta, palanutta sokeria, puuta sekä etäisiä hedelmien sävyjä ja mineraalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 8. UUSI
  Matcha - An no Tomo (Gion Tsujiri, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Gion Tsujiri on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä An no Tomo on tuottajan huokea peruslaatu ja näinollen tarjoaa jäntevää kirkasta vegetaalisuutta, hieman kitkeryyttä sekä taustasävyinä paahteista umamia.

  Lisätietoja
  19,00 €
 9. UUSI
  Wu Feng Mao Jian (2020)
  Rating:
  0%

  Hubein maakunnassa lounaisosan Wu Feng eli Viiden Huipun -piirikunnassa tuotettu laadukas vihreä teelaatu keväältä 2020. Tämä tee oli Teepolun Vuoden Vihreä Tee 2019 eikä tämä 2020 petä! Se on upean raskas vegetaalisuudessaan ja samalla täynnä kedon kukkien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 10. UUSI
  Bai Hao Yin Zhen (2020)
  Rating:
  0%

  Bai Hao Yin Zhen on kiistatta maailman hienoin valkoinen tee. Tämä laatu on 2020 keväältä. Mausta löytyy hento omenaisuutta, tuoretta koivuisuutta ja erityisesti voimakkaammassa haudutuksessa esiin tulee tuore puinen sävy. Upea hento ja hienostunut tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 98

Sivu
per sivu