Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 141

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Shuang Jiang Gu Cha Gu Cha 2012 Xi Gui
  Rating:
  0%

  Xi Guin kylä sijaitsee Lincangin prefektuurissa. Tämä tee on poimittu Xi Guin kylän läheisellä Manglun vuorella vuonna 2012. Tee on ikääntynyt hieman kuivemmissa oloissa ja se on yhä varsin raikas. Kuivassa teessä on siirappisen makea ja kukkean raikas tuoksu. Maljassa tuoksu on nektariinisen raikas, hieman vaniljainen ja jopa hieman kukkainen. Maku on upean raikas ja siinä on korkean vuoriston teepuiden villin makeaa jatkuvuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 2. UUSI
  Changtai 2005 Lao Chen de Cha - Nannuo
  Rating:
  0%

  Changtai teetehtaan tee Lao Chen De Cha eli Vanhan Chenin Tee viitaten yhteen teetehtaan perustajista. Teemateriaalin Changtai keräsi Nannuon alueen kylistä ja se on 2005 satoa. Haudutetun teen tuoksu on makean puuroinen, tiheän metsäinen ja kellarinen. Maku on jylhän puinen mutta samalla raikkaan makea. Tee jättää kiehtovan vanhan puun, viileän kellarin ja makean juureksisen jälkimaun.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 3. UUSI
  Menghai Xing Yi 2017 Banzhang Cha Wang
  Rating:
  0%

  Tämä 2017 vuoden sheng pu'er on nimensä mukaisesti Banzhangin Teekuningas. Banzhang on pu'er-teestään kuuluisa kylä Menghain alueella eteläisesssä Yunnanissa. Kylän teen hinta on noussut huippulukemiin. Tämä tee on kuitenkin hieman arkisempi laatu eikä lehtimateriaalin alkuperä ole varmastikaan kovin läheltä itse kuuluisaa kylää. Makuprofiili on kuitenkin Banzhangin tyyliä vastaava puisessa vahaisuudessaan. Teessä on mukava makeus ja Guangzhoun kosteassa ilmanalassa se on lyhyestä iästään huolimatta ehtinyt ikääntyä jo hieman. Erinomaista hinta-laatua!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 4. UUSI
  Cha Nong Hao 2005 Liu Ruyi 7542
  Rating:
  0%

  Tämä 2005 vuoden sheng pu'er perustuu mahtavan Menghain teetehtaan reseptiin 7542. Reseptistä vastaa Menghain teetehtaalla teereseptien sekoittamisen johtajana toiminut Du Qiongzhi. Tee on kuitenkin julkaistu erillään Menghain teetehtaasta Cha Nong Hao -nimisellä teentuottajalla. Maku on kirkas ja sävyinä on mummolamaista ullakkoisuutta ja hedelmäisyyttä. Voimakkaammassa haudutuksessa esiin tulee hieman tanniinista nahkaista sävyä ja hedelmäisyys muuttuu hieman terävämmksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 5. UUSI
  Xiong Feng 2007 Yongde Gao Shan Gu Shu Cha Yuan Bing
  Rating:
  0%

  Yongden Teetehtaan Xiong Feng -brändin sheng pu'er vuodelta 2007. Kuivassa teessä on makean kaarnainen ja hieman kellarinen tuoksu. Haudutetussa teessä on kuivan kaarnainen tuoksu, josta löytyy tumma hedelmäinen sävy. Maku on nopea ja räväkkä. Siitä löytyy raikasta kaarnaisuutta, hieman hapanta hedelmää ja hiekkaista mineraalisuutta. Jälkimaussa hedelmäinen sävy vuorottelee rouhean puun kanssa.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 6. UUSI
  Bo You 2008 0609M (Shu Pu'er)
  Rating:
  0%

  Tämä 0609M reseptinumeron shu pu'er on vuodelta 2008 ja se on tuottajansa Bo Youn valikoimassa hieman arkisempi shu pu'er. Kuivassa teessä on makea kaarnainen viinimäinen tuoksu. Tee antaa reippaasti väriä ja paksuhkon maun. Maljassa tuoksu on mausteisen kaarnainen. Maku on viinimäinen, mineraalinen, kaarnainen ja hieman mausteinen. Suutuntuma on samettisen pehmeä ja mukavan rikas.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. UUSI
  Zheng Shan Xiao Zhong AA (2023)
  Rating:
  0%

  Zheng Shan Xiao Zhong on Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten musta teelaatu. Tämä on korkean keskitason laatu. Lehdessä on rukiinen, ruusunmarjainen ja mausteinen tuoksu. Maljassakin tuoksu on voimakkaan rukiinen ja täyteläinen. Maku on iskevä, nopea ja tiivis. Suutuntuma on öljyinen ja maku rukiisen mausteinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 8. UUSI
  Qimen Gongfu (2022)
  Rating:
  0%

  Qimen Gongfu on Keemun-teen versio, jossa teenlehti on rikkonaista ja tiukkaan rullattua. Tässä laadussa on mukavan pehmeä maku, johon rikkonainen lehti tuo särmää. Mausta löytyy rouheita puun sävyjä, havuisuutta ja etäisiä punaisten hedelmien piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 9. UUSI
  Wuyi Jin Xuan (2022)
  Rating:
  0%

  Jin Xuan eli Kultainen Lilja on Taiwanissa kehitetty teepensaslajike, joka tunnetaan siitä tuotettujen teelaatujen maitoisesta aromista. Tämän teen Jin Xuan -pensaat kasvoivat kuitenkin Kiinan Wuyi-vuorilla. Maljassa tuoksu on vohvelinen, viljainen, hiilinen ja kasvimainen. Maku on intensiivinen. Se yhdistelee hiilisyyttä, viljaisia sävyjä sekä kukkeaa kasvimaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 10. UUSI
  Wu Feng Mao Jian (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä on kilpailumenestystä Helsinki Coffee Festivalissa 2023 niittänyt kiinalainen vihreä teemme. Se tulee Wu Feng -piirikunnasta Hubein maakunnasta. Tee on kasvanut noin 1300 metrin korkeudessa. Teenlehti on hienoa neulasta. Lehdissä on puutarhamarjainen tuoksu. Maku on välittömän raikas ja intensiivinen. Siinä maistuu korkean vuoriston raikkaus sekä kukkaishedelmäiset vegetaalisuuden sävyt.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 141

Sivu
per sivu