Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 117

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Qian Zhang Mao Jian A (2024)
  Rating:
  0%

  Teepolun jokavuotinen luottotee Hubein maakunnasta Kiinasta. Tee on 2024 kevätsatoa ja se poimittiin huhtikuun ensimmäisinä päivinä. Lehtimateriaali koostuu pienestä ja keskikokoisesta lehdestä. Kuivassa teessä on villin kedon villi makeus. Tuoksu maljassa on hieman umaminen ja vohvelinen. Maku on tiheän vehreä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. UUSI
  Xiong Feng 2004-2005 Gu Shu Cha
  Rating:
  0%

  2004-2005 aikana tuotettu sheng pu'er Yongden alueelta Lincangin prefektuurisa Yunnanista. Tee on ikääntynyt mukavasti ja se näkyy teen käärinpaperien värjäntymisenä teestä tihkuvalla öljyllä. Teen tuoksu ja maku on mukavan mehevä. Kuivan teen tuoksu on makea, tuoreen puinen, hieman tervainen ja kevyen nahkainen. Tuoksu maljassa on kuivan kaarnainen ja makean raikas. Maku on ikääntyneen puinen ja mineraalinen. Jälkimaussa esiin nousee villi kukkea sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 3. UUSI
  Hwangcha (2023)
  Rating:
  0%

  Etelä-Korealainen keltainen tee on osittain hapetettu pienilehtinen teetyyppi jota voisi pitää mustan teen ja wulong-teen välimuotona. Tämä laatu tarjoilee valtavasti sävyjä yhdistellen puista kaarnaisuutta, appelsiinia ja aprikoosia muistuttavaa hilloisuutta sekä sävykästä mineraalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. UUSI
  Yunnan Qingxin Wulong (2023)
  Rating:
  0%

  Etelä-Kiinan Yunnan tunnetaan parhaiten pu'er-teestä, mutta Baoshanin prefektuurissa tuotetaan myös wulong-teetä kuten tämä taiwanilaisen Qingxin-lajikkeen pallomainen laatu. Kuivan teen tuoksu on parfymaattisen paahteinen ja eloisa. Maku on makean paahteinen ja samalla kukkea. Jälkimaku on pitkä ja polveileva.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 5. UUSI
  Ai Jiao Wulong (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Wuyi-vuorten kalliotee on tuotettu Ai Jiao -nimisestä Kääpiökasvuisesta pensaslajikkeesta, joka on kehitetty Wuyi-vuorten eteläpuolella. Teessä on kallioteen paahteista mineraalisuutta, mutta erityisen tästä tekee pensaslajikkeen eloisa makeus joka tuo mieleen raikkaan metsästä puhaltavan tuulen.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 6. UUSI
  Gu Shu Dian Hong (2021)
  Rating:
  0%

  Dian Hong on Yunnanin maakunnan merkittävä musta tee. Tämä Dian Hong on poimittu Gaoligong-vuorten villeistä teepuista. Tee on puristrettu pu'er-teen tapaan kakuiksi, joista teenlehtiä erotellaan haudutettavaksi. Puristettua teetä voidaan iättää. Tämä tee on 2021 satoa. Kuivassa teessä on villin eloisa puisen makea tuoksu. Hitaasti nousevassa maussa on villiä pihlajan- ja ruusunmarjan raikkautta ja pehmeää nahkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 7. UUSI
  Huo Shan Huang Ya (2024)
  Rating:
  0%

  Huo-vuoren Keltainen Silmu on nimestä huolimatta pienilehtinen vihreä tee. Teetä tuotetaan Anhuin maakunnassa. Se koostuu pienistä lehdistä ja silmuista, joiden väri erityisesti kuivana on hieman kellertävä käytetyn pensaslajikkeen ansiosta. Tee on maultaan ja tuoksultaan kuulas, keksimäinen ja herkän kukkea.

  Lisätietoja

  Alkaen 16,00 €

 8. Qian Zhang Que She (2024)
  Rating:
  0%

  Hubein maakunnassa Wufengin piirikunnassa Qian Zhangin vuoristoalueella tuotettu kevään ensimmäisistä silmuista tuotettu vihreä tee. Tee on poimittu lajikkeesta joka tuottaa kiilteäpintaisia silmuja joissa on parfymaattinen vegetaalinen tuoksu ja luonteikas maku. Teen nimitys Que She tarkoittaa varpusenkieltä, joka kuvaa lehtien muotoa. Kuivan teen tuoksu on elävän metsäinen ja raikas. Maku on eloisa ja ilmava ja sävyt jylhän vegetaalisia ja mineraalisia.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 9. UUSI
  Xia Zhou Bi Feng (2024)
  Rating:
  0%

  Xia Zhou Bi Feng eli Xia Zhoun Vihreä Huippu on Hubein maakunnan Deng-kylän alueella yli kilometrin korkeudessa kasvanut vihreä teelaatu. Tämä on 2024 kevään varhaisimpia poimintoja ja tämän ansiosta lehti on upean pientä ja neulasmaista. Kuivassa teessä on uskomattoman hieno maitoisen kukkea tuoksu. Teen maku on tiheä ja se on haudutettava varovasti. Tiheästä mausta löytyy polveilevia vegetaalisuuden ja kukkaisuuden sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 10. UUSI
  Wu Feng Mao Jian (2024)
  Rating:
  0%

  Tämä on kilpailumenestystä Helsinki Coffee Festivalissa 2023 niittänyt kiinalainen vihreä teemme. Hubein maakunnan Wu Feng -piirikunnan vihreä tee. Tee on kasvanut noin 1300 metrin korkeudessa. Teenlehti on hienoa neulasta. Lehdissä on puutarhamarjainen tuoksu. Maku on välittömän raikas ja intensiivinen. Siinä maistuu korkean vuoriston raikkaus sekä kukkaishedelmäiset vegetaalisuuden sävyt.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 117

Sivu
per sivu