Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 122

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Si Ji Chun Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Taiwanilainen wulong-tee on poimittu Si Ji Chun eli Neljä Vuodenaikaa -teepensaslajikkeesta. Se tarjoilee kukkaisia sävyjä sekä vihreän teen mieleen tuovaa vegetaalisuutta sekä mielenkiintoisia tuoreen yrttisiä piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. UUSI
  Mae Salong (2021)
  Rating:
  0%

  Upean aromikas suurilehtinen musta tee Pohjois-Thaimaasta. Tee on erityisen pehmeä ja sen tuoksussa ja maussa on kompleksinen kimppu kypsää hedelmää, tummaa puuta ja mineraalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. UUSI
  Wei Shan Mao Jian (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2021 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista. Tee tarjoilee makeaa vegetaalisuutta sekä hieman kukkaishedelmäisiä sävyjä. Makuun kehittyy upea soliseva kiinteä sävy!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 4. UUSI
  Puttabong FTGFOP1 Flowery 1st flush Darjeeling LUOMU (2022) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kevään energiaa sykkivä ensipoiminnan Darjeeling Puttabongin teetilalta keväältä 2022. Tee on luomutuotettua. Se on teetilan parhaimmistoa 2022 kevätsadosta. Tuoksussa ja maussa ruohoisuutta, nektarista kukkaisuutta ja sitruksisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 5. UUSI
  Bulang Chun Jian 2003 Sheng Pu'er
  Rating:
  0%

  Tämä on maukas hieman savuinen hitaasti ikääntynyt 19-vuotias Bulangin alueen Sheng pu'er! Lehti on pientä ja keskikokoista. Tee on helposti juotavaa, mutta samalla hieman savuista ja makean lehtipuista ja hieman turpeista.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 6. UUSI
  Doi Wawi 2020 Sheng Pu'er (Thaimaa)
  Rating:
  0%

  Tämä 2020 vuoden sheng pu'er poimittiin Thaimaan Wawi-vuoren villeistä teepuista. Lehtimateriaali on poimittu vuoren useista eri teepuuklustereista. Teepuiden rungon läpimitat vaihtelevat noin 15 sentistä metriin asti. Iät ovat todennököisesti joistain kymmenistä vuosista ylöspäin. Katso tuotesivulla video vierailultamme vuoren villeillä teetarhoilla tammikuussa 2022. Tee tulee 200g kakkuna ja myös näytepussia on saatavilla. Tee on hieman savuista, tuoreen puista ja varsin voimallista!

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 7. Mae Salong Qingxin (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä vaaleapaahtoinen wulong-tee on poimittu Pohjois-Thaimaassa 2022 tammikuussa. Tee on poimittu arvostetusta Qingxin-pensaslajikkeesta. Teen tuoksussa on hieman kermaisuutta sekä paahteisuutta syvän kukkaisella taustalla. Teen maku on kukkainen ja samalla rotevan mineraalinen. Jälkimaku on pitkä ja voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 8. Dong Fang Mei Ren (2020 - TW)
  Rating:
  0%

  Dong Fang Mei Ren eli Itämainen Kaunotar on kärkisilmuja ja pieniä lehtiä sisältävä tee, jota voisi kuvailla wulongin ja mustan teen risteymäksi. Hyönteisten sallitaan syödä teenlehtiä ja tämän ansiosta teehen kehittyy omanlainen arominsa ja makunsa. Tämä 2020 kesän sadon tee on todellinen artesaanitee.

  Lisätietoja

  Alkaen 18,00 €

 9. Wuyi Qi Lan (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä vuonna 2021 poimittu Qi Lan -lajikkeen wulong on kevyesti paahdettua. Lajike on eteläisessä Fujianissa löydetty ja sitä on alettu käyttämään Wuyi-vuorilla verrattain myöhään. Tee tarjoilee Wuyi-vuorten wulongeille tyypillisiä mineraalisia ja puisia sävyjä joiden taustalta löytyy lajikkeen läpitunkevaa kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 10. Yue Xi Cui Lan (2021)
  Rating:
  0%

  Yue Xi Cui Lan on Anhuin maakunnan Yue Xi -piirikunnan vihreä teelaatu. Teen nimi Cui Lan tarkoittaa Vihreää Orkideaa. Teessä on suorat sirot lehdet. Maku ja tuoksu on korostetun puhdas, hieman paahteinen ja välittömän kukkainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 122

Sivu
per sivu