Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 121

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Shincha Sakimidori Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Sakimidoria voisi kuvailla lajikkeeksi, joka ei ole yleisimpiä muttei myöskään erityisen harvinainen. Lajike on herkkä joillekin kasvitaudeille, mutta ei yleensä vahingoitu pahasti taudeista luontaisen tarmonsa ansiosta. Senchaksi valmistettuna teellä on kirkas vihreä väri. Maljassa tee on hieman kellertävää. Makua kuvataan tasapainoiseksi. Teessä on vähän katekiineja, mutta paljon lehtivihreää.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 2. UUSI
  Shincha Tsuyuhikari Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on tuotettu Tsuyuhikari-lajikkeesta. Lajikkeen nimi tarkoittaa Kastevaloa. Senchaksi tuotettuna lehden ja haudutetun teen väri on kirkkaanvihreä. Tuoksu on raikkaan kukkainen, maussa on hyvä täyteläisyys ja umamin maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 3. UUSI
  Shincha Asanoka Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on poimittu Asanoka-lajikkeen pensaista. Asanoka on hieman harvinaisempi teepensaslajike, joka on käytössä pääasiassa Kagoshiman alueella, josta tämäkin tee tulee. Lajike kehitettiin Kagoshiman alueella risteyttämällä Yabukita ja kiinalainen pensaslajike Hiramizu #1. Lajiketta kuvaillaan maultaan pehmeäksi ja umamiseksi. Lehden väri on kirkkaan vihreä. Se sisältää paljon aminohappoja.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 4. UUSI
  Shincha Zairai Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä Shincha on ns. Zairai-tee. Zairai tarkoittaa luontaista. Moderneista lajikkeista poiketen Zairai-tee poimitaan teetarhoilta, joiden pensaat kasvavat siemenistä ja ovat perimältään hyvin vaihtelevia. Zairai-pensaat ovat tyypillisesti vanhoja ja kasvien juuret ulottuvat syvälle. Maku vaihtelee paljon alueittain, koska zairain tarkka luonne riippuu paljon miltä tarhalta tee tulee! Zairaissa on vanhan Japanin teen maku ja näistä teelaaduista on tulossa arvokkaita niiden hiljalleen hävitessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 5. UUSI
  Shincha Yabukita Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä Shincha on luomutuotettua ja se on poimittu Yabukita-lajikkeesta. Yabukita on ylivoimaisesti Japanin suosituin ja käytetyin teepensaslajike. Se kattaa 75% kaikesta Japanissa tuotetusta teestä. Yabukita on Japanin teentuotannon varma luottolajike.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 6. UUSI
  Dehong Yun Zhi 2008 Ye Sheng Lao Cha 100g
  Rating:
  0%

  Tämän teen on tuottanut Dehong-prefektuurin teentuottaja Dehong Yun Zhi. Tee on 2008 satoa ja nimi Ye Sheng Lao Cha tarkoittaa Villien Puiden Vanhaa Teetä. Tee on puristettu 100g kiekon muotoon. Tee tarjoilee mukavasti syvyyttä ja makeutta. Välittöminä sävyinä on kevyttä savuisuutta ja nahkaisuutta ja tämän taustalla juuresmaista makeutta.

  Lisätietoja
  16,00 €
 7. UUSI
  Changtai 2004 Cha Hu Chen - Banzhang Cha Zhuan
  Rating:
  0%

  Tämä 2004 vuoden shu pu'er kuuluu Changtain sarjaan Cha Hu Chen eli Chenin Teekannu. Sarja saa nimensä eräästä Changtain johtohahmosta nimeltä Chen. Tämä on sarjaan kuuluva shu pu'er poikkeuksellisesti tiilimäisessä muodossa. Teen nimi on Banzhang Cha Zhuan eli Banzhangin teetiili. Teelehtimateriaali on tosiaan isompaa ja sisältää myös vanhempia lehtiä. Teemateriaali vaikuttaa tosiaan teepuiden materiaalilta. Tee tarjoilee upean paksua, mehevää ja täyteläistä makua, jossa on kuitenkin mukavasti iän tuomaa läpikuultavuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,50 €

 8. UUSI
  Japanin kevätteet LIVE-teemaistelu - Shincha 2021 - "Teehumala Express"
  Rating:
  0%

  Japanin kevätteet eli Shinchat Teepolun LIVE Youtube -maistelussa 10.10.2021 16-18. Maistelussa tässä näytesetissä olevat viisi luomu-shinchaa. Tilaa viimeistään 30.9. niin voit varmistua saavasi setin ennen live-teemaistelua. Kaikki teet 2021 varhaiskevään shinchaa tuotettuna eri pensaslajikkeista!

  Lisätietoja
  10,00 €
 9. UUSI
  Xiong Feng 2010 Yue Chen Yue Xiang (2010)
  Rating:
  0%

  Tämä 2010 sheng pu'er on tuotettu Yongden Teetehtaan Xiong Feng -brändin alaisuudessa. Tee on 2010 vuoden satoa ja koostuu keskikokoisesta ja suuresta lehdestä. Tee tarjoilee elementaalisia männyn kaarnan ja savun sävyjä sekä näiden taustalla makeutta ja hieman vegetaalisia sävyjä. Runsas ja rouhea sheng pu'er.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 10. UUSI
  Lu'an Gua Pian (2021)
  Rating:
  0%

  Lu'an Gua Pian on Anhuin maakunnan kuuluisa vihreä teelaatu. Se on yksi kuuluisimmista kiinalaisista vihreistä teelaaduista. Teetä tuotetaan Lu'an-prefektuurin vuoristoisilla alueilla. Maku on erittäin laakea. Siinä on makeaa palkoherneisyyttä, mineraalisuutta ja vahaisuutta. Upea janonvievä ja helposti nautittava vihreä tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 121

Sivu
per sivu