Teevalikoima

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 115

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Yong Zhen 2017 73 Zao Xiang Hou Zhuan
  Rating:
  0%

  Yong Zhen -brändillä pu'er-teetä julkaisevan Xin Wen -teetehtaan vuoden 2017 shu pu'er -tiili. Teen nimi Zao Xiang Hou Zhuan tarkoittaa Jujuben Tuoksuinen Paksu Tiili. Nimen 73 viittaa vuoteen jona shu pu'erin tuotantotavan sanotaan kehitetyn. Tee tarjoilee Lincangin alueen teelle ominaiseen tapaan raikasta hedelmäisyyttä yhdistettynä rouheaan kaarnaisuuteen.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 2. Mae Salong Dong Ding (2021)
  Rating:
  0%

  Pallomainen paahdettu wulong-tee Pohjois-Thaimaasta Mae Salong -vuorelta. Tee on ns. talvisatoa, joka on alueen paraslaatuisin sato ja poimittiin vuodenvaihteessa 2020-2021. Maku alkaa välittömästi jylhän paahteisena. Maku tarjoaa paahteen lisäksi raikasta yrttisyyttä, joka nousee esiin ja jatkuu jälkimakuun.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. UUSI
  Liu Bao 2005
  Rating:
  0%

  Emme tiedä tämän Liu Bao -teen tuottajaa. Tee on kuitenkin alunperin tuotettu vuonna 2005 ja se on melko voimakkaasti fermentoitua tyyliä. Tämä antaa lehdille jokseenkin jauhoisen ulkonäön ja muhevan maanläheisen maun.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 4. UUSI
  Bai Ya Qi Lan (2021 Tummapaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä laatu on hieman tummempaa paahtoa ja tarjoilee paahteisia sävyjä, joiden taustalla rikas kirjo kukkaisia ja vegetaalisia sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 5. UUSI
  Hui Tong 2006 Bao Dao Shan
  Rating:
  0%

  Tämä 2006 vuoden sheng pu'er on tuotettu Burman rajaa vasten sijaitsevassa Zhengkangin piirikunnassa Lincangin prefektuurissa. Se tarjoilee mukavasti ikääntynyttä mehukasta puista makua, jossa etäistä raikkautta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 6. UUSI
  Song Pin Hao 1999 Yiwu Zheng Shan
  Rating:
  0%

  Song Pin Hao on yksi vanhimmista tunnetuista pu'er-teen tuottajista. Yritys perustettiin 1880-luvulla Yiwun alueella. Yrityksen tehdas toimii yhä Yiwussa. Tämä 1999 vuoden sheng pu'er Yiwu Zheng Shan on iätetty melko kuivissa oloissa minkä takia maussa on reippaasti tuoretta sävyä. Omalaatuinen tee kuuluisalta tuottajalta.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 7. UUSI
  Liu Bao, Mao Sheng - 3 vuotta, Laatu 1.
  Rating:
  0%

  Mao Sheng -nimisen 3-vuotias laatutason 1 Liu Bao -tee. Tee on tuotettu alunperin 2016 ja julkaistu 2019. Tee on hieman kevyemmin fermentoitua, jonka ansiosta teessä on maanläheisyyttä sekä myös teenlehden omaa raikasta vegetaalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 8. UUSI
  Mae Salong Si Ji Chun (2021)
  Rating:
  0%

  Pohjois-Thaimaassa 2021 alussa poimittu kevytpaahteinen wulong-tee Neljä Vuodenaikaa -nimisestä lajikkeesta. Maljassa on vaniljaisen kukkainen ja tuoreen puinen tuoksu. Maussa kukkaisuus herää eloon ja antaa keväisen vaikutelman.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 9. UUSI
  Osmanthus Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Osmanthuksen kukilla maustettu vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta. Maussa on mukavasti intensiivisyyttä ja paksuutta. Siitä löytyy jykevää tuoretta puuta, raikasta yrttisyyttä ja rehevää kukkaisuutta. Osmanthus tuo makuun sitruksista piirrettä. Uhkea täyteläinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 10. UUSI
  Buddhan Käsi -wulong
  Rating:
  0%

  Tämä upea maustettu wulong-tee tunnetaan Kiinassa nimellä Fo Shou Xiang Yuan Cha. Se on maustettu Budhhan Käsi -sitrushedelmällä ja Jiaogulan-yrtillä. Se on kermaisen paahteinen, sitruksinen ja makean lääkeyrttinen - varsinainen makupommi!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 115

Sivu
per sivu