ForLife-teeastiat

Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu
 1. ForLife Bell (770ml) Punainen
  Rating:
  0%

  Bell-teekannu on kuin Stump-teekannun isoveli. Sen tilavuus on 770ml - se on kooltaan täydellinen 1-3 henkilön käyttöön. Teekannussa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu teenlehtikori. Lehtikori kiinnittyy silikoniseen kuumankestävään kehykseen, jossa on myös teekannun kansi. Tarjoamme tästä teekannusta vain punaista väriä; kuten kuvista näet, muita värejä ei tarvita...

  Lisätietoja
  42,00 €
 2. ForLife Stump (530ml)

  ForLife Stump -teekannussa on kahvalla varustettu teenlehtikori. Teekannun tilavuus on 530ml ja valikoimassa useita eri värivaihtoehtoja.

  Lisätietoja

  Alkaen 35,00 €

 3. ForLife Curve (1330ml)
  Rating:
  0%

  Curve on kurvikas ForLife-merkin teekannu. Kannu on varustettu teräksisellä korilla, joka hidastaa teen ylihautumista ja joka voidaan tarvittaessa poistaa lehtineen kannusta. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja!

  Lisätietoja

  Alkaen 52,00 €

 4. ForLife Acorn (1360ml)
  Rating:
  0%

  ForLife Acorn -teekannun muotoilussa on ollut inspiraationa tammenterho. Kannun tilavuus on 1360ml ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu teenlehtikori.

  Lisätietoja

  Alkaen 55,00 €

 5. ForLife Japanilainen Teemuki (192ml) 2kpl
  Rating:
  0%

  Pari japanilaistyylisiä korvattomia teemaljoja. Tilavuus on noin 200ml. Maljat ovat melko vankkarekenteisia, mutta kuitenkin elegantteja.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

  Ei varastossa
 6. ForLife Dew (946ml)
  Rating:
  0%

  Dew-teekannu on mattapintainen pyöreähkö teekannu, jossa on erittäin suurikokoinen teräksinen teenlehtikori. Teekannua tarjotaan neljässä pastellisävyssä. Tilavuus on noin litra.

  Lisätietoja

  Alkaen 52,00 €

 7. ForLife Curve Teemuki (440ml)
  Rating:
  0%

  Curve-teemuki on kooltaan 440ml. Se on siis reippaan kokoinen muki, joka toimii täydellisesti esim. työpaikalla. Kannu on varustettu teräksisellä teenlehtikorilla sekä posliinisella kannella. Eri värejä saatavilla.

  Lisätietoja

  Alkaen 28,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu