Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Yixing-saviteekannut

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 82

Sivu
per sivu
 1. Yixing #128, Gu Mei Qin - Yu Xi Lian Hua (150ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä pienempi Yixingin saviteekannu toteutettuna tiilenpunaisesta Zhu Ni -savesta. Savi on kiillotettu ennen polttoa kiiltäväksi. Teekannun vasemmalla kyljellä on kohokuviona tehty koristelu, jossa on lotus ja kala. Teekannun nimi Yu Xi Lian Hua on myös koristelun teemana sillä nimen voisi kääntää muotoon Kala Leikkii Lotuksen Lomassa. Koristelu on tehty erittäin taidokkaasti ja se tekee kannusta oikean taideteoksen. Kannussa on klommo sen oikealla kyljellä. Tämä on tullut jo ennen polttoa ja sen takia pinnan tekstuuri on tässä kohdalla täysin sama kuin muuallakin eikä tätä virhettä juuri edes huomaa ja se tuntuu kuin osalta kannua Olemme ottaneet virheen huomioon hinnoittelussa. Työnjälki on kaikinpuolin erinomainen ja keraamikon omaleimainen muotokieli tekee teekannusta ainutlaatuisen.

  Lisätietoja
  180,00 €
 2. Yixing #127 (170ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinen Yixingin saviteekannu toteutettuna tiilenpunaisesta savesta. Savilaatu on viimeistelty sileäksi ja siinä näkyy hieman epätasaisuutta. Teekannun vasemmassa kyljessä on koristelukaiverrus jonka aiheena on kaloja ja kasvi. Teekannun oikealla kyljellä on koristeena kalligrafiakaiverrus. Teekannun työnlaatu on mainio. Teekannun siivilä on kuitenkin hieman sivussa nokkaan nähden. Tämä ei vaikuta käyttöön, sillä kannu kaataa erinomaisesti. Sitä voisi kuitenkin pitää esteettisenä virheenä. Olemme ottaneet tämän hinnassa huomioon.

  Lisätietoja
  110,00 €
 3. Yixing #121, Wu Yong Jun - Bo Re (200ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinen Yixingin saviteekannu tehtynä purppuranrusehtavasta savesta. Teekannun molemmilla kyljillä on kalligrafiakoristelu tehtynä erittäin ohuella viivaleveydellä ja pienin merkein. Kannessa on lisäksi lotuksenkukka koristeena. Kannen nuppi on ontto ja se on muotoiltu. Teekannun mallin nimi Bo Re on buddhalainen termi joka tarkoittaa viisautta tai ymmärrystä. Tässä tarkoitetaan ymmärrystä todellisuuden oikeasta luonteesta siten miten se buddhalaisuudessa ymmärretään. Teekannun työnjälki on siisti ja sileä. Muotokieli on täsmällinen ja kulmikas.

  Lisätietoja
  160,00 €
 4. Yixing #119 (200ml)
  Rating:
  0%

  Upea kiiltävästä mustasta savesta tehty Yixingin saviteekannu. Teekannu on keskikokoinen ja työnjälki on kaikinpuolin erinomainen. Mustan saven kiilto antaa kannulle metallisen salaperäisen ilmeen. Suurikokoinen nokan aukko ja pallosiivilä antaa teekannulle nopean kaadon. Teekannun vasemmalla kyljellä on upeasti toteutettu kaiverrus, jonka aiheena on zen-buddhalainen munkki ja tämän vieressä palavia suitsuketikkuja ja kalligrafiaa. Teekannun oikealla kyljellä on kalligrafiakoristelu, jossa lukee 茶禅一味 eli Cha Chan Yi Wei, jonka voisi kääntää muotoon Tee ja Zen - Sama Maku.

  Lisätietoja
  160,00 €
 5. Yixing #114 (165ml)
  Rating:
  0%

  Upeasti koristeltu Yixingin saviteekannu. Itse teekannu on tehty punertavasta savesta, joka tuntuu sileältä ja samettiselta käsissä. Savi on melko sileää myös teekannun sisällä. Teekannun koristelu on tehty sekä kullanvärisellä värillä sekä ohuella savella, joka on veistetty kasvien muotoon. Teekannun vasemmalla kyljellä on pioniaiheinen koristelu, joka on tehty erivärisillä ohuilla savilaaduilla, jotka on muotoiltu kohokuvioksi suoraan teekannun pintaan. Teekannun oikealla kyljellä ohut koristesavi on pursotettu kynämäisestä välineestä kalligrafiaksi. Näiden koristeluiden joukossa on myös litteämpää koristelua kullanvärisenä. Kannun ja koristeluiden työnjälki on mainio ja teekannu on kuin koru.

  Lisätietoja
  160,00 €
 6. Yixing #110 (160ml)
  Rating:
  0%

  Upea kiiltävästä mustasta savesta tehty Yixingin saviteekannu. Teekannu on keskikokoinen ja työnjälki on kaikinpuolin erinomainen. Mustan saven kiilto antaa kannulle metallisen salaperäisen ilmeen. Suurikokoinen nokan aukko ja pallosiivilä antaa teekannulle nopean kaadon. Teekannun vasemmalla kyljellä on kaiverrus, jonka aiheena on hengenmies, joka ihailee kuuta. Teekannun kannen päälipinnalla on kalligrafiakoristelu.

  Lisätietoja
  150,00 €
 7. Yixing #109, Wang Zhen Xue - Xi Shi (150ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinne pyöreän Xi Shi -mallin Yixingin saviteekannu. Teekannun sisäpinnalla on keraamikon leima merkkinä siitä, että teekannu on tehty kokonaan käsin. Tässä teekannussa on maustettu Xi Shi -mallin peruskaavaa siten, että siihen on tehty pystysuuntaiset koristeurat. Nämä samat urat jatkuvat kannen päälle ja myös kannen nuppiin. Tämä antaa teekannulle luonnetta ja herkkää eleganssia. Työnjälki on mainio. Teekannu on yksinkertainen, mutta kuitenkin antaa erittäin huolellisesti tehdyn vaikutelman.

  Lisätietoja
  130,00 €
 8. Yixing #108, Shi Feng Qing - Shi Piao (205ml)
  Rating:
  0%

  Upeasta keltaisesta Duan Ni -savesta toteutettu Shi Piao -mallin teekannu. Tässä kannussa Duan Ni -savi on kiillotettu kiiltäväksi ennen polttoa. Savessa on kellertävää perussävyä syventämässä erivärisiä partikkeleita. Teekannun sisäpinnalla on keraamikon leima markkinä siitä, että teekannun muoto on toteutettu kokonaan käsin ja ilman muottia.

  Lisätietoja
  130,00 €
 9. Yixing #107 (165ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimäääräistä pienempi Yixingin saviteekannu. Tämä teekannu on tehty karkeasta oranssinruskeasta savesta, jossa on joukossa kellertävää hiekkaa. Teekannu on koristeltu pystysuuntaisella urituksella, joka on hieman kukkia muistuttava. Teekannusta tekee hienon se, että karkea savi on yhdistetty pikkutarkkaan koristeluun ja viimeistelyyn, joka antaa kannun ilmeelle kontrastia. Teekannun sisäpinnalla on keraamikon leima merkkinä siitä, että kannun muoto on toteutettu kokonaan käsin. Tässä kappaleessa on pieni virhe. Teekannun alareunassa sivulla on pieni halkeamaa muistuttava railo. Se taitaa olla keraamikon työvälineestä tullut eikä varsinainen halkeama. Se näkyy kannun alareunassa ulkopuolella mutta ei jatku kannun sisälle ja näinollen vika on enemmän esteettinen. Olemme ottaneet tämän vian huomioon hinnassa.

  Lisätietoja
  150,00 €
 10. Yixing #105, Li Ke - De Zhong Hu (185ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinen luonteikas Yixingin teekannu. Teekannun saven väri on hieman oranssinsävyinen ruskea. Savessa on joukossa kellertävää hiekkaa koristeena. Teekannun vasemmalla kyljellä on koristelukaiverrus, jonka aiheena on männynoksalla istuva lintu. Teekannun toisella puolella on kalligrafiakoristelu jossa lukee 松色长青 eli Männyn Väri On Ikivihreä. Teekannun sisäpinnalla on keraamikon leima merkkinä siitä että teekannu on tehty kokonaan käsityönä.

  Lisätietoja
  150,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 82

Sivu
per sivu