Yixing-saviteekannut

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 26

Sivu
per sivu
 1. Yixing #52, Mei Ren Jian (130ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä pienempi Yixingin saviteekannu. Teekannu on Mei Ren Jian -mallia. Se on tehty punertavast savesta, jonka raekoko on melko pientä, mutta kuitenkin sileää ja selkeästi erottuvaa. Teekannu on siistiä työnjälkeä ja jokainen yksityiskohta on tarkasti toteutettu. Hienostunut Yixingin saviteekannu.

  Lisätietoja
  105,00 €
 2. Yixing #51 (180ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskikokoista pienempi Yixingin teekannu, joka on tuotettu harmaasta savesta. Savessa on hieman keltaista hiekkaa tuomassa ulkonäköön rikkautta. Työnlaatu on vakaa ja savi antaa kokonaisuudelle ilmeikkyyttä.

  Lisätietoja
  130,00 €
 3. Yixing #49 (210ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinen Yixingin saviteekannu, joka on tehty sekoittamalla kahta hienojakoista savea keskenään ja muodostamalla kannu tästä yhdistelmästä. Tämä tekniikka on tyypillinen Chao Zhou -keramiikassa, mutta tässä teekannu on tehty Yixingin keramiikkaperinteen mukaan.

  Lisätietoja
  130,00 €
 4. Yixing #47 (240ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä kookkaampi Yixingin saviteekannu. Teekannu on tehty harmaasta savesta, johon on lisätty kellertävää hiekkaa. Teekannussa on kasviteemainen kaiverrus koristeena. Savi on erittäin ilmeikäs ja kokonaisuus teekannun muotoilun kanssa on hienostunut ja vakaa.

  Lisätietoja
  160,00 €
 5. Yixing #46 (280ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskikokoista suurempi Yixingin saviteekannu. Teekannu on tuotettu ruskeasta savesta, jossa on hieman keltaista hiekkaa koristeena. Tämän lisäksi teekannussa on kasviteemainen kaiverrus koristeena. Teekannussa on liki litteä pohja ja malli on muutenkin hieman modernista keskimäääräisestä poikkeava. Emme tiedä teekannun ikää, mutta se ei taida olla ihan moderni. Työnlaatu on rustiikkinen, mutta samalla hienostunut ja vakaa.

  Lisätietoja
  160,00 €
 6. Yixing #41, Shi Piao (240ml)
  Rating:
  0%

  Poikkeuksellisesta hyvin vaaleasta savesta tehty yixingin saviteekannu. Keraamikko on itse louhinut materiaalin teekannun saveen ja tuottanut myös saven valmiiksi asti. Savi on melko kevyttä ja koostumukseeltaan kepeämpää kuin keskimääräinen yixingin savi. Teekannu on laadukkaasta työtä. Teekannu on Shi Piao -mallia.

  Lisätietoja
  180,00 €
 7. Yixing #40 (240ml)
  Rating:
  0%

  Poikkeuksellisesta hyvin vaaleasta savesta tehty yixingin saviteekannu. Keraamikko on itse louhinut materiaalin teekannun saveen ja tuottanut myös saven valmiiksi asti. Savi on melko kevyttä ja koostumukseeltaan kepeämpää kuin keskimääräinen yixingin savi. Teekannu on laadukkaasta työtä.

  Lisätietoja
  220,00 €
 8. Yixing #39, Shui Ping (60ml)
  Rating:
  0%

  Tämä pienehkö Shui Ping -mallin yixing-teekannu on tehty ilmeikkäästä punertavasta mukavalla tavalla röpelöisestä savesta. Kannumalli on monen teeharrastelijan suosiossa yksinkertaisuutensa ja toimivuutensa ansiosta.

  Lisätietoja
  70,00 €
 9. Yixing #37 (140ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskikokoista pienempi Yixingin teekannu. Teekannu on tehty harmaan värisestä savesta, jonka värissä on aavistus purppuraa. Savessa on lisäksi kellertävää hiekkaa koristeena. Tyylikkäästi toteutettu teekannu.

  Lisätietoja
  130,00 €
 10. Yixing #33 (210ml)
  Rating:
  0%

  Melko kookas yixingin saviteekannu tehtynä savesta, jossa on melko kookasrakeista keltaista hiekkaa koristeena. Teekannussa on pallomainen laakea siivilä. Teekannu on hieman harvinaisempaa tyyliä ja toteutus on korkeatasoinen.

  Lisätietoja
  220,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 26

Sivu
per sivu