Yixing-saviteekannut

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 42

Sivu
per sivu
 1. Yixing #52, Mei Ren Jian (130ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä pienempi Yixingin saviteekannu. Teekannu on Mei Ren Jian -mallia. Se on tehty punertavast savesta, jonka raekoko on melko pientä, mutta kuitenkin sileää ja selkeästi erottuvaa. Teekannu on siistiä työnjälkeä ja jokainen yksityiskohta on tarkasti toteutettu. Hienostunut Yixingin saviteekannu.

  Lisätietoja
  105,00 €
 2. Yixing #51 (180ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskikokoista pienempi Yixingin teekannu, joka on tuotettu harmaasta savesta. Savessa on hieman keltaista hiekkaa tuomassa ulkonäköön rikkautta. Työnlaatu on vakaa ja savi antaa kokonaisuudelle ilmeikkyyttä.

  Lisätietoja
  130,00 €
 3. Yixing #49 (210ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinen Yixingin saviteekannu, joka on tehty sekoittamalla kahta hienojakoista savea keskenään ja muodostamalla kannu tästä yhdistelmästä. Tämä tekniikka on tyypillinen Chao Zhou -keramiikassa, mutta tässä teekannu on tehty Yixingin keramiikkaperinteen mukaan.

  Lisätietoja
  130,00 €
 4. Yixing #48 (230ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä kookkaampi Yixingin saviteekannu. Teekannu on tehty rikkaan värisestä punertavasta savesta, joka on vielä viimeistelty upean kuultavaksi. Teekannussa on lisäksi koristeluna kalligrafiaa toisella ja orkidea-kaiverrus toisella puolella. Teekannun työnlaatu on mielenkiintoisella tavalla vakaa ja tyylikäs, muttei kuitenkaan erityisen huoliteltu. SItä voisi sanoa vakaasti tehdyksi, mutta rustiikkiseksi.

  Lisätietoja
  115,00 €
 5. Yixing #47 (240ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä kookkaampi Yixingin saviteekannu. Teekannu on tehty harmaasta savesta, johon on lisätty kellertävää hiekkaa. Teekannussa on kasviteemainen kaiverrus koristeena. Savi on erittäin ilmeikäs ja kokonaisuus teekannun muotoilun kanssa on hienostunut ja vakaa.

  Lisätietoja
  160,00 €
 6. Yixing #46 (280ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskikokoista suurempi Yixingin saviteekannu. Teekannu on tuotettu ruskeasta savesta, jossa on hieman keltaista hiekkaa koristeena. Tämän lisäksi teekannussa on kasviteemainen kaiverrus koristeena. Teekannussa on liki litteä pohja ja malli on muutenkin hieman modernista keskimäääräisestä poikkeava. Emme tiedä teekannun ikää, mutta se ei taida olla ihan moderni. Työnlaatu on rustiikkinen, mutta samalla hienostunut ja vakaa.

  Lisätietoja
  160,00 €
 7. Yixing #45, Wan Jun Feng - Xi Shi (220ml)
  Rating:
  0%

  Keskikokoinen keraamikko Wan Jun Fengin Yixingin saviteekannu. Teekannu on Xi Shi -mallia ja se on koristeltu kukkakaiverruksella toisella puolella ja kalligrafialla toisella puolella teekannua. Teekannun savilaatu on ilmeikäs ja siinä näkyy keraamikon taito ja visio.

  Lisätietoja
  130,00 €
 8. Yixing #42, Long Dan (100ml)
  Rating:
  0%

  Pienikokoinen Long Dan eli Lohikäärmeenmuna -mallin Yixingin saviteekannu. Teekannun työnlaatu on hyvää perustasoa.

  Lisätietoja
  70,00 €
 9. Yixing #41, Shi Piao (240ml)
  Rating:
  0%

  Poikkeuksellisesta hyvin vaaleasta savesta tehty yixingin saviteekannu. Keraamikko on itse louhinut materiaalin teekannun saveen ja tuottanut myös saven valmiiksi asti. Savi on melko kevyttä ja koostumukseeltaan kepeämpää kuin keskimääräinen yixingin savi. Teekannu on laadukkaasta työtä. Teekannu on Shi Piao -mallia.

  Lisätietoja
  180,00 €
 10. Yixing #40 (240ml)
  Rating:
  0%

  Poikkeuksellisesta hyvin vaaleasta savesta tehty yixingin saviteekannu. Keraamikko on itse louhinut materiaalin teekannun saveen ja tuottanut myös saven valmiiksi asti. Savi on melko kevyttä ja koostumukseeltaan kepeämpää kuin keskimääräinen yixingin savi. Teekannu on laadukkaasta työtä.

  Lisätietoja
  220,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 42

Sivu
per sivu