Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Maustettu

Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu
 1. Litsitee - '24 HCF Vuoden Maustettu Tee 2. sija
  Rating:
  0%

  Karkean kuoren alla lymyää pehmeä ja huumaavan makea villi sydän. Tässä se tarjoillaan aromikkaan ja pehmeän mustan teen kera. Tämä teeherkku sijoittui 2. sijalle Helsinki Coffee Festival 2024 maustetun teen kisassa!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. Osmanthus Musta Tee
  Rating:
  0%

  Guihua Hong Cha eli Osmanthus Punainen Tee on perinteinen kiinalainen osmanthuksen kukilla maustettu musta tee. Käytetty musta tee on isolehtistä ja maultaan makeahkoa ja pehmeää. Osmanthuksen kukka antaa teelle appelsiinin ja persikan sävyjä sekä tiettyä marmeladimaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 3. Nuo Mi Xiang Tuo Cha 6g
  Rating:
  0%

  Tässä on shu pu'eria näppärässä 6g mini tuo cha -muodossa. Tee on maustettu Nuo Mi Xiang -yrtillä, jonka tuoksu muistuttaa riisiä. Yksi mini tuocha riittää noin 1-2 litraan teetä. Tee ei kitkeröidy helpolla ja maku paranee voimistuessaan!

  Lisätietoja
 4. Yuzu Sencha
  Rating:
  80% of 100

  Niin krispiä, niin raikasta! Sitä on tämä yuzu-sencha! Yuzu on Itä-Aasiassa kasvava tyylikäs sitrus. Senchaan yhdistettynä se tarjoaa intensiivisen ja raikkaan kokemuksen.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 5. Genmaicha LUOMU FI-EKO-201
  Rating:
  100% of 100

  Tämä luomulaatuinen tee on Genmaichaa eli japanilaista vihreää teetä joka on maustettu paahdetulla riisillä. Se on tuotettu Kagoshiman alueella Etelä-Japanissa.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 6. Inkivääri Musta Tee
  Rating:
  0%

  Halpewatten teetilalla Sri lankassa tuotettu voimakas inkivääritee. Mukavasti polttelevaa inkivääriä, joka tuo mukavasti lämpöä syksyn ja talven kylmään pimeyteen!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 7. Harmaajaarli - Earl Grey-tee
  Rating:
  90% of 100

  Harmaajaarli on Teepolun oma Earl Grey -tee. Se on sekoitettu omassa valikoimassamme olevista intialaisista ja sri lankalaisista teelaaduista ja maustettu aidolla italialaisella bergamottiöljyllä.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu