Pu'er-tee

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 38

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Menghai Yan Pu 2018 Banzhang Qing Bing
  Rating:
  0%

  Tämä 2018 vuoden sheng pu'er on nimeltään Banzhangin Vihreä Kakku. Banzhang on pu'er-teestään kuuluisa kylä Menghain alueella eteläisesssä Yunnanissa. Kylän teen hinta on noussut huippulukemiin. Tämä tee on kuitenkin hieman arkisempi laatu eikä lehtimateriaalin alkuperä ole varmastikaan kovin läheltä itse kuuluisaa kylää. Teessä on kuitenkin voimakas periksiantamaton maku mistä Banzhang on kuuluisa. Teessä on mukava makeus ja Guangzhoun kosteassa ilmanalassa se on lyhyestä iästään huolimatta ehtinyt ikääntyä jo hieman.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Youle Shan Da Ziran 2013 Youle
  Rating:
  0%

  Youlen teevuori on yksi ns. Kuudesta Kuuluisasta Teevuoresta, jotka sijaitsevat Mengla-piirikunnassa eteläisessä Yunnanissa. Tämä tee on vuoren 2013 kevään lehtimateriaalia. Sen on tuottanut paikallinen pienehkö pu'er-teen tuottaja. Kuivassa teessä on hieman tervaleijonainen tuoksu. Siinä on raikasta makeutta ja tiettyä maanläheisyyttä. Maljassa tuoksu on yhä raikkaan tervainen ja siirappisen puinen. Tee on suussa mukavan mehevää ja makeaa. Maussa on sekoitus tervaisuutta ja makeaa puuta. Jälkimaun puolella maku muuttuu mineraalisen makeaksi ja hieman juureksiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. Changtai 2007 Cha Hu Chen - Wuliang Ye Sheng
  Rating:
  0%

  Tämä 2007 vuoden sheng pu'er kuuluu Changtain sarjaan Cha Hu Chen eli Chenin Teekannu. Sarja saa nimensä eräästä Changtain johtohahmosta nimeltä Chen. Tämä tee on 2007 vuodelta ja se on tuotettu Wuliang-vuoren villien teepuiden lehtimateriaalista. Tässä on klassikkotuottajan mainiosti ikäänntynyt shneg pu'er tuotettuna mainiosta lehtimateriaalista. Kuivassa teessä on tervaisen puinen, antiikkikauppainen ja metallipajainen tuoksu. Maljassa tuoksu on ikääntyneen puinen ja raikkaan makea. Maku on makean puinen ja siinä erottuu suolaheinäisiä sävyjä. Maun raikkaus kantaa puhtaana jälkimakuun. Jälkimaussa maistuu herkulliset antiikkisen puiset sävyt ja makea suolaheinäisyys.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 4. Langhe 2005 9579 (Shu pu'er)
  Rating:
  0%

  Tämä 2005 vuoden shu pu'er on Menghain alueen teetehtaan Langhen käsialaa. Langhe tunnetaan parhaiten shu pu'er -teelaaduistaan, joiden erityispiirteenä on hieman kevyempi fermentaatio, mikä antaa teelle pitkän kiinteän jälkimaun. Kuivassa teen tuoksusta löytyy kaarnaista puun sävyä sekä sävykästä ullakkoisuutta. Maljassa tuoksu on hieman tervainen, paahteisen puinen, mineraalisen kivinen ja sävykkään ullakkoinen. Maku painottuu jälkimaun puolelle, jossa erottuu kevyen fermentaation mahdollistama kiinteä raikkaus.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 5. Yongde Shu Pu'er 2021
  Rating:
  0%

  Tämä on vuoden 2021 irtolehtinen shu pu'er eli voimakkaasti fermentoitu pu'er-tee. Tee koostuu pienestä lehdestä ja silmuista. Tee on tuotettu Yongden alueella ja siinä on alueen tyypillistä raikkautta sekä paksua mehevää makean puun sävyä mitä hyvältä shu pu'erilta on syytä odottaa. Tämä tee tarjoaa oikein mainiota hinta-laatusuhdetta ja irtolehtisenä se on oikein mainio shu pu'er arkikäyttöön.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 6. Changtai 2005 Lao Chen de Cha - Nannuo
  Rating:
  0%

  Changtai teetehtaan tee Lao Chen De Cha eli Vanhan Chenin Tee viitaten yhteen teetehtaan perustajista. Teemateriaalin Changtai keräsi Nannuon alueen kylistä ja se on 2005 satoa. Haudutetun teen tuoksu on makean puuroinen, tiheän metsäinen ja kellarinen. Maku on jylhän puinen mutta samalla raikkaan makea. Tee jättää kiehtovan vanhan puun, viileän kellarin ja makean juureksisen jälkimaun.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. Cha Nong Hao 2005 Liu Ruyi 7542
  Rating:
  0%

  Tämä 2005 vuoden sheng pu'er perustuu mahtavan Menghain teetehtaan reseptiin 7542. Reseptistä vastaa Menghain teetehtaalla teereseptien sekoittamisen johtajana toiminut Du Qiongzhi. Tee on kuitenkin julkaistu erillään Menghain teetehtaasta Cha Nong Hao -nimisellä teentuottajalla. Maku on kirkas ja sävyinä on mummolamaista ullakkoisuutta ja hedelmäisyyttä. Voimakkaammassa haudutuksessa esiin tulee hieman tanniinista nahkaista sävyä ja hedelmäisyys muuttuu hieman terävämmksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. Xiong Feng 2007 Yongde Gao Shan Gu Shu Cha Yuan Bing
  Rating:
  0%

  Yongden Teetehtaan Xiong Feng -brändin sheng pu'er vuodelta 2007. Kuivassa teessä on makean kaarnainen ja hieman kellarinen tuoksu. Haudutetussa teessä on kuivan kaarnainen tuoksu, josta löytyy tumma hedelmäinen sävy. Maku on nopea ja räväkkä. Siitä löytyy raikasta kaarnaisuutta, hieman hapanta hedelmää ja hiekkaista mineraalisuutta. Jälkimaussa hedelmäinen sävy vuorottelee rouhean puun kanssa.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 9. Da Xue Shan 2003 Sheng Pu'er
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 2003 satoa Da Xue Shanilta eli Suurelta Lumivuorelta Lincangin prefektuurista Yunnanista. Tee on tuotettu vuoren teepuista. Kakku on normaalia suurempi 500g massallaan. Kakun pintaan on aseteltu villin teepuun täysikasvuinen lehti koristeeksi. Uuden teen kukkaiset sävyt maistuvat ja tuoksuvat hieman vielä teessä, mutta se on muuntunut puiseen resiiniseen suuntaan. Tämä on harvinainen esimerkki modernin tyylisestä yhden alkuperän vanhojen puiden sheng pu'erista, mikä onkin kuitenkin tuotettu jo 20 vuotta sitten. Kaunis iso tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 10. Wen Ge Zhuan 90-luku - Kulttuurivallankumoustiili
  Rating:
  100% of 100

  Tämä on tietojemme mukaan 90-luvulla tuotettua shu pu'eria. Teen tuottajasta ei ole tietoa. Kokonaisena tee tulee 500g tiilen muodossa. Teessä on rasvainen kamferinen ja metallipajainen tuoksu. Maku on kerroksinen koostuen kamferisista kevyistä sävyistä ja hieman tervaisista ja antiikkisen puisista bassosävelistä. Teestä tekee helposti yli kymmenen haudutusta. Upean paksu ja tyylikäs tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 16,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 38

Sivu
per sivu