Pu'er-tee

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 52

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Yiwu Ye Sheng Gu Shu Cha Bing 2016
  Rating:
  0%

  Sheng pu'er kuuluisalta Yiwun alueelta. Tee on 2016 satoa joten tee on jo hieman ikääntynyttä. Tee on poimittu ja puristettu huolellisesti, joten lehti on erinomaisen ehjää ja suurta. Tee tarjoilee Yiwun alueen klassista makua ja mainiota hinta-laatu-suhdetta!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Da Xue Shan 2003 Sheng Pu'er
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 2003 satoa Da Xue Shanilta eli Suurelta Lumivuorelta Lincangin prefektuurista Yunnanista. Tee on tuotettu vuoren teepuista. Kakku on normaalia suurempi 500g massallaan. Kakun pintaan on aseteltu villin teepuun täysikasvuinen lehti koristeeksi. Uuden teen kukkaiset sävyt maistuvat ja tuoksuvat hieman vielä teessä, mutta se on muuntunut puiseen resiiniseen suuntaan. Tämä on harvinainen esimerkki modernin tyylisestä yhden alkuperän vanhojen puiden sheng pu'erista, mikä onkin kuitenkin tuotettu jo 20 vuotta sitten. Kaunis iso tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 3. Wen Ge Zhuan 90-luku - Kulttuurivallankumoustiili
  Rating:
  100% of 100

  Tämä on tietojemme mukaan 90-luvulla tuotettua shu pu'eria. Teen tuottajasta ei ole tietoa. Kokonaisena tee tulee 500g tiilen muodossa. Teessä on rasvainen kamferinen ja metallipajainen tuoksu. Maku on kerroksinen koostuen kamferisista kevyistä sävyistä ja hieman tervaisista ja antiikkisen puisista bassosävelistä. Teestä tekee helposti yli kymmenen haudutusta. Upean paksu ja tyylikäs tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 16,00 €

 4. Mang Bing 2014 Gao Shan Sheng Tai
  Rating:
  0%

  2014 sheng pu'er Zhengkangin piirikunnasta läheltä Burman rajaa. Tee tarjoilee intensiivistä tuoreen puun sävyjä sekä eksoottisten hedelmäisyyttä. Teen intensiivinen maku johtaa pitkään nousevaan jälkimakuun joka hiljalleen makeutuu.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 5. Long Feng 2017 Xi Gui
  Rating:
  0%

  Xi Gui on yksi Lincangin prefektuurin tunnetuimmista teentuotantoalueista Fengqingin ja Bingdaon ohella. Lehtimateriaali koostuu reippaan kokoisesa lehdestä. Teessä on nuoren sheng pu'erille tyypillinen jänteikäs tuoreen puun ja vegeaalisuuden luonne. Tämän lisäksi teestä löytyy yrttimäinen raikas sävy sekä kevyttä savuisuutta. Tämä kokonaisuutena antaa teelle tervaleijonaisen vaikutelman.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 6. Changtai 2007 Si Pu Yuan
  Rating:
  0%

  Tämä 2007 vuoden sheng pu'er Si Pu Yuan tarjoilee puistomaisia makean vehreitä sävyjä sekä kaarnaa ja metsän aluskasvillisuuden sävyjä. Tee on kulttituottaja Changtain käsialaa ja se on tuotettu Changtain Jian Chengin alueella ostama teetehdas.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. CNNP 2002 Yunnan Tuo Cha - Jia Ji
  Rating:
  0%

  Tämä 2002 vuoden shu pu'er edustaa palaa pu'er-historiaa. Tee on tuotettu valtiollisen pu'er-tuotannon aikaisella tyylillä ja tämä myös tuoksuu ja maistuu teessä. Se tarjoilee tyylikkäitä mausteisiä sävyjä sekä mukavaa raikkautta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 8. Xiao Qing Gan - Shu Pu'erilla Täytetty Tangeriini 12g
  Rating:
  0%

  Xiao Qing Gan eli Vihreä Tangeriini on erikoinen teelaatu, jossa pienen vihreän tangeriinin hedelmäliha on poistettu ja sisus on täytetty tummaksi fermentoidulla shu pu'erilla. Tangeriini antaa maanläheiselle shu pu'erille upeaa pirskahtelevaa sitruksisuutta. Teessä on upean puhdistava maku. Sitrustenkuorilla on merkittävä rooli kiinalaisessa lääketieteessä joka selittää teen suurta suosiota.

  Lisätietoja
 9. Nuo Mi Xiang Tuo Cha 6g
  Rating:
  0%

  Tässä on shu pu'eria näppärässä 6g mini tuo cha -muodossa. Tee on maustettu Nuo Mi Xiang -yrtillä, jonka tuoksu muistuttaa riisiä. Yksi mini tuocha riittää noin 1-2 litraan teetä. Tee ei kitkeröidy helpolla ja maku paranee voimistuessaan!

  Lisätietoja
 10. Changtai 2006 Long Ma Rui Ming
  Rating:
  0%

  Tämä Long Ma Rui Ming eli Lohikäärmehevonen Hyväenteinen Tee on Changtain vain 2006 tuottama sheng pu'er. Tee on mukavasti ikääntynyttä. Teen nimi viittaa kiinalaiseen myyttiseen hevoseen jolla on siivet ja lohikäärmeen suomut. Mausta löytyy makeaa puun ja kaarnan sävyjä sekä metsän aluskasvillisuuden mieleen tuomaa villiä metsäisyyttä sekää vanhan puutalon ullakon mieleen tuovaa vanhan puun tuoksua.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,50 €

  Ei varastossa
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 52

Sivu
per sivu