Pu'er-tee

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 47

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Youle Shan Da Ziran 2013 Youle
  Rating:
  0%

  Youlen teevuori on yksi ns. Kuudesta Kuuluisasta Teevuoresta, jotka sijaitsevat Mengla-piirikunnassa eteläisessä Yunnanissa. Tämä tee on vuoren 2013 kevään lehtimateriaalia. Sen on tuottanut paikallinen pienehkö pu'er-teen tuottaja. Kuivassa teessä on hieman tervaleijonainen tuoksu. Siinä on raikasta makeutta ja tiettyä maanläheisyyttä. Maljassa tuoksu on yhä raikkaan tervainen ja siirappisen puinen. Tee on suussa mukavan mehevää ja makeaa. Maussa on sekoitus tervaisuutta ja makeaa puuta. Jälkimaun puolella maku muuttuu mineraalisen makeaksi ja hieman juureksiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 2. UUSI
  Changtai 2010 Changtai Hao (Shi Nian Danchen Jinian Ban)
  Rating:
  0%

  Kulttituottaja Changtain vuoden 2010 sheng pu'er tuottajan Changtai Hao -sarjaan. Tämä 2010 vuoden sheng pu'er on sarjan 10-vuotisjuhlakakku. Lehtimateriaalin laatu on Changtain taattua laatua! Kuivassa teessä on makea puisen antiikkinen tuoksu. Siinä on myös viileää hieman tervainen tuoksu. Maljassa tuoksu on makean puinen, synkän metsäinen ja antiikkinen tuoksu. Maussa on mukavasti makeutta yhdistyneenä pehmeään puisiin sävyihin. Jälkimaku on rempseän heinäinen ja pitkä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 3. UUSI
  Changtai 2007 Cha Hu Chen - Wuliang Ye Sheng
  Rating:
  0%

  Tämä 2007 vuoden sheng pu'er kuuluu Changtain sarjaan Cha Hu Chen eli Chenin Teekannu. Sarja saa nimensä eräästä Changtain johtohahmosta nimeltä Chen. Tämä tee on 2007 vuodelta ja se on tuotettu Wuliang-vuoren villien teepuiden lehtimateriaalista. Tässä on klassikkotuottajan mainiosti ikäänntynyt shneg pu'er tuotettuna mainiosta lehtimateriaalista. Kuivassa teessä on tervaisen puinen, antiikkikauppainen ja metallipajainen tuoksu. Maljassa tuoksu on ikääntyneen puinen ja raikkaan makea. Maku on makean puinen ja siinä erottuu suolaheinäisiä sävyjä. Maun raikkaus kantaa puhtaana jälkimakuun. Jälkimaussa maistuu herkulliset antiikkisen puiset sävyt ja makea suolaheinäisyys.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 4. UUSI
  Langhe 2005 9579 (Shu pu'er)
  Rating:
  0%

  Tämä 2005 vuoden shu pu'er on Menghain alueen teetehtaan Langhen käsialaa. Langhe tunnetaan parhaiten shu pu'er -teelaaduistaan, joiden erityispiirteenä on hieman kevyempi fermentaatio, mikä antaa teelle pitkän kiinteän jälkimaun. Kuivassa teen tuoksusta löytyy kaarnaista puun sävyä sekä sävykästä ullakkoisuutta. Maljassa tuoksu on hieman tervainen, paahteisen puinen, mineraalisen kivinen ja sävykkään ullakkoinen. Maku painottuu jälkimaun puolelle, jossa erottuu kevyen fermentaation mahdollistama kiinteä raikkaus.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 5. UUSI
  Yongde Shu Pu'er 2021
  Rating:
  0%

  Tämä on vuoden 2021 irtolehtinen shu pu'er eli voimakkaasti fermentoitu pu'er-tee. Tee koostuu pienestä lehdestä ja silmuista. Tee on tuotettu Yongden alueella ja siinä on alueen tyypillistä raikkautta sekä paksua mehevää makean puun sävyä mitä hyvältä shu pu'erilta on syytä odottaa. Tämä tee tarjoaa oikein mainiota hinta-laatusuhdetta ja irtolehtisenä se on oikein mainio shu pu'er arkikäyttöön.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 6. Changtai 2005 Lao Chen de Cha - Nannuo
  Rating:
  0%

  Changtai teetehtaan tee Lao Chen De Cha eli Vanhan Chenin Tee viitaten yhteen teetehtaan perustajista. Teemateriaalin Changtai keräsi Nannuon alueen kylistä ja se on 2005 satoa. Haudutetun teen tuoksu on makean puuroinen, tiheän metsäinen ja kellarinen. Maku on jylhän puinen mutta samalla raikkaan makea. Tee jättää kiehtovan vanhan puun, viileän kellarin ja makean juureksisen jälkimaun.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. Menghai Xing Yi 2017 Banzhang Cha Wang
  Rating:
  0%

  Tämä 2017 vuoden sheng pu'er on nimensä mukaisesti Banzhangin Teekuningas. Banzhang on pu'er-teestään kuuluisa kylä Menghain alueella eteläisesssä Yunnanissa. Kylän teen hinta on noussut huippulukemiin. Tämä tee on kuitenkin hieman arkisempi laatu eikä lehtimateriaalin alkuperä ole varmastikaan kovin läheltä itse kuuluisaa kylää. Makuprofiili on kuitenkin Banzhangin tyyliä vastaava puisessa vahaisuudessaan. Teessä on mukava makeus ja Guangzhoun kosteassa ilmanalassa se on lyhyestä iästään huolimatta ehtinyt ikääntyä jo hieman. Erinomaista hinta-laatua!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 8. Cha Nong Hao 2005 Liu Ruyi 7542
  Rating:
  0%

  Tämä 2005 vuoden sheng pu'er perustuu mahtavan Menghain teetehtaan reseptiin 7542. Reseptistä vastaa Menghain teetehtaalla teereseptien sekoittamisen johtajana toiminut Du Qiongzhi. Tee on kuitenkin julkaistu erillään Menghain teetehtaasta Cha Nong Hao -nimisellä teentuottajalla. Maku on kirkas ja sävyinä on mummolamaista ullakkoisuutta ja hedelmäisyyttä. Voimakkaammassa haudutuksessa esiin tulee hieman tanniinista nahkaista sävyä ja hedelmäisyys muuttuu hieman terävämmksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 9. Xiong Feng 2007 Yongde Gao Shan Gu Shu Cha Yuan Bing
  Rating:
  0%

  Yongden Teetehtaan Xiong Feng -brändin sheng pu'er vuodelta 2007. Kuivassa teessä on makean kaarnainen ja hieman kellarinen tuoksu. Haudutetussa teessä on kuivan kaarnainen tuoksu, josta löytyy tumma hedelmäinen sävy. Maku on nopea ja räväkkä. Siitä löytyy raikasta kaarnaisuutta, hieman hapanta hedelmää ja hiekkaista mineraalisuutta. Jälkimaussa hedelmäinen sävy vuorottelee rouhean puun kanssa.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 10. Yiwu Ye Sheng Gu Shu Cha Bing 2016
  Rating:
  0%

  Sheng pu'er kuuluisalta Yiwun alueelta. Tee on 2016 satoa joten tee on jo hieman ikääntynyttä. Tee on poimittu ja puristettu huolellisesti, joten lehti on erinomaisen ehjää ja suurta. Tee tarjoilee Yiwun alueen klassista makua ja mainiota hinta-laatu-suhdetta!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 47

Sivu
per sivu