Kiina

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 11

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Bai Rui Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Bai Rui Xiang eli Sata Hyväenteistä Tuoksua on Wuyi-vuorten teepensaslajike, joka tunnetaan sen rikkaista kukkeista ja hedelmäisistä tuoksuista. Kuivassa lehdessä on raikkaan paahteinen hedelmien tuoksu, joka imelyydessään tuo mieleen kuivatut viikunat ja aprikoosit. Maku on dramaattinen ja nopea. Raikkaan hedelmäisyyden sävyt nousevat nopeasti esiin suurena vallina. Sen jäljessä esiin tulee mineraalisia sävyjä. Maussa on mukana hieman öljyisiä puun ja paahteen sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 2. UUSI
  Yu Hua Feng Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Rou Gui on 2023 satoa. Tee on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli hieman tummemmaksi paahdettua wulong-teetä Pohjois-Fujianin Wuyi-vuorilta. Tee on Wuyi-vuorten keskeiseltä alueelta, jonka teetarhoja moni asiantuntija pitää parhaimpina. Tee on kasvanut Yu Hua -luolan lähistöllä olevalla mäellä. Tee edustaa erinomaista laatua omassa kategoriassaan. Maku on öljyisen paksu ja läpinäkyvä. Maussa samaten löytyy umamista paahteisen puun piirrettä ja tämän taustalla ja erityiseti maun kehityksessä esiin tulee parfymaattisia kukkeuden piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 3. UUSI
  Huang Guanyin (2023)
  Rating:
  0%

  Huang Guanyin on melko moderni Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten teepensaslajike. Tämä on laatu on paahdettu Wuyi-vuorten perinteiseen tapaan melko tummaksi. Teessä on reippaasti parfymaattista paahteisuutta mihin yhtyy hienolla tavalla sävykkäitä kukkeita piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 4. UUSI
  Mi Lan Xiang - Erä 2 (2023)
  Rating:
  0%

  Mi Lan Xiang eli Hunajaorkidean Tuoksu on yksi Guangdogin maakunnan Feeniks-vuoren teepuulajikkeista ja ns. dancong wulongia. Suurissa ja pitkissä lehdissä on salaperäinen hedelmäinen tuoksu. Teen maku on samalla elegantin hedelmäinen, hieman paahteinen ja mausteinen. Jälkimaku on tyylikäs. Tämmä on toinen Mi Lan Xiang 2023 sadosta, joten olemme nimenneet tämän eräksi nro 2 sekaannusten välttämiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 5. Huang Guanyin (2022)
  Rating:
  0%

  Huang Guan Yin eli Keltainen Guanyin on Wuyi-vuorilla käytetty teepensaslajike, jota kuvataan sävyiltään maitoiseksi. Tuoksu maljassa on mineraalisen paahteinen, lakritsinen, öljyinen ja raikas. Maussa on öljyinen piirre, jonka taustalla on mineraalista kivisyyttä. Paahteisuus nousee esiin kuivan mausteisena maun kehityksessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 6. Da Wu Ye (2023)
  Rating:
  0%

  Da Wu Ye eli Suuri Musta Lehti on yksi Guangdongin maakunnan Feeniks-vuorten dancong-teepuulajikkeista. Lajikkeen nimitys perustuu lajikkeen suuriin lehtiin, joiden väri on harvinaisen tummanvihreä. Tee on luonteeltaan kukkea ja aprikoosimainen. Maku on pitkä ja voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 7. Mi Lan Xiang (2023)
  Rating:
  0%

  Mi Lan Xiang eli Hunaja-Orkidea -Tuoksu on yksi Guangdongin maakunnan Feeniks-vuoren teepuulajikkeista. Vuorella tuotetaan Dancongeiksi kutsuttuja wulong-teelaatuja. Teen tuoksu on syvä, hedelmäinen, paahteinen ja hieman öljyinen. Maku on öljyinen ja syvä. Siitä löytyy hedelmäisyyden sävyjä sekä mineraaliöljyisyyttä ja hieman paahteisuutta. Jälkimaku on polveileva ja pitkä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 8. Feng Huang Shui Xian (2023)
  Rating:
  0%

  Feeniks-vuorella Shui Xian -lajikkeesta tuotettu wulong-tee. Lehti on pitkää ja mustaa. Lehdet ovat upean pitkiä ja mustia ja niissä on juuri yhtä mystinen tuoksu kuin voisi olettaa - villisientä, tuohta, tuoretta puuta, sammaletta, raikasta yrttiä ja etäistä hedelmää. Mausta löytyvät nämä samat jänkäiset sävyt sekä pitkää mineraalista raikkautta. Varsin omalaatuinen ja alkuvoimainen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 9. Tan Bei Tie Guanyin (2010) - 7g
  Rating:
  0%

  Tämä Tie Guanyin poimittiin keväällä 2010. Tee paahdettiin silloin kolmeen kertaan hyvin tummaksi. Tämän jälkeen teetä on iätetty saviruukuissa! Teessä tuoksuu voimakkaana liki kahvimaisen tumma paahto. Tämän rinnalla on kenties saviruukuista tulevaa hiekkaista mineraalista sävyä. Lisäksi teestä löytyy kuivattujen hedelmien sävyjä sekä hieman kukkaisuutta.

  Lisätietoja
  2,00 €
 10. Rou Gui (2021)
  Rating:
  0%

  Rou Gui eli kirjaimellisesti käännettynä 'kaneli' on yksi Wuyi-vuorten kallioteelaaduista. Rou Gui on 2021 satoa. Tee on voimakkaasti paahdettua, joka antaa sille mustan kiiltävän värin ja paahteisen tuoksun. Maljassa tuoksu on kuivan mausteinen, mineraalinen, kivinen ja raikkaan juurileipäinen. Maku on sävykkään mineraalinen ja kivinen. Siitä löytyy myös vuoristopuron mieleen tuovaa solisevaa raikkautta sekä puisia sävyjä. Jälkimaussa mineraaliset sävyt jatkuvat pitkään muuntuvina.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 11

Sivu
per sivu