Kiina

Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Bai Ya Qi Lan (2021 Tummapaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä laatu on hieman tummempaa paahtoa ja tarjoilee paahteisia sävyjä, joiden taustalla rikas kirjo kukkaisia ja vegetaalisia sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 2. UUSI
  Buddhan Käsi -wulong
  Rating:
  0%

  Tämä upea maustettu wulong-tee tunnetaan Kiinassa nimellä Fo Shou Xiang Yuan Cha. Se on maustettu Budhhan Käsi -sitrushedelmällä ja Jiaogulan-yrtillä. Se on kermaisen paahteinen, sitruksinen ja makean lääkeyrttinen - varsinainen makupommi!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. UUSI
  Bai Ya Qi Lan (2021 Kevytpaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä tee oli meillekin kokonaan vieras, mutta osoittautui kerrassaan ihastuttavaksi tuttavuudeksi. Upeaa siirappisen paksua kukkaisuutta ja herkkiä vegetaalisuuden sävyjä!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 4. UUSI
  Huang Zhi Xiang (2021)
  Rating:
  0%

  Huang Zhi Xiang on yksi Guangdongin maakunnan Feeniks-vuorten dancong-teepuulajikkeista. Lehdissä monipuolinen eloisa tuoksu, jossa välillä esiin nousee keksimäisyyttä, välillä vegetaalisuutta, välillä kukkaisuutta ja välillä paahteisia sävyjä. Maussa on hieman umamia, eloisaa kiinteää puuta, tupakan häivähdys. Jälkimaku viipyilee pitkään mineraalisen puisin sävyin.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 5. Kiinan Kevätteet 2021 Live-teemaistelu näytesetti 5 x 5g
  Rating:
  0%

  Kevään tuoretta energiaa purskuvat teelaadut ensimaistelussa Teepolun Live-teemaistelussa 24.4. klo 16. Tilaa tämä viiden teelaadun näytesetti 15.4. mennessä ja tule mukaan Live-maisteluun Youtubessa. Huom! Näytesetti sisältyy ILMAISEKSI Teepolku KLUBIn huhtikuun erään! Lue aikataulutiedot tuotesivulla.

  Lisätietoja
  10,00 €
  Ei varastossa
 6. Shui Xian Bing Cha (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 10 gramman kakuiksi puristettua wulongia Wuyi-vuorilta. Tee on Shui Xian -lajikkeesta poimittua. Lehti on hyvin kevytpaahteista ja maussa on paljon nuorta sheng pu'eria muistuttavia sävyjä. Maku tarraa suun pintoihin ja johtaa pitkään jälkimakuun. Maku on vahaisen kukkainen ja paksu. Kevyt mutta kuitenkin voimallinen tee.

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu