Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Kiina

Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Yunnan Qingxin Wulong (2023)
  Rating:
  0%

  Etelä-Kiinan Yunnan tunnetaan parhaiten pu'er-teestä, mutta Baoshanin prefektuurissa tuotetaan myös wulong-teetä kuten tämä taiwanilaisen Qingxin-lajikkeen pallomainen laatu. Kuivan teen tuoksu on parfymaattisen paahteinen ja eloisa. Maku on makean paahteinen ja samalla kukkea. Jälkimaku on pitkä ja polveileva.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. UUSI
  Ai Jiao Wulong (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Wuyi-vuorten kalliotee on tuotettu Ai Jiao -nimisestä Kääpiökasvuisesta pensaslajikkeesta, joka on kehitetty Wuyi-vuorten eteläpuolella. Teessä on kallioteen paahteista mineraalisuutta, mutta erityisen tästä tekee pensaslajikkeen eloisa makeus joka tuo mieleen raikkaan metsästä puhaltavan tuulen.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 3. UUSI
  Yu Long Gu Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Fujianin maakunnan Wuyi-vuorilla tuotetaan ns. kallioteetä. Nämä ovat usein hieman tummempipaahtoisia wulong-teelaatuja. Tämä tee on poimittu suositusta Rou Gui -lajikkeesta Wuyi-vuorilla Yu Long Gun eli Jadelohikäärmeen Laaksossa. Kuivan teen tuoksu kaarnainen, parfymaattisen paahteinen ja siirappisen hedelmäinen. Maku on puinen, kuivan mausteinen ja paahteisen parfymaattinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 4. Yu Hua Feng Rou Gui (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä Rou Gui on 2023 satoa. Tee on ns. Wuyi-vuorten kallioteetä eli hieman tummemmaksi paahdettua wulong-teetä Pohjois-Fujianin Wuyi-vuorilta. Tee on Wuyi-vuorten keskeiseltä alueelta, jonka teetarhoja moni asiantuntija pitää parhaimpina. Tee on kasvanut Yu Hua -luolan lähistöllä olevalla mäellä. Tee edustaa erinomaista laatua omassa kategoriassaan. Maku on öljyisen paksu ja läpinäkyvä. Maussa samaten löytyy umamista paahteisen puun piirrettä ja tämän taustalla ja erityiseti maun kehityksessä esiin tulee parfymaattisia kukkeuden piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 5. Feng Huang Shui Xian (2023)
  Rating:
  0%

  Feeniks-vuorella Shui Xian -lajikkeesta tuotettu wulong-tee. Lehti on pitkää ja mustaa. Lehdet ovat upean pitkiä ja mustia ja niissä on juuri yhtä mystinen tuoksu kuin voisi olettaa - villisientä, tuohta, tuoretta puuta, sammaletta, raikasta yrttiä ja etäistä hedelmää. Mausta löytyvät nämä samat jänkäiset sävyt sekä pitkää mineraalista raikkautta. Varsin omalaatuinen ja alkuvoimainen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu