Japani

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 38

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Matcha - Shinobu no Shiro (Gion Tsujiri, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Gion Tsujiri on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tuottajan tyyli on umaminen ja täyteläinen. Tämä Shinobu no Shiro on tuottajan hieman huokeampi laatu, joka tuottajan tyylille ominaiseen tapaan on varsin pehmeä ja sävykäs. Kuivassa teessä on puuterinen, eloisan kukkea ja vegetaalinen tuoksu. Aivan kuin olisi kukkakaupassa tuoreiden kukkien keskellä! Maussa ei ole paljonkaan kitkeryyttä ollen enemmänkin vegetaalisen ja mineraalisen kiinteä antaen ryhdikkään vaikutelman. Jälkimaussa kukkea vesikasvinen makeus nousee hiljalleen jättäen makean kukkivan muiston.

  Lisätietoja
  24,00 €
 2. Shincha Kabusecha Saemidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä luomu-shincha on lisäksi poimittu varjostetuista Saemidori-lajikkeen teepensaista, josta tulee nimen lisämääre Kabusecha. Maku alkaa mietona ja tasaisena. Maun kehityksessä tulee dramaattinen käänne kun maku muttuu korostetun mineraalisen ituiseksi ja ruohoiseksi. Teessä maistuvat samat sävyt kuin senchassa, mutta täysin erilaisin painotuksin. Todella erilainen japanilainen vihreä tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 3. Shincha Okumidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä luomu-shincha on tuotettu Okumidori-lajikkeesta, joka on japanilaisten teenviljelijöiden luottolajikkeita. Maku alkaa vienon vahaisena. Mukaan tulee tasaista vegetaalista makeutta. Maku nousee jälkimaussa ja tuntuu suun takaosassa sävykkäin ituisin sävyin. Vahainen ja vähäeleisen tyylikäs shincha.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. Shincha Saemidori (2023)
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Saemidori-teepensaslajikkeen suosio on ollut viimeaikoina nousussa. Lajikkeen nimi tarkoittaa Selkeän Vihreää tai Kirkkaan Vihreää ja se perustuu lajikkeesta saatavan teen kirkkaaseen väriin. Maljassa tuoksu on muhevan umaminen ja rehevän vegetaalinen. Maku on reippaan umaminen ja sävykkään ituinen. Jälkimaku on samettinen, herkullisen umaminen ja rapsakan vihannesmainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 5. Shincha Sakimidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Sakimidoria voisi kuvailla lajikkeeksi, joka ei ole yleisimpiä muttei myöskään erityisen harvinainen. Lajike on herkkä joillekin kasvitaudeille, mutta ei yleensä vahingoitu pahasti taudeista luontaisen tarmonsa ansiosta. Maljassa tuoksu on sävykkään vihannesmainen ja hieman mineraalinen. Maku on mineraalisen vihannesmainen tuoden mieleen höyrytetyt parsat. Maussa on mukava tasaisuus ja jälkimaussa nouseva raikkaus. Mineraalisen vegetaalinen shincha.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 6. Shincha Tsuyuhikari Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on tuotettu Tsuyuhikari-lajikkeesta. Lajikkeen nimi tarkoittaa Kastevaloa. Lehden ja haudutetun teen väri on kirkkaanvihreä. Maljassa tuoksu on mehevän vegetaalinen. Maku alkaa leveän vegetaalisena ja umamisena. Maku muuntuu sävykkään ja mineraalisen ituiseksi. Jälkimaku on herkullisen makea.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 7. Hojicha 1st flush Luomu 2022 FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä Shizuokan alueella luomutuotettu hojicha-tee on tavallisesta poiketen ensisatoa. Tämä antaa teelle enemmän aromikkuutta ja herkkyyttä. Toki teen tuoksu ja maku on runsaan paahteinen. Tämän taustalla on poikkeuksellisen paljon aromikkuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 8. Sencha Kuritawase Luomu 2022 FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shizuokan alueella tuotettu korkeatasoinen luomu-sencha. Tämä sencha on tuotettu melko vanhasta Kuritawase-lajikkeesta, joka tuottaa satoa varhain keväällä. Maku on aluksi umaminen, mutta muuttuu nopeasti kiinteäksi ja monipuolisiksi vegetaalisuuden sävyiksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 9. Sencha Tenryu Tezumi Asamushi 2022 Yabukita
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa Tenryun alueella Japanin yleisimmästä Yabukita. Tee on käsinpoimittua (tezumi) ja kevyesti höyrytettyä (asamushi). Kevyt höyryttäminen jättää teehen kiinteitä vegetaalisuuden sävyjä sekä kompleksisia piirteitä. Kyseessä on siis todellinen tee-erikoisuus! Maljassa tuoksu on pinnaltaan hieman paahteinen. Tämän sävyn alta löytyy makeutta ja sävykästä vegetaalisuutta luoden hienon kontrastin. Maku on hieman umaminen ja ituisen sävykkään vegetaalinen ja hieman mineraalinen. Hieno kerroksinen tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 10. Bancha Luomu (2022) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä luomutuotettu bancha-tee poimittiin Shizuokan alueella alkukesästä 2022. Lehti on banchalle ominaiseen tapaan suurikokoisa ja hieman karkeampaa. Se tarjoilee heinäisiä sävyjä sekä kirpeää hedelmäisyyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 38

Sivu
per sivu