Japani

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 40

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Kabusecha Asanoka (2023)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha-tee on tuotettu Asanoka-teepensaslajikkeesta keväällä 2023. Asanoka on hieman harvinaisempi teepensaslajike, joka on käytössä pääasiassa Kagoshiman alueella, josta tämäkin tee tulee. Lehdissä on vieno vehreä tuoksu. Maku on upean puhdas, umaminen ja makea. Jälkimaussa esiin tulee monipuolisia ituisia ja mineraalisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,50 €

 2. UUSI
  Fukamushi Kabusecha (2023)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella sekoituksesa useaa eri teepensaslajiketta. Kuivan lehden tuoksu on umaminen ja kuin imelän mangoinen. Maljassa tuoksussa on vietteleviä ituisia vegetaalisuuden sävyjä. Maku on samalla samettisen umaminen ja sävykkään jänteikäs. Jälkumaussa maku siirtyy raikkaaksi tunteeksi suun kattoon. Lopuksi suun takaosassa tuntuu mineraalisia vegetaalisuuden sävyjä ja umamia.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,50 €

 3. UUSI
  Sencha Kagoshima Saemidori - AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä on suosituin japanilainen teelaatumme. Tämä huipputason sencha on tuotettu modernista Saemidori-pensaslajikkeesta, joka tarjoilee tällä laatutasolla upeaa herukkaista ja sitruksista tuoksua ja reippaasti senchan tunnusomaisia vegetaalisia sävyjä. Maku on sekoitus kielen kärjellä maistuvaa raikkautta ja suun takaosassa tuntuvaa muhevaa umamista vegetaalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,50 €

 4. UUSI
  Matcha - Tsubochu no Mukashi (Gion Tsujiri, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Tämä Tsubochu no Mukashi on Gion Tsujirin matcha-valikoimassa korkeatasoinen laatu, joka on tarkoitettu koichan eli paksun teen valmistamiseen. Se sopii tietysti myös ohuen teen eli usuchan valmistamiseen. Kuivan matchan tuoksu on pehmeä enemmänkin kuin parfyyminen. Se on samettinen ja makean mehukas. Sävyinä kuin vaniljaista ituisuutta. Maku alkaa mineraalisellla vegetaalisuuden sävyllä joka tuntuu kielen kärjellä. Suun muut osat täyttää pehmeä umamisuus. Maku loppuu ja vetäytyy umamisena raikkaana vallina kuin aalto mereen rannan hiekan päältä.

  Lisätietoja
  39,00 €
 5. UUSI
  Sencha Ichoka Yabukita (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä sencha on tuotettu erityisellä ichoka-tyylillä, jossa teenlehtiä nuudutetaan hieman ennen niiden kuivaamista kukkaisen aromin luomiseksi. Tee on poimittu Japanin yleisimmästä yabukita-teepensaslajikkeesta. Tee on kasvanut Harunon kylässä Shizuokassa. Teessä on ehjähkö lehti, jossa on hieno intensiivinen mehukas tuoksu. Maku on epätavallisen kalkkinen ja mineraalinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,50 €

 6. UUSI
  Sencha Yamakai Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä luomusencha on tuotettu Harunon kylässä Tenryun alueella Shizuokassa. Tee on poimittu kasvitaudeille herkän Yamakai-lajikkeen pensaista. Lajike on vaikea viljeltävä ja sen takia melko harvinainen. Lehdessä on kuivahko makea tuoksu. Maku on tiivis ja kompleksisen vegetaalinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,50 €

 7. UUSI
  Gyokuro Saemidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Gyokuro eli Jadekaste on japanilainen lehtitee, joka tuotetaan varjostettujen teepensaiden lehdistä. Tämä Gyokuro on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista Kirishiman alueella Etelä-Japanissa Kagoshiman prefektuurissa. Lehdissä on uskomattoman makea tuoksu. Maku on umaminen ja tiheä. Uskomaton tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 16,00 €

 8. UUSI
  Sencha Asamushi Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Asamushi on senchan variantti missä teenlehti höyrytetään normaalia kevyemmin poiminnan jälkeen. Asamushi-laaduissa teenlehti on kevyemmän höyrytyksen takia yleensä hieman ehjempää. Tässä luomutuotetussa laadussa lehti on paahdettu hieman raskaammin. Lehdessä on paahteinen tuoksu. Maljassa tuoksu on kermaisen paahteinen. Maku on napakka ja kiinteän vegetaalinen. Sopivan ryhdikäs sencha kun tarvitaan rohkaisevaa maljallista.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 9. Kamairicha Ichoka Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kamairicha on japanilainen vihreä tee, joka on kiinalaisen tuotantotavan mukaisesti pannukuivattu. Tämä tee on tuotettu erityisellä Ichoka-tyylillä, jossa teenlehtiä nuudutetaan hieman kukkaisen aromin luomiseksi. Tee perustuu sekoitukseen eri pensaslajikkeita. Lehdessä on makea mehukas tuoksu. Maku on hieman mineraalinen ja upean aktiivinen suussa.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 10. Matcha - Houn (Kitani, Uji) 40g
  Rating:
  0%

  Kitani on 150 vuotta sitten Ujissa Kiotossa perustettu teeyritys. Tämä Houn on Kitanin korkeatasoinen matcha, joka sopii usuchan eli ohuen teen tai koichan eli paksun teen valmistamiseen. Vispatun teen tuoksu on mehevä, välillä hieman maitokaakaoinen, herkullisen paahteinen ja tasaisen vegetaalinen. Maku on tasaisen vegetaalinen ja rikkaan mineraalinen. Jälkimaussa esiin tulee herkullisia ituisia sävyjä joissa on reippaasti mineraalisuutta. Hieman epätavallinen matcha, jossa on melko vähän umamia, mutta maku on kuitenkin erittäin pehmeä. Tee tulee suuressa 40g kanisterissa.

  Lisätietoja
  39,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 40

Sivu
per sivu