Japani

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu
 1. Sencha Haruno 2022
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa teestään kuuluisan Harunon kylän alueella. Tämä laatu on ensipoiminnan loppupuolelta eli tee on hyvää perustasoa. Tässä teessä on jotain rehellisen vanhanaikaista. Kuivan teen tuoksu on hieman paahteinen ja voikukkaisen makea. Maku on aluksi raikas ja kevyt, mutta kiinteytyy jälkimaussa ja tarjoilee hienoja kukkaisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. Kukicha Shizuoka Luomu 2022 FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kukicha on vähäkofeiininen japanilainen vihreä tee. Se on tuotettu teenlehtien osista, joissa on vähemmän kofeiinia. Tämä Shizuokan alueen tee on luomutuotettua ja ns. ensimmäisestä sadosta keväältä 2022. Teenlehdissä on selkeän paahteinen tuoksu ja hieman matchan mieleen tuovaa aromaattisuutta. Maku on senchaa kevyempi ja kuivempi.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Sencha Honyama Marishi (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa Honyaman alueella erittäin harvinaisesta Marishi-teepensaslajikkeesta. Lajike on käytössä liki pelkästään Shizuokassa ja sitä voisi pitää paikallisena erikoisuutena. Kuivissa lehdissä on kepeä tuoksu, josta erottuu umamista öljyisyyttä. Maljassa tuoksu on samettisen juureksinen ja hieman mausteinen. Maku on höyrytettyjä vihanneksia muistuttava ja hieman umaminen.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 4. Gyokuro Shizuoka Luomu (2022) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Gyokuro on japanilaisten lehtiteelaatujen kirkkain helmi. Tee tuotetaan varjostettujen pensaiden lehdistä, jonka ansiosta maku on todella pehmeä ja vivahteikas. Tämä Gyokuro on luomutuotettu Shizuokan alueella. Kuivissa lehdissä on kujeilevan makea ja siirappisen kukkainen tuoksu. Maku on umaminen ja öljyinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 16,00 €

 5. Sencha Saemidori AA Luomu (2022 2nd flush) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä Kagoshiman alueella luomutuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista 2022. Tee tarjoilee pensaslajikkeen upean samettista vegetaalisuutta ja herkkiä vegetaalisia sävyjä. Tee on toista satoa, mutta maultaan se vastaa arvokkaampia kevään teelaatuja. Upea hinta-laatu-suhde ja kaunis tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 6. Jinjiron matcha maistelusetti 2 x 8g Uji, Kioto
  Rating:
  0%

  Jinjiro on kuusi sukupolvea toiminnassa ollut mikro-teentuottaja Ujissa. Pieni erä 2 x 8g maistelusettejä saatavilla. Teet on tuotettu Jinjiron mikroviljelmällä Gokashon alueella Ujissa. Setissä kaksi 8g pussia matchaa. Molemmat ovat yhden teepensaslajikkeen matcha-laatuja. Lajikkeet ovat Asahi ja Saemidori. Setistä pystyy tekemään 8 annosta artesaanista matchaa.

  Lisätietoja
  37,00 €
 7. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2022)
  Rating:
  100% of 100

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen. Tämä tee poimittiin keväällä 2022.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. Kabusecha Okumidori + Saemidori (2022)
  Rating:
  100% of 100

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha on tuotettu Okumidori- ja Saemidori -pensaslajikkeiden sekoituksesta keväällä 2022. Tee on upean tyyni ja raskas. Siinä on villien kasvien aromaattisuutta, makeaa vegetaalisuutta ja hieman ruohon sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 9. Sencha Kagoshima Saemidori - AAA (2022)

  Tämä Kagoshiman alueella tuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista keväällä 2022. Se tuottaa kirkkaanvihreän haudutuksen, jossa on mukavasti pehmeyttä ja sävykästä vegetaalisuutta. Tämä on suosituin japanilainen vihreä teelaatumme!

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 10. Matcha - Sazumi Mukashi (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Sazumi Mukashi on korkean keskitason laatu Kanbayashin valikoimassa. Se tarjoaa mukavasti täyteläisyyttä ja sopii myös Koichan valmistamiseen.

  Lisätietoja
  31,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu