Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Yrttitee

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. Hibiskus, kukka
  Rating:
  0%

  Hibiskuksen kukasta (Hibiscus Sabdariffa) saadaan haudutettuna kirkkaanpunaista yrttiteetä, jossa on marjamehuinen maku eikä yhtään kofeiinia. Teepolun hibiskus tulee Thaimaasta ja hankimme sen suoraan tuottajaltaan. Kukat ovat hyvin ehjiä ja niissä on valtavasti makua. Voit nauttia yrttiteen kuumana tai jäähdyttää sen ja nauttia kylmänä juomana.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. Persimoninlehti
  Rating:
  0%

  Tämä yrttitee on tuotettu Etelä-Koreassa persimonipuun lehdistä. Persimonin lehti on luontaisesti kofeiinitonta ja hyvää niihin hetkiin kun haluat hienostunutta siemailtavaa ilman piristävyyttä. Tässä yrttiteessä on selkeästi hedelmäinen tuoksu ja maku muistuttaen omenaa ja persimonia.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Mulperipuunlehti
  Rating:
  0%

  Mulperipuun lehdessä on kirkas vihreä väri ja niistä hautuu makea umaminen ja makea vegetaalinen maljallinen. Muistuttaa hieman japanilaista vihreää teetä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Lotuksenlehti
  Rating:
  0%

  Kellu keveänä, huolia vailla lotuksenlehden lailla....Tämä yrttitee on tuotettu Etelä-Koreassa lotuksenlehdestä. Lotus on luontaisesti kofeiinitonta ja hyvää niihin hetkiin kun haluat hienostunutta siemailtavaa ilman piristävyyttä. Kuivan lehden tuoksu on makean vesikasvinen, kukkainen ja hennon paahteisen mausteinen. Kuin laiska iltapäivä lotuslammen rannalla lämpimän tuulen puhaltaessa lammelta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu