Lotuksenlehti

Kellu keveänä, huolia vailla lotuksenlehden lailla....Tämä yrttitee on tuotettu Etelä-Koreassa lotuksenlehdestä. Lotus on luontaisesti kofeiinitonta ja hyvää niihin hetkiin kun haluat hienostunutta siemailtavaa ilman piristävyyttä. Kuivan lehden tuoksu on makean vesikasvinen, kukkainen ja hennon paahteisen mausteinen. Kuin laiska iltapäivä lotuslammen rannalla lämpimän tuulen puhaltaessa lammelta.

Varastossa
SKU
t561
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Lotuksenlehti - 35g
7,50 €
Lotuksenlehti - 70g
14,00 €
Lotuksenlehti - 140g
26,00 €

Yleistä

Erilaiset yrttiteet ovat erittäin suosittuja Etelä-Koreassa. Näitä tuotetaan useiden kasvien lehdistä, kukista ja myös viljoista.

Tämä tee

Tämä yrttitee on tuotettu Etelä-Koreassa lotuksenlehdestä. Lotus on luontaisesti kofeiinitonta ja hyvää niihin hetkiin kun haluat hienostunutta siemailtavaa ilman piristävyyttä. Kuivan lehden tuoksu on makean vesikasvinen, kukkainen ja hennon paahteisen mausteinen. Kuin laiska iltapäivä lotuslammen rannalla lämpimän tuulen puhaltaessa lammelta. Tuoksu maljassa on makean mehevä ja paahteisen kukkea. Maku on makea, kukkainen ja hieman umaminen. Se on varsin janonvievää ja jättää suloisen makeanmehevän kukkaisen jälkimaun.

Hauduttaminen

Käytä kiehautettua vettä ja noin ruokalusikallinen lotuksenlehteä. Hauduke ei kitkeröidy, joten voit hauduttaa sitä pitkäänkin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lotuksenlehti
Arviosi