Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 28

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Qian Zhang Mao Jian (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Wu Feng -piirikunnassa Qian Zhang -vuoren lähellä kasvanut vihreä tee on 2021 kevätsatoa. Lehti on keskikokoista ja upean tuoretta. Teenlehdissä on siirappinen vehreä hieman kukkainen tuoksu. Maku on välittömän raikas, makean vegetaalinen ja runsas. Tällaista vihreän teen pitää olla!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. UUSI
  Sencha Yabukita Luomu (2021 2nd flush) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä luomu sencha on tuotettu Kagoshimassa Japanin eteläkärjessä. Tee on alkukesän eli ns. toisesta sadosta. Se on poimittu Yabukita-lajikkeesta, joka antaa teelle jänteikkäitä vegetaalisia ja hennon kukkaisia piirteitä. Yabukita on ylivoimaisesti Japanin suosituin ja käytetyin teepensaslajike. Se kattaa 75% kaikesta Japanissa tuotetusta teestä. Tee tarjoilee runsasta vegetaalisuutta ja aurinkoisuutta joka saa hyvälle mielelle.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 3. UUSI
  Enshi Cui Quan (2021)
  Rating:
  0%

  Enshi Cui Quan eli Enshin Vihreä Virta on Hubein maakunnassa tuotettu vihreä teelaatu. Tämä laatu #10 on tuottajansa suurilehtinen peruslaatu. Teessä on rehevää raikasta vegetaalisuutta sekä sen pinnalla rouhea savuinen sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 4. Shincha Sakimidori Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Sakimidoria voisi kuvailla lajikkeeksi, joka ei ole yleisimpiä muttei myöskään erityisen harvinainen. Lajike on herkkä joillekin kasvitaudeille, mutta ei yleensä vahingoitu pahasti taudeista luontaisen tarmonsa ansiosta. Senchaksi valmistettuna teellä on kirkas vihreä väri. Maljassa tee on hieman kellertävää. Makua kuvataan tasapainoiseksi. Teessä on vähän katekiineja, mutta paljon lehtivihreää.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 5. Shincha Tsuyuhikari Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on tuotettu Tsuyuhikari-lajikkeesta. Lajikkeen nimi tarkoittaa Kastevaloa. Senchaksi tuotettuna lehden ja haudutetun teen väri on kirkkaanvihreä. Tuoksu on raikkaan kukkainen, maussa on hyvä täyteläisyys ja umamin maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 6. Shincha Asanoka Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on poimittu Asanoka-lajikkeen pensaista. Asanoka on hieman harvinaisempi teepensaslajike, joka on käytössä pääasiassa Kagoshiman alueella, josta tämäkin tee tulee. Lajike kehitettiin Kagoshiman alueella risteyttämällä Yabukita ja kiinalainen pensaslajike Hiramizu #1. Lajiketta kuvaillaan maultaan pehmeäksi ja umamiseksi. Lehden väri on kirkkaan vihreä. Se sisältää paljon aminohappoja.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 7. Shincha Zairai Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä Shincha on ns. Zairai-tee. Zairai tarkoittaa luontaista. Moderneista lajikkeista poiketen Zairai-tee poimitaan teetarhoilta, joiden pensaat kasvavat siemenistä ja ovat perimältään hyvin vaihtelevia. Zairai-pensaat ovat tyypillisesti vanhoja ja kasvien juuret ulottuvat syvälle. Maku vaihtelee paljon alueittain, koska zairain tarkka luonne riippuu paljon miltä tarhalta tee tulee! Zairaissa on vanhan Japanin teen maku ja näistä teelaaduista on tulossa arvokkaita niiden hiljalleen hävitessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 8. Shincha Yabukita Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä Shincha on luomutuotettua ja se on poimittu Yabukita-lajikkeesta. Yabukita on ylivoimaisesti Japanin suosituin ja käytetyin teepensaslajike. Se kattaa 75% kaikesta Japanissa tuotetusta teestä. Yabukita on Japanin teentuotannon varma luottolajike.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 9. Tian Yi Mao Jian (2021)
  Rating:
  0%

  Tian Yi Mao Jian on keskikokoisesta teenlehdestä tuotettu kiinalaisella luomusertifikaatilla tuotettu vihreä tee Hunanin maakunnan pohjoisosasta. Siinä on tuoretta ituisuutta, rehevää ruohoa ja hieman ananasmaista hedelmäisyyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 10. Luomu Kukicha (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kukicha on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan teenlehtien selkärangasta ja lehden vihreästä osasta. Tämän ansiosta siinä on keskimääräistä vähemmän kofeiinia ja rapsakka maku. Tämä laatu on luomutuotettu Kagoshimassa Japanin eteläkärjessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 28

Sivu
per sivu