Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 32

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Jinjiron matcha maistelusetti 2 x 8g Uji, Kioto
  Rating:
  0%

  Jinjiro on kuusi sukupolvea toiminnassa ollut mikro-teentuottaja Ujissa. Pieni erä 2 x 8g maistelusettejä saatavilla. Teet on tuotettu Jinjiron mikroviljelmällä Gokashon alueella Ujissa. Setissä kaksi 8g pussia matchaa. Molemmat ovat yhden teepensaslajikkeen matcha-laatuja. Lajikkeet ovat Asahi ja Saemidori. Setistä pystyy tekemään 8 annosta artesaanista matchaa.

  Lisätietoja
  37,00 €
 2. UUSI
  Wu Feng Mao Jian AA (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä on korkealaatuinen 2022 kevätpoiminta Hubein maakunnan Wu Feng -piirikunnasta. Tee koostuu avautumattomista silmuista ja pienistä lehdistä. Teessä on kukkaishedelmäinen tuoksu. Maku on välittömän raikas ja maku nousee vielä jälkimaussa.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 3. UUSI
  Teuksun (Sejak - 2022)
  Rating:
  0%

  Tämä Teuksun on ns. Sejak-laatuinen Etelä-Korealainen vihreä tee Jeollanam-provinssista maan eteläkärjestä. Teessä on hieman paahteinen, rehevä ja hieman kukkaishedelmäinen tuoksu. Haudutettuna se tarjoaa tiheää ja täyteläistä makua, joka on kuin välimuoto japanilaisesta ja kiinalaisesta vihreästä teestä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 4. Yue Xi Cui Lan (2022)
  Rating:
  0%

  Yue Xi Cui Lan on Anhuin maakunnan Yue Xi -piirikunnan vihreä teelaatu. Teen nimi Cui Lan tarkoittaa Vihreää Orkideaa. Teessä on suorat sirot lehdet. Kuivissa lehdissä on makeahko kukkainen tuoksu. Hieman kuin imisi tikkaria kukkakaupassa. Maku on vegetaalinen, kuivan olkinen ja samalla kukkainen - kuin tyylikäs valkoviini.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 5. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2022)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen. Tämä tee poimittiin keväällä 2022.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 6. Kabusecha Okumidori + Saemidori (2022)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha on tuotettu Okumidori- ja Saemidori -pensaslajikkeiden sekoituksesta keväällä 2022. Tee on upean tyyni ja raskas. Siinä on villien kasvien aromaattisuutta, makeaa vegetaalisuutta ja hieman ruohon sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 7. Sencha Kagoshima Saemidori - AAA (2022)
  Rating:
  100% of 100

  Tämä Kagoshiman alueella tuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista keväällä 2022. Se tuottaa kirkkaanvihreän haudutuksen, jossa on mukavasti pehmeyttä ja sävykästä vegetaalisuutta. Tämä on suosituin japanilainen vihreä teelaatumme!

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. Wei Shan Mao Jian (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2022 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista. Tee tarjoilee makeaa vegetaalisuutta sekä hieman kukkaishedelmäisiä sävyjä. Makuun kehittyy upea soliseva kiinteä sävy!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 9. Matcha - Sazumi Mukashi (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Sazumi Mukashi on korkean keskitason laatu Kanbayashin valikoimassa. Se tarjoaa mukavasti täyteläisyyttä ja sopii myös Koichan valmistamiseen.

  Lisätietoja
  31,00 €
 10. Matcha - Aya no Mori (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Kanbayashin Aya no Mori on perustasoinen matcha tuottajan valikoimassa. Se on hieno esimerkki tuottajan tyylistä.

  Lisätietoja
  21,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 32

Sivu
per sivu