Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Sencha Benifuki - Luomu (2020) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä luomutuotettu sencha on poimittu Benifuki-lajikkeesta, josta tuotetaan suuri osa japanilaisesta mustasta teestä. Senchaksi tuotettuna se tarjoilee terävää vegetaalisuutta ja pitkää jälkimakua.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 2. UUSI
  Cai Hua Mao Jian (2021)
  Rating:
  0%
  Tämä Cai Hua Mao Jian poimittiin maaliskuussa keväällä 2021. Tee koostuu hopeanvärisistä avautumattomista silmuista ja pienistä lehdistä. Teessä on kukkainen tuoksu, jossa hieman ananasmaisuutta. Maku on tasaisen pehmeä ja muuntuu vegetaalisen makeuden suuntaan.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 3. Kiinan Kevätteet 2021 Live-teemaistelu näytesetti 5 x 5g
  Rating:
  0%

  Kevään tuoretta energiaa purskuvat teelaadut ensimaistelussa Teepolun Live-teemaistelussa 24.4. klo 16. Tilaa tämä viiden teelaadun näytesetti 15.4. mennessä ja tule mukaan Live-maisteluun Youtubessa. Huom! Näytesetti sisältyy ILMAISEKSI Teepolku KLUBIn huhtikuun erään! Lue aikataulutiedot tuotesivulla.

  Lisätietoja
  10,00 €
  Ei varastossa
 4. Wu Feng Mao Jian (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Hubein maakunnassa lounaisosan Wu Feng eli Viiden Huipun -piirikunnassa tuotettu laadukas vihreä teelaatu keväältä 2020. Tämä on toinen erämme tästä teestä 2020 keväältä. Se tarjoilee trooppisia tuoksuja, välittömän raikasta makua ja hienoa fiilistä!

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 5. Qian Zhang Mao Jian (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Wu Feng -piirikunnassa Qian Zhang -vuoren lähellä kasvanut vihreä tee on 2020 kevätsatoa. Lehti on keskikokoista ja upean tuoretta. Teenlehdissä on siirappinen vehreä hieman kukkainen tuoksu. Maku on välittömän raikas, makean vegetaalinen ja runsas. Teestä löytyy myös lehden kuivatuksesta tullutta hyvin kevyttä savua, joka tuo teehen rotevuutta ja karua luonnetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 6. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen. Tämä on toinen erämme 2020-sadosta ja poikkeaa hieman aiemmasta erästä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 7. Sencha Saemidori - AAA (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Tämä Kagoshiman alueella tuotettu sencha-tee on poimittu Saemidori-lajikkeen pensaista. Tämä on toinen erämme tätä teetä vuodelta 2020. Se eroaa hieman aiemmasta erästä ollen mielestämme jopa hieman aiempaa parempi. Tuoksussa upeaa tummaa marjaisuutta ja liki rasvaista umamia. Maku alkaa läpinäkyvänä, mutta esiin nousee palkoista vegetaalisuutta ja pidempi solisevan raikas sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 8. Kabusecha Okumidori (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha on tuotettu Okumidori-lajikkeesta. Tee on upean tyyni ja raskas. Siinä on villien kasvien aromaattisuutta, makeaa vegetaalisuutta ja hieman ruohon sävyjä. Tämä teelaatu on toinen tee-erämme 2020 vuoden Okumidori-lajikkeen Kabusechasta. Se on eri poimintaa, mutta hyvin samantyylinen kuin aiempi erä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 9. Kagoshima Sencha A (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä erinomainen arkilaatu on sekoitus useasta eri peensaslajikkeesta ja usealta eri teetarhalta. Maljassa teen tuoksu on lämpimän paahteinen ja rehevän vegetaalinen. Maussa on villien kasvien sävyjä sekä heinäisen jänteikästä vegetaalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 10. Matcha - An no Tomo (Gion Tsujiri, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Gion Tsujiri on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä An no Tomo on tuottajan huokea peruslaatu ja näinollen tarjoaa jäntevää kirkasta vegetaalisuutta, hieman kitkeryyttä sekä taustasävyinä paahteista umamia.

  Lisätietoja
  19,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu