Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 45

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Shimen Mao Jian (2023 erä 2)
  Rating:
  0%

  Shimen on piirikunta pohjoisessa Hunanissa Kiinan sisämaassa. Alueella tuotetaan paljon erinomaista vihreää teetä, kuten tämä Mao Jian -laatu. Kuivassa teessä on keväisen kedon tuoksu. Tuoksu maljassa on mehukas ja makea. Maku on luonteikas ja happamanmakea. Siinä on puutarhamarjojen kirpeyttä ja kedon kukkeutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 2. UUSI
  Meng Ding Gan Lu (2024)
  Rating:
  0%

  Tämä Gan Lu on poimittu helmikuussa 2024. Kyse on siis erittäin varhaisesta poiminnasta. Lehtien koko on pieni ja niitä peittää hieno karvapeite. Tämä laatu on perinteiseen tapaan käsinkuivattu mikä näkyy teenlehtien pörröisyydestä ja satunnaisuudesta. Kuivan teen tuoksu on pumpulisen kuiva ja hieman raikas. Maljassa tuoksu on mineraalinen ja utuinen. Maku alkaa sumuisena. Sitä seuraa herkkiä ituisia sävyjä. Jälkimaku on raikas ja kirkas.

  Lisätietoja

  Alkaen 16,00 €

 3. UUSI
  Deng Cun Gong Ya (2024)
  Rating:
  0%

  Deng Cun Gong Ya eli Deng-kylän Tribuuttisilmu on miekkamaisista silmuista tuotettu varhaisen kevään vihreä teelaatu Hubein maakunnasta. Tee on tuotettu lajikkeesta, joka antaa silmuille niiden kiiltävän tekstuurin ja suoran muodon. Kuivassa teessä on hento parfymaattisen vegetaalinen tuoksu. Maljassa tuoksu on samaten hento, vegetaalinen ja parfyymisen tyylikäs. Maku on nopea ja jylhän vihannesmainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 4. UUSI
  Enshi Yu Lu (2024)
  Rating:
  0%

  Enshi Yu Lu eli Enshin Jadekaste on Hubein maakunnan Enshin kaupungin ympäristön vuoristoalueilla tuotettava vihreä teelaatu. Tämä Enshi Yu Lu poimittiin 2024 maaliskuussa ja tee on näinollen erittäin varhaista poimintaa. Tämä tee on aitoa höyrytettyä varianttia ja sen tosiaan pystyy maistamaan ja haistamaan teestä. Maljassa tuoksu on vohvelinen, umaminen ja maitoisen vegetaalinen. Maku alkaa hieman umamisena ja sävykkään ituisena. Tätä seuraa maitoiset sävyt ja lopuksi vielä syvä vegetaalinen raikkaus.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 5. UUSI
  Sejak AAA 2023 - '24 HCF Vuoden Vihreä Tee
  Rating:
  0%

  Upean tuore ja makea vihreä tee Etelä-Koreasta. Tämä on Helsinki Coffee Festival Vuoden VIhreä Tee 2024! Kuivassa teessä on tiheä tuoksu, jossa erottuu villiä nokkoksisuutta, villikedon kukkaisuutta ja makean kermaista vegetaalisuutta. Maku tuo mieleen villikedon ja lämpimän auringonpaahteen. Se on ituisen mineraalinen, kevyen umaminen, monipuolisen kukkea ja vegetaalinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 6. UUSI
  Jeju (2023)
  Rating:
  0%

  Jejun tuliperäinen saari sijaitsee Korean niemimaan eteläpuolella. Saari on tunnettu laadukkaasta teestään. Tämä Jejun vihreä tee on 2023 keväältä ja se on tuotettu ilman torjunta-aineita. Se tarjoilee Jejun trooppista luontoa kuvastaen tiheän ja rehevän kirjon vegetaalisia sävyjä, paahteisuutta, makeutta ja mineraalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 7. Ujeon (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on Etelä-Korean vihreän teen laatuluokituksessa korkeinta Ujeon-laatua ja se koostuu silmuista ja pienimmistä lehdistä. Tee on tuotettu Jeollanamin provinssissa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan eteläkärjessä. Kuivassa teessä on makea ja tiheä villikedon tuoksu. Kuin villiketo olisi muokattu tikkukaramelliksi. Tuoksussa on hentoja umamin viitteitä. Maljassa tuoksu on pumpulinen makeasn mineraalisessa vegetaalisuudessaan. Maku on samettisen makea, mineraalinen, pehmeän vegetaalinen ja hennon umaminen. Tee on kuin makea sadepilvi, jonka puhdistava mehu ropisee sielun korventuneille kamarille.

  Lisätietoja

  Alkaen 17,00 €

 8. Kabusecha Asanoka (2023)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha-tee on tuotettu Asanoka-teepensaslajikkeesta keväällä 2023. Asanoka on hieman harvinaisempi teepensaslajike, joka on käytössä pääasiassa Kagoshiman alueella, josta tämäkin tee tulee. Lehdissä on vieno vehreä tuoksu. Maku on upean puhdas, umaminen ja makea. Jälkimaussa esiin tulee monipuolisia ituisia ja mineraalisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,50 €

 9. Fukamushi Kabusecha (2023)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella sekoituksesa useaa eri teepensaslajiketta. Kuivan lehden tuoksu on umaminen ja kuin imelän mangoinen. Maljassa tuoksussa on vietteleviä ituisia vegetaalisuuden sävyjä. Maku on samalla samettisen umaminen ja sävykkään jänteikäs. Jälkumaussa maku siirtyy raikkaaksi tunteeksi suun kattoon. Lopuksi suun takaosassa tuntuu mineraalisia vegetaalisuuden sävyjä ja umamia.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,50 €

 10. Sencha Kagoshima Saemidori - AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä on suosituin japanilainen teelaatumme. Tämä huipputason sencha on tuotettu modernista Saemidori-pensaslajikkeesta, joka tarjoilee tällä laatutasolla upeaa herukkaista ja sitruksista tuoksua ja reippaasti senchan tunnusomaisia vegetaalisia sävyjä. Maku on sekoitus kielen kärjellä maistuvaa raikkautta ja suun takaosassa tuntuvaa muhevaa umamista vegetaalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 45

Sivu
per sivu