Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 42

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Enshi Cui Quan (2022)
  Rating:
  0%

  Enshi Cui Quan eli Enshin Vihreä Virta on Hubein maakunnassa tuotettu vihreä teelaatu. Tämä laatu on hieman suurempilehtinen hyvän hinta-laatu-suhteen tee. Lehden väri on kirkkaan vihreä. Kuivan lehden tuoksu on mehevän ja raskaan hedelmäinen. Maku on paahteinen ja samalla vehreän raikas. Teessä on hieman savuisuutta, joka antaa sille rustiikkista luonnetta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. UUSI
  Tian Yi Mao Jian (2022)
  Rating:
  0%

  Hunanin maakunnan pohjoisosassa tuotettu vihreä teelaatu. Lehdissä on rehevää kasvimaista tuoksua ja makeutta. Haudutettuna tuoksu on vehreä ja hieman paahteinen. Maku on iskevä, hieman havuinen sekä rehevän kasvimainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. UUSI
  Xia Zhou Bi Feng (2023)
  Rating:
  0%

  Xia Zhou Bi Feng eli Xia Zhoun Vihreä Huippu on Hubein maakunnan Deng-kylän alueella yli kilometrin korkeudessa kasvanut vihreä teelaatu. Tämä on 2023 kevään varhaisimpia poimintoja ja tämän ansiosta lehti on upean pientä ja neulasmaista. Lehdessä on nektarinen tuoksu. Teen maku on tiheä ja siinä erottuu valtavasti vegetaalisia ja kukkaisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 4. UUSI
  Enshi Yu Lu (2023)
  Rating:
  0%

  Enshi Yu Lu eli Enshin Jadekaste on Hubein maakunnan Enshin kaupungin ympäristön vuoristoalueilla tuotettava vihreä teelaatu. Tämä laatu on pannukuivattua ja se poimittiin maaliskuun lopussa 2023. Teessä on rikas vihreä väri ja samettinen makea vegetaalinen maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 5. UUSI
  Anji Bai Cha AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Anji Bai Cha eli Anjin Valkoinen Tee on kuuluisa vihreä teelaatu Zhejiangin maakunnasta Kiinasta. Teenlehdissä on erikoinen vaalea väri, mistä tee saa nimensä. Tämä on huippulaatuinen Anji Bai Cha -vihreä tee keväältä 2023. Lehti on pientä ja kirkkaan vihreää. Teessä on uhkea kukkainen maku ja hieman kuivaa paahteisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 6. UUSI
  Yue Xi Cui Lan AAA (2023)
  Rating:
  0%

  Yue Xi Cui Lan on Anhuin maakunnan Yue Xi -piirikunnan vihreä teelaatu. Teen nimi Cui Lan tarkoittaa Vihreää Orkideaa. Tämä laatu on kevään 2023 aikaisimpia poimintoja ja näinollen erittäin korkeaa laatua. Tee on kuulas ja puhdas maultaan. Siinä on selkeitä kukkeuden piirteitä, tuoretta vegetaalisuutta sekä hieman mausteista paahteisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 7. UUSI
  Xi Shan Bi Luo Chun (2023)
  Rating:
  0%

  Bi Luo Chunia pidetään Kiinan toiseksi kuuluisimpana vihreänä teenä ja se on mielestämme Kiinan erikoisin vihreä tee. Tämä variantti on tuotettu ns. länsivuorella eli Tai-järven saaressa. Tee näyttää kuin kasalta pölyä. Lehtikoko on erittäin pieni. Teessä tuoksuu ja maistuu Tai-järven utuinen järvi-ilmasto. Maku on tiheän vegetaalinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 8. Sencha Haruno 2022
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa teestään kuuluisan Harunon kylän alueella. Tämä laatu on ensipoiminnan loppupuolelta eli tee on hyvää perustasoa. Tässä teessä on jotain rehellisen vanhanaikaista. Kuivan teen tuoksu on hieman paahteinen ja voikukkaisen makea. Maku on aluksi raikas ja kevyt, mutta kiinteytyy jälkimaussa ja tarjoilee hienoja kukkaisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 9. Kukicha Shizuoka Luomu 2022 FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kukicha on vähäkofeiininen japanilainen vihreä tee. Se on tuotettu teenlehtien osista, joissa on vähemmän kofeiinia. Tämä Shizuokan alueen tee on luomutuotettua ja ns. ensimmäisestä sadosta keväältä 2022. Teenlehdissä on selkeän paahteinen tuoksu ja hieman matchan mieleen tuovaa aromaattisuutta. Maku on senchaa kevyempi ja kuivempi.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 10. Sencha Honyama Marishi (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa Honyaman alueella erittäin harvinaisesta Marishi-teepensaslajikkeesta. Lajike on käytössä liki pelkästään Shizuokassa ja sitä voisi pitää paikallisena erikoisuutena. Kuivissa lehdissä on kepeä tuoksu, josta erottuu umamista öljyisyyttä. Maljassa tuoksu on samettisen juureksinen ja hieman mausteinen. Maku on höyrytettyjä vihanneksia muistuttava ja hieman umaminen.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 42

Sivu
per sivu