Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 33

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Shincha Sakimidori Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Sakimidoria voisi kuvailla lajikkeeksi, joka ei ole yleisimpiä muttei myöskään erityisen harvinainen. Lajike on herkkä joillekin kasvitaudeille, mutta ei yleensä vahingoitu pahasti taudeista luontaisen tarmonsa ansiosta. Senchaksi valmistettuna teellä on kirkas vihreä väri. Maljassa tee on hieman kellertävää. Makua kuvataan tasapainoiseksi. Teessä on vähän katekiineja, mutta paljon lehtivihreää.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 2. UUSI
  Shincha Tsuyuhikari Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on tuotettu Tsuyuhikari-lajikkeesta. Lajikkeen nimi tarkoittaa Kastevaloa. Senchaksi tuotettuna lehden ja haudutetun teen väri on kirkkaanvihreä. Tuoksu on raikkaan kukkainen, maussa on hyvä täyteläisyys ja umamin maku.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 3. UUSI
  Shincha Asanoka Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on poimittu Asanoka-lajikkeen pensaista. Asanoka on hieman harvinaisempi teepensaslajike, joka on käytössä pääasiassa Kagoshiman alueella, josta tämäkin tee tulee. Lajike kehitettiin Kagoshiman alueella risteyttämällä Yabukita ja kiinalainen pensaslajike Hiramizu #1. Lajiketta kuvaillaan maultaan pehmeäksi ja umamiseksi. Lehden väri on kirkkaan vihreä. Se sisältää paljon aminohappoja.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 4. UUSI
  Shincha Zairai Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä Shincha on ns. Zairai-tee. Zairai tarkoittaa luontaista. Moderneista lajikkeista poiketen Zairai-tee poimitaan teetarhoilta, joiden pensaat kasvavat siemenistä ja ovat perimältään hyvin vaihtelevia. Zairai-pensaat ovat tyypillisesti vanhoja ja kasvien juuret ulottuvat syvälle. Maku vaihtelee paljon alueittain, koska zairain tarkka luonne riippuu paljon miltä tarhalta tee tulee! Zairaissa on vanhan Japanin teen maku ja näistä teelaaduista on tulossa arvokkaita niiden hiljalleen hävitessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 5. UUSI
  Shincha Yabukita Luomu (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä Shincha on luomutuotettua ja se on poimittu Yabukita-lajikkeesta. Yabukita on ylivoimaisesti Japanin suosituin ja käytetyin teepensaslajike. Se kattaa 75% kaikesta Japanissa tuotetusta teestä. Yabukita on Japanin teentuotannon varma luottolajike.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 6. UUSI
  Japanin kevätteet LIVE-teemaistelu - Shincha 2021 - "Teehumala Express"
  Rating:
  0%

  Japanin kevätteet eli Shinchat Teepolun LIVE Youtube -maistelussa 10.10.2021 16-18. Maistelussa tässä näytesetissä olevat viisi luomu-shinchaa. Tilaa viimeistään 30.9. niin voit varmistua saavasi setin ennen live-teemaistelua. Kaikki teet 2021 varhaiskevään shinchaa tuotettuna eri pensaslajikkeista!

  Lisätietoja
  10,00 €
 7. UUSI
  Lu'an Gua Pian (2021)
  Rating:
  0%

  Lu'an Gua Pian on Anhuin maakunnan kuuluisa vihreä teelaatu. Se on yksi kuuluisimmista kiinalaisista vihreistä teelaaduista. Teetä tuotetaan Lu'an-prefektuurin vuoristoisilla alueilla. Maku on erittäin laakea. Siinä on makeaa palkoherneisyyttä, mineraalisuutta ja vahaisuutta. Upea janonvievä ja helposti nautittava vihreä tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 8. UUSI
  Tian Yi Mao Jian (2021)
  Rating:
  0%

  Tian Yi Mao Jian on keskikokoisesta teenlehdestä tuotettu kiinalaisella luomusertifikaatilla tuotettu vihreä tee Hunanin maakunnan pohjoisosasta. Siinä on tuoretta ituisuutta, rehevää ruohoa ja hieman ananasmaista hedelmäisyyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 9. Luomu Kukicha (2021) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Kukicha on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan teenlehtien selkärangasta ja lehden vihreästä osasta. Tämän ansiosta siinä on keskimääräistä vähemmän kofeiinia ja rapsakka maku. Tämä laatu on luomutuotettu Kagoshimassa Japanin eteläkärjessä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 10. Wu Feng Mao Jian (2020 - Erä 2.)
  Rating:
  0%

  Hubein maakunnassa lounaisosan Wu Feng eli Viiden Huipun -piirikunnassa tuotettu laadukas vihreä teelaatu keväältä 2020. Tämä on toinen erämme tästä teestä 2020 keväältä. Se tarjoilee trooppisia tuoksuja, välittömän raikasta makua ja hienoa fiilistä!

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 33

Sivu
per sivu