Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Wei Shan Mao Jian (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2021 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista. Tee tarjoilee makeaa vegetaalisuutta sekä hieman kukkaishedelmäisiä sävyjä. Makuun kehittyy upea soliseva kiinteä sävy!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 2. Yue Xi Cui Lan (2021)
  Rating:
  0%

  Yue Xi Cui Lan on Anhuin maakunnan Yue Xi -piirikunnan vihreä teelaatu. Teen nimi Cui Lan tarkoittaa Vihreää Orkideaa. Teessä on suorat sirot lehdet. Maku ja tuoksu on korostetun puhdas, hieman paahteinen ja välittömän kukkainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 3. Huang Shan Mao Feng (2021)
  Rating:
  0%

  Huang Shan Mao Feng on Anhuin maakunnan Keltaisen Vuoren kuuluisa vihreä teelaatu. Lehti on kuivattu pitkään eleganttiin muotoon. Tee tarjoilee kuivahkoa hieman paahteista ja tyylikkään kukkaista tuoksua. Tämän laadun maku on mukavan intensiivinen ja tyylikäs.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 4. Xiang Bo Lu (2021)
  Rating:
  0%

  1950-luvulla Hunanin maakunnan teentutkimusinstituutissa risteyttämällä kehitetystä Xiang Bo -teepensaslajikkeesta tuotettu vihreä tee. Teessä on klassinen kiinalaisen vihreän teen tiivis vegetaalinen maku, joka makeutuu mukavasti jälkimaussa.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 5. Sencha Yabukita+Saemidori Luomu (2021 2nd flush) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä luomu sencha on tuotettu Kagoshimassa Japanin eteläkärjessä. Tee on alkukesän eli ns. toisesta sadosta. Tee on sekoitus kahden eri pensaslajikkeen lehtimateriaalia: Yabukita ja Saemidori. Tee tarjoilee samettista tuoksu ja makua. Sävyinä on höyrytetyt vihannekset, paahteisuus ja hieman eksoottista hedelmäisyyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 6. Fukamushi Kabusecha - Asatsuyu (2021)
  Rating:
  0%

  Fukamushi Kabusecha on varjostettua teetä, joka on höyrytetty tavallista voimakkaammin antaen tuloksena uskomattoman kirkkaan vihreä värin sekä pehmeän ja makean maun. Tämä laatu on tuotettu Kagoshiman alueella Asatsuyu-lajikkeen pensaista, jonka maku on luontaisesti erittäin pehmeä. Tuloksena saadaan teetä joka on uskomattoman pehmeä ja umaminen. Tämä 2021 kevään erä on jopa hieman aiempia eriä parempi.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 7. Kabusecha Okumidori (2021)
  Rating:
  0%

  Kabusecha on Sencha-teen erikoistyyppi, jonka tuotannossa teepensaat varjostetaan 2-3 viikkoa ennen teenlehtien poimintaa. Tämä tekee teestä pehmeän ja makean makuisen. Tämä Kabusecha on tuotettu Okumidori-lajikkeesta keväällä 2021. Tee on upean tyyni ja raskas. Siinä on villien kasvien aromaattisuutta, makeaa vegetaalisuutta ja hieman ruohon sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 8. Matcha - Sazumi Mukashi (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Sazumi Mukashi on korkean keskitason laatu Kanbayashin valikoimassa. Se tarjoaa mukavasti täyteläisyyttä ja sopii myös Koichan valmistamiseen.

  Lisätietoja
  31,00 €
 9. Matcha - Aya no Mori (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Kanbayashin Aya no Mori on perustasoinen matcha tuottajan valikoimassa. Se on hieno esimerkki tuottajan tyylistä.

  Lisätietoja
  21,00 €
 10. Matcha - Kinrin (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Kinrin-laatu on Marukyu Koyamaenin valikoimassa keskitasoa edustava laatu, jonka laatu riittää ohuen usuchan lisäksi paksumman koichan valmistamiseen. Se tarjoaa tuottajan hienoa tyyliä ja sopivasti täyteläisyyttä raikkauden rinnalla.

  Lisätietoja
  29,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu