Vihreä

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 44

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Wu Feng Mao Jian (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä on kilpailumenestystä Helsinki Coffee Festivalissa 2023 niittänyt kiinalainen vihreä teemme. Se tulee Wu Feng -piirikunnasta Hubein maakunnasta. Tee on kasvanut noin 1300 metrin korkeudessa. Teenlehti on hienoa neulasta. Lehdissä on puutarhamarjainen tuoksu. Maku on välittömän raikas ja intensiivinen. Siinä maistuu korkean vuoriston raikkaus sekä kukkaishedelmäiset vegetaalisuuden sävyt.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 2. Qian Zhang Mao Jian A (2023)
  Rating:
  0%

  Qian Zhang -kallion läheisyydessä kasvaneesta teestä tuotettu laadukas vihreä tee Hubein maakunnasta. Lehti on melko pientä ja siinä on keväänkukkainen ja hieman hedelmäinen tuoksu. Maku on aluksi eteerinen ja kepeä. Hiljalleen maun voimakkuus nousee raikkaan mineraalisen ja makean hedelmäisin sävyin.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 3. Lu'an Gua Pian (2023)
  Rating:
  0%

  Lu'anin Meloninsiemen on Anhuin maakunnan suurilehtinen vihreä teelaatu. Tämä on hyvää peruslaatua edustava tee 2023 keväältä. Tuoksu on kermaisen makea ja maku kuin vegetaalista mehua, jossa on hieman kirpeyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. Shincha Kabusecha Saemidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä luomu-shincha on lisäksi poimittu varjostetuista Saemidori-lajikkeen teepensaista, josta tulee nimen lisämääre Kabusecha. Maku alkaa mietona ja tasaisena. Maun kehityksessä tulee dramaattinen käänne kun maku muttuu korostetun mineraalisen ituiseksi ja ruohoiseksi. Teessä maistuvat samat sävyt kuin senchassa, mutta täysin erilaisin painotuksin. Todella erilainen japanilainen vihreä tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 5. Shincha Okumidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä luomu-shincha on tuotettu Okumidori-lajikkeesta, joka on japanilaisten teenviljelijöiden luottolajikkeita. Maku alkaa vienon vahaisena. Mukaan tulee tasaista vegetaalista makeutta. Maku nousee jälkimaussa ja tuntuu suun takaosassa sävykkäin ituisin sävyin. Vahainen ja vähäeleisen tyylikäs shincha.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 6. Shincha Saemidori (2023)
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Saemidori-teepensaslajikkeen suosio on ollut viimeaikoina nousussa. Lajikkeen nimi tarkoittaa Selkeän Vihreää tai Kirkkaan Vihreää ja se perustuu lajikkeesta saatavan teen kirkkaaseen väriin. Maljassa tuoksu on muhevan umaminen ja rehevän vegetaalinen. Maku on reippaan umaminen ja sävykkään ituinen. Jälkimaku on samettinen, herkullisen umaminen ja rapsakan vihannesmainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,00 €

 7. Shincha Sakimidori Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Sakimidoria voisi kuvailla lajikkeeksi, joka ei ole yleisimpiä muttei myöskään erityisen harvinainen. Lajike on herkkä joillekin kasvitaudeille, mutta ei yleensä vahingoitu pahasti taudeista luontaisen tarmonsa ansiosta. Maljassa tuoksu on sävykkään vihannesmainen ja hieman mineraalinen. Maku on mineraalisen vihannesmainen tuoden mieleen höyrytetyt parsat. Maussa on mukava tasaisuus ja jälkimaussa nouseva raikkaus. Mineraalisen vegetaalinen shincha.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 8. Shincha Tsuyuhikari Luomu (2023) FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Shincha eli Uusi Tee on japanilainen vihreä tee, joka tuotetaan alkukeväällä poimituista teenlehdistä. Sitä voisi pitää Sencha-teen erikoistyyppinä. Tämä shincha on tuotettu Tsuyuhikari-lajikkeesta. Lajikkeen nimi tarkoittaa Kastevaloa. Lehden ja haudutetun teen väri on kirkkaanvihreä. Maljassa tuoksu on mehevän vegetaalinen. Maku alkaa leveän vegetaalisena ja umamisena. Maku muuntuu sävykkään ja mineraalisen ituiseksi. Jälkimaku on herkullisen makea.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 9. Hojicha 1st flush Luomu 2022 FI-EKO-201
  Rating:
  0%

  Tämä Shizuokan alueella luomutuotettu hojicha-tee on tavallisesta poiketen ensisatoa. Tämä antaa teelle enemmän aromikkuutta ja herkkyyttä. Toki teen tuoksu ja maku on runsaan paahteinen. Tämän taustalla on poikkeuksellisen paljon aromikkuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 10. Sencha Tenryu Tezumi Asamushi 2022 Yabukita
  Rating:
  0%

  Tämä sencha-tee on tuotettu Shizuokassa Tenryun alueella Japanin yleisimmästä Yabukita. Tee on käsinpoimittua (tezumi) ja kevyesti höyrytettyä (asamushi). Kevyt höyryttäminen jättää teehen kiinteitä vegetaalisuuden sävyjä sekä kompleksisia piirteitä. Kyseessä on siis todellinen tee-erikoisuus! Maljassa tuoksu on pinnaltaan hieman paahteinen. Tämän sävyn alta löytyy makeutta ja sävykästä vegetaalisuutta luoden hienon kontrastin. Maku on hieman umaminen ja ituisen sävykkään vegetaalinen ja hieman mineraalinen. Hieno kerroksinen tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 44

Sivu
per sivu