Gongfu-teeastiat

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 162

Sivu
per sivu
 1. Bambuinen Teetarjotin - Pieni
  Rating:
  0%

  Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on kompakti bambuinen teetarjotin. Tarjotin on luonnollisessa bambun värissä. Pinta on lakattu. Tarjottimen mitat ovat 40x22,5x7cm (LxSxK). Tämä tarjotin on sopiva pienemmälle teesetille.

  Lisätietoja
  65,00 €
 2. Kanansiipipuinen Teetarjotin - Suuri
  Rating:
  0%

  Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on suurikokoinen kanansiipipuinen teetarjotin. Tarjottimen mitat ovat 57x38x6,5cm (LxSxK). Tarjottimella on reippaasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti. Tarjottimen etureuna on koristeltu kohokuviolla.

  Lisätietoja
  130,00 €
 3. Kanansiipipuinen Teetarjotin - Keskikokoinen
  Rating:
  0%

  Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on keskikokoinen kanansiipipuinen teetarjotin. Tarjottimen mitat ovat 43x29x5,5cm (LxSxK). Tarjottimella on mukavasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti.

  Lisätietoja
  105,00 €
 4. Bambuinen Teetarjotin - Pieni, Ruskea
  Rating:
  0%

  Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on kompakti bambuinen teetarjotin. Tarjotin on värjätty ruskeaksi ja bambun syykuvio näkyy tämän värin läpi. Tarjottimen mitat ovat 37x26x7cm (LxSxK). Tämä tarjotin on sopiva pienemmälle teesetille.

  Lisätietoja
  75,00 €
 5. Bambuinen Teetarjotin - Keskikokoinen, Ruskea
  Rating:
  0%

  Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on keskikokoinen bambuinen teetarjotin. Tarjotin on värjätty ruskeaksi ja bambun syykuvio näkyy tämän värin läpi. Tarjottimen mitat ovat 49x33x7,5cm (LxSxK). Tarjottimella on runsaasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti.

  Lisätietoja
  95,00 €
 6. Bambuinen Teetarjotin - Suuri, Ruskea
  Rating:
  0%

  Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on kookas bambuinen teetarjotin. Tarjotin on värjätty ruskeaksi ja bambun syykuvio näkyy tämän värin läpi. Tarjottimen mitat ovat 54x39x7,5cm (LxSxK). Tarjottimella on runsaasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti.

  Lisätietoja
  110,00 €
 7. Jian Shui #1, Zong Yan - Shi Piao (210ml)
  Rating:
  0%

  Jian Shui on Yunnanin maakunnan uniikki keramiikkatyyli. Gongfu-teeastiat kuten saviteekannut ovat yksi Jian Shuin pääaiheista. Tämä on Shi Piao -malliin tehty hieman kookkaampi Jian Shui -saviteekannu. Teekannu on viimeistelty mattapintaiseksi. Kannen nupin päälipinta ja kannen reunat on punertavat. Teekannun pallosiivilässä on kookkaat aukot joka takaa ison nokan läpimitan kanssa hyvin virtauksen kannusta kaadettaessa. Teekannun työnjälki on oikein hyvä ja se on melko raskas ja luotettavan tuntuinen käsissä.

  Lisätietoja
  140,00 €
 8. Nixing #2, Liu Jiang Jiang - Shuo Zhu (125ml)
  Rating:
  0%

  Nixing on Guangxin maakunnan eteläosan Qinzhoun kaupungin keramiikkatyyli. Yksi Nixingin merkittävimmistä aiheista ovat gongfu-teekannut, jotka muistuttavat paljon kuuluisampia Yixingin teekannuja. Nixingissä käytettävä savilaatu on yleensä Yixingin savea hienojakoisempaa ja huokoisempaa. Tämä pienehkö Nixingin saviteekannu on keraamikko Liu Jiang Jiangin käsialaa. Saviteekannun vasena kylki on koristeltu kalligrafiakaiverruksin. Teekannu on varustettu litteällä pallosiivilällä ja kannu kaataa melko nopeasti. Työnlaatu on hyvä.

  Lisätietoja
  120,00 €
 9. Nixing #1, Liu Jiang Jiang - Shi Piao (145ml)
  Rating:
  0%

  Nixing on Guangxin maakunnan eteläosan Qinzhoun kaupungin keramiikkatyyli. Yksi Nixingin merkittävimmistä aiheista ovat gongfu-teekannut, jotka muistuttavat paljon kuuluisampia Yixingin teekannuja. Nixingissä käytettävä savilaatu on yleensä Yixingin savea hienojakoisempaa ja huokoisempaa. Tämä pienehkö Nixingin saviteekannu on keraamikko Liu Jiang Jiangin käsialaa. Saviteekannun vasena kylki on koristeltu kaiverruksella jonka aiheena on lintu bambunoksalla. Kannun oikealla kyljellä on kalligrafiakaiverrus. Teekannu on varustettu litteällä pallosiivilällä ja kannu kaataa melko nopeasti. Työnlaatu on hyvä.

  Lisätietoja
  120,00 €
 10. Yixing #128, Gu Mei Qin - Yu Xi Lian Hua (150ml)
  Rating:
  0%

  Hieman keskimääräistä pienempi Yixingin saviteekannu toteutettuna tiilenpunaisesta Zhu Ni -savesta. Savi on kiillotettu ennen polttoa kiiltäväksi. Teekannun vasemmalla kyljellä on kohokuviona tehty koristelu, jossa on lotus ja kala. Teekannun nimi Yu Xi Lian Hua on myös koristelun teemana sillä nimen voisi kääntää muotoon Kala Leikkii Lotuksen Lomassa. Koristelu on tehty erittäin taidokkaasti ja se tekee kannusta oikean taideteoksen. Kannussa on klommo sen oikealla kyljellä. Tämä on tullut jo ennen polttoa ja sen takia pinnan tekstuuri on tässä kohdalla täysin sama kuin muuallakin eikä tätä virhettä juuri edes huomaa ja se tuntuu kuin osalta kannua Olemme ottaneet virheen huomioon hinnoittelussa. Työnjälki on kaikinpuolin erinomainen ja keraamikon omaleimainen muotokieli tekee teekannusta ainutlaatuisen.

  Lisätietoja
  180,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 162

Sivu
per sivu