MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Maksutavat

Verkkopankkimaksut - Checkout Finland

Voit maksaa suoraan omassa verkkopankissasi tilauksesi aikana. Palvelun tarjoaa Checkout Finland. Merkittävimmät suomalaiset pankit ovat tuettuna.

Toimitustavat

Toimitamme tilauksia normaalisti kaksi kertaa viikossa. Yleensä näistä toimitusajoista toinen osuu alkuviikkoon ja toinen viikon loppupuolelle. Normaalisti tilauksesi lähtee meiltä 1-4 päivän kuluessa tilauksestasi. Jos tilauksesi on kiireellinen, suosittelemme vastaamaan tilaussähköpostiin ja kertomaan tästä.

Tilauksesi paino määrittelee mitkä toimitustavat ovat mahdollisia ja mitkä näytetään vaihtoehtoina kassalla hintoineen. Tässä on kuitenkin täydellinen listaus mahdollisista toimitustavoista.

Nouto liikkeeltämme

Voit noutaa tilauksesi liikkeeltämme Turusta osoitteesta Humalistonkatu 13 liikkeen aukioloaikoina. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on valmiina noudettavaksi. Tämä toimitustapa on ilmainen.

Kirjepalvelut

Kirje on alle 3cm paksu ja toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta. Toimitusaika postin saatua lähetys on 2-3 arkipäivää. Kirje sopii teetuotteille. Huomaa, että lähetyspaino on aina korkeampi kuin esim. teen määrä teepakkauksessa.

Kirjepalvelut
Toimitustapa Hinta
Kirje max 250g 3,0€

Pakettipalvelut

SmartPost
Toimitustapa Hinta
Pakettiautomaatti/Postin toimipiste 7,5€
Posti Express 12€

Toimitus pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen

Voimme toimittaa tilauksesi Postin pakettiautomaatteihin tai muihin postin palvelupisteisiin. Tämän mahdollistamiseksi, vastaa tilaussähköpostiin sen palvelupisteen/pakettiautomaatin sijainti, mihin haluat tilauksesi toimitettavan. Jos emme saa tätä tietoa, valitsemme postinumeron mukaan lähimmän automaatin/postin noutopaikaksi. Tämän lisäksi meidän on tiedettävä puhelinnumerosi, jotta posti pystyy lähettämään sinulle tekstiviestin paketin saapumisesta. Tämä syötetään tilaustiedoissa tai asiakastiedoissasi.

Posti Express

Postin Express-paketti toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen. Huomaa, että Express-paketti ei toimitusajaltaan juuri eroa muista toimitustavoista, mutta voit vastaanottaa sen kotona. Käytämme tilauksen tiedoissa olevaa toimitus/laskutusosoitetta eikä muita lisätietoja tarvita. Huom! Joissain tapauksissa postin jakelija ei ole päässyt sisään rakennukseen eikä Express-pakettia olla voitu toimittaa. Tällöin se toimitetaan normaalisti postin palvelupisteeseen. Tähän meillä ei ole mitään vaikutusta, joten ota tämä huomioon valitessasi tämän toimitustavat.