Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Maksutavat

Verkkopankkimaksut - Paytrail

Voit maksaa suoraan omassa verkkopankissasi tilauksesi aikana. Palvelun tarjoaa Paytrail. Merkittävimmät suomalaiset pankit ovat tuettuna.

Toimitustavat

Normaalisti tilauksesi lähtee meiltä 1-4 päivän kuluessa tilauksestasi. Jos tilauksesi on kiireellinen, suosittelemme vastaamaan tilaussähköpostiin ja kertomaan tästä.

Tilauksesi paino määrittelee mitkä toimitustavat ovat mahdollisia ja mitkä näytetään vaihtoehtoina kassalla hintoineen. Tässä on kuitenkin täydellinen listaus mahdollisista toimitustavoista.

Nouto liikkeeltämme

Voit noutaa tilauksesi liikkeiltämme Turusta tai Helsingistä. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on valmiina noudettavaksi. Kaikkia tuotteita ei ole valmiina liikkeissä ja esimerkiksi uniikkeja astioita voidaan joutua siirtämään liikkeeltä toiselle noudon mahdollistamiseksi. Tämä toimitustapa on ilmainen.

Kirjepalvelut

Kirje on alle 3cm paksu ja toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta. Toimitusaika postin saatua lähetys on yleensä 3-5 arkipäivää. Postin toimitusajoissa voi olla paljonkin vaihtelua. Kirje sopii teetuotteille. Huomaa, että lähetyspaino on aina korkeampi kuin esim. teen määrä teepakkauksessa. Yleisesti ottaen kirjeeseen mahtuu teetä max 125g.

Kirjepalvelut
Toimitustapa Hinta
2. luokan kirje max 250g 3,5€

Pakettipalvelut

SmartPost
Toimitustapa Hinta
Pakettiautomaatti/Postin toimipiste 9€
Posti Express 13,5€

Toimitus pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen

Voimme toimittaa tilauksesi Postin pakettiautomaatteihin tai muihin postin palvelupisteisiin. Tämän mahdollistamiseksi, vastaa tilaussähköpostiin sen palvelupisteen/pakettiautomaatin sijainti, mihin haluat tilauksesi toimitettavan. Jos emme saa tätä tietoa, valitsemme postinumeron mukaan lähimmän automaatin/postin noutopaikaksi. Tämän lisäksi meidän on tiedettävä puhelinnumerosi, jotta posti pystyy lähettämään sinulle tekstiviestin paketin saapumisesta. Tämä syötetään tilaustiedoissa tai asiakastiedoissasi.

Posti Express

Postin Express-paketti toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen. Huomaa, että Express-paketti ei toimitusajaltaan juuri eroa muista toimitustavoista, mutta voit vastaanottaa sen kotona. Käytämme tilauksen tiedoissa olevaa toimitus/laskutusosoitetta eikä muita lisätietoja tarvita. Huom! Joissain tapauksissa postin jakelija ei ole päässyt sisään rakennukseen eikä Express-pakettia olla voitu toimittaa. Tällöin se toimitetaan normaalisti postin palvelupisteeseen. Tähän meillä ei ole mitään vaikutusta, joten ota tämä huomioon valitessasi tämän toimitustavat.