Ka-Fuh

Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Ka-Fuh - Carnation (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Sarjan nimi ka-fuh tarkoittaa tuulen mukana kulkevaa kukkien tuoksua. Sarja luo mielikuvan sateen jälkeisestä metsästä, jossa auringonvalo välkehtii oksien lomasta ja saa raikkaan tuoksun leviämään kaikkialle. Tässä Carnation-suitsukkeessa on tarhaneilikan tuoksu. Isompi 120 tikun paketti.

  Lisätietoja
  15,00 €
 2. UUSI
  Ka-Fuh - Lotus (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Sarjan nimi ka-fuh tarkoittaa tuulen mukana kulkevaa kukkien tuoksua. Sarja luo mielikuvan sateen jälkeisestä metsästä, jossa auringonvalo välkehtii oksien lomasta ja saa raikkaan tuoksun leviämään kaikkialle. Tämä on sarjan Lotus-teemainen suitsuke. Isompi 120 tikun paketti.

  Lisätietoja
  15,00 €
 3. UUSI
  Ka-Fuh - Daphne (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Sarjan nimi ka-fuh tarkoittaa tuulen mukana kulkevaa kukkien tuoksua. Sarja luo mielikuvan sateen jälkeisestä metsästä, jossa auringonvalo välkehtii oksien lomasta ja saa raikkaan tuoksun leviämään kaikkialle. Tämä Daphne eli Näsiä on hieno kukkainen tuoksu.

  Lisätietoja
  8,00 €
 4. UUSI
  Ka-Fuh - White Plum (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Sarjan nimi ka-fuh tarkoittaa tuulen mukana kulkevaa kukkien tuoksua. Sarja luo mielikuvan sateen jälkeisestä metsästä, jossa auringonvalo välkehtii oksien lomasta ja saa raikkaan tuoksun leviämään kaikkialle. Tässä suitsukkeessa on valkoisen sakuran tuoksu.

  Lisätietoja
  8,00 €
 5. UUSI
  Ka-Fuh - Hinoki (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Suitsuke on luotu pelkästään luonnon raaka-aineista ja on suunniteltu vähäsavuiseksi. Tämä Hinoki eli Japaninsypressiä sisältävä tuoksu on raikas ja puhdas mutta samalla vanha ja patinainen.

  Lisätietoja
  8,00 €
 6. UUSI
  Ka-Fuh - Aqua (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Nippon Kodon ka-fuh-sarjan Aqua tuoksu tuo mieleen solisevan veden ja tuoksuvan metsän sateen jälkeen. Suitsuke on luotu pelkästään luonnon raaka-aineista ja on suunniteltu vähäsavuiseksi.

  Lisätietoja
  8,00 €
 7. UUSI
  Ka-Fuh - Lavender (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
  Rating:
  0%

  Sarjan nimi ka-fuh tarkoittaa tuulen mukana kulkevaa kukkien tuoksua. Sarja luo mielikuvan sateen jälkeisestä metsästä, jossa auringonvalo välkehtii oksien lomasta ja saa raikkaan tuoksun leviämään kaikkialle. Tämä suitsuke sisältää Laventelia.

  Lisätietoja
  8,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu