Kirjat

Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Laozi ja tekemättömyyden taito, Tao Lin
  Rating:
  0%

  Suomessa pitkään asuneen kirjailija Tao Linin teos tarjoilee lukijalle kansantajuisen syväanalyysin kiinalaisen ajattelun ikiaikaisista juurista ja siitä, miten keskeisimmän kiinalaisen ajattelijan Laozin kehittämä taolaisuus heijastuu nykyajan Kiinaan ja kiinalaisiin. Nyt ilmestyvä Laozi ja tekemättömyyden taito sekä valottaa historiaa että näyttää konkreettisesti taolaisuuden ytimen, aktiivisen tekemättömyyden: sen, ettei yrittämällä yritä toteuttaa tarkkaa suunnitelmaa, vaan antaa elämän toteuttaa itseään. Tämän oivaltaminen auttaa sekä avartamaan käsitystä Kiinan ikivanhasta kulttuurista että ymmärtämään talousmahtiaan ja suurvalta-asemaansa kasvattavan Kiinan toimintaa.

  Lisätietoja
  29,00 €
 2. Laotse - Tao Te Ching, Suomentanut Tao Lin
  Rating:
  0%

  Tien ja hyveen klassikko ja sen uusi suomennos on saanut nyt päivitetyn version. Tässä laitoksessa suomentaja TaoLin on hionut kieltä entisestään, täydentänyt joitakin kohtia ja ylipäänsä tarkistanut tekstiä, jotta se noudattaisi entistä tiukemmin alkutekstin lainalaisuuksia. Tavoite on säilynyt alkuperäisenä: tuoda Laotsen teksti ja sen runous mahdollisimman puhtaassa muodossa suomen kielelle.

  Lisätietoja
  20,00 €
 3. Haaveileva Teekannu, Pekka Nihtinen
  Rating:
  0%

  Tätä on moni suomalainen teen ystävä odotellut! Kiinalaisen Teekirjan kirjoittajan Pekka Nihtisen uusi teekirja on nyt tässä. Kirja käsittelee isoa vähän tunnettua kappaletta teen historiassa - tee Venäjällä. Upeassa kirjassa on 301 sivua, se on painettu laatupaperille ja sisältää paljon kuvia. Kirja on Pekka Nihtisen omakustanne ja näinollen tuet tehokkaasti Suomen tärkeintä teekirjoittajaa ostamalla sen omaksi!

  Haaveileva teekannu on kertomus siitä, kuinka kiinalainen tee vaikeuksien kautta kohosi vodkan rinnalle kansallisjuoman asemaan ja mitä siitä seurasi. Tarina alkaa 1600-luvulta ja kattaa alueen, joka ulottuu Etelä-Kiinan teetarhoilta Suomenlahden rannoille Pietarin salonkeihin. Se kertoo siitä, kuinka karavaanit kuljettivat teelasteja Kiinasta Venäjälle, ja johdattaa lukijan aristokraattien illanistujaisiin, markkinoille, majataloihin, kauppiaiden traktiireihin ja vossikkakuskien koruttomiin teetupiin.

  Lisätietoja
  49,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu