Ka-Fuh - Hinoki (Nippon Kodo, Vähemmän savua)

Suitsuke on luotu pelkästään luonnon raaka-aineista ja on suunniteltu vähäsavuiseksi. Tämä Hinoki eli Japaninsypressiä sisältävä tuoksu on raikas ja puhdas mutta samalla vanha ja patinainen.

8,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s073

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 50 tikkua, 14cm
  • n. 25 minuuttia / tikku
  • Paketti sisältää keraamisen alustan suitsuketikulle

Sarjan nimi ka-fuh tarkoittaa tuulen mukana kulkevaa kukkien tuoksua. Sarja luo mielikuvan sateen jälkeisestä metsästä, jossa auringonvalo välkehtii oksien lomasta ja saa raikkaan tuoksun leviämään kaikkialle. Hinoki Sypressi eli Japaninsypressi on yleinen raaka-aine japanilaisissa suitsukkeissa. Tämä Hinokin inspiroima tuoksu on sammaleisen puinen ja syvä.

Suitsukepisteen kommentit

Tikkujen tuoksu on pehmeän puinen ja sammaleinen. Siinä on kukkainen pintasävy. Suitsukkeen palaessa sypressin havuinen luonne nousee enemmän esiin. Tuoksu on tuoreyrttisen raikas ja samalla luonteikkaan puinen. Tuoksuna tämä on tavallaan teemalleen uskollinen ja tyylikäs. Siinä on wabisabi-ajattelun mukaista tasapainoa ollen raikas ja puhdas mutta samalla vanha ja patinainen. Tuoksun voimakkuuden noustessa sitä voisi kuvata hieman pulveriseksi tai jauhoiseksi

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ka-Fuh - Hinoki (Nippon Kodo, Vähemmän savua)
Arviosi