Valkoinen

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Zhenghe Yu Ye (2021)
  Rating:
  0%

  Zhenghe-piirikunnassa Fujianissa tuotettu valkoinen tee. Tee on tuotettu ns. kalalehdistä (Yu Ye), jotka ovat paksuja avonaisia lehtiä, jotka suojelevat kevään ensimmäisiä puhkeavia silmuja. Tuoksussa ja maussa koivuisuutta, tuoretta puuta, hentoa omenaa ja vegetaalisia sävyjä. Upean puhdas ja raikas tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 2. UUSI
  Ya Bao (2022)
  Rating:
  0%

  Ya Bao -tee tuotetaan varhain keväällä poimimalla villiteelajikkeen puista varhain keväällä muodostuneet silmut sekä silmuja suojelevat kuoret. Teetä tuotetaan Kiinan eteläisimmässä Yunnanin maakunnassa. Kuivan teen tuoksu on raikas, herukanlehtinen, nokkoksinen ja hieman kermaisen paahteinen. Maku on villi ja pitkä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 3. Shou Mei Lao Bai Cha (2013)
  Rating:
  0%

  Tämä 2013 vuoden puristettu valkoinen tee on tuotettu Shou Mei -laatuisesta valkoisesta teestä. Tämä on suurilehtinen valkoinen tee kesän sadosta. Tee on jo hieman tummunutta ja siinä on selviä ikääntymisen merkkejä. Maussa ja tuoksussa on paahteista puuta, hieman koivua ja omenaa. Välillä esiin nousee aromikasta hieman mausteista palamattoman tupakan sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Shou Mei teepallo 6g
  Rating:
  0%

  Valkoista teetä puristetaan pu'er-teen tavoin, jolloin sitä usein myös iätetään useita vuosia. Tämä on Shou Mei -laatua edustavaa valkoinen tee, joka on puristettu 6 gramman palloiksi. Teen tuoksu ja maku muistuttaa syksyistä puistoa. Siinä on kuihtuneiden kukkien, yrttien ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu