Valkoinen

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Shou Mei Lao Bai Cha (2013)
  Rating:
  0%

  Tämä 2013 vuoden puristettu valkoinen tee on tuotettu Shou Mei -laatuisesta valkoisesta teestä. Tämä on suurilehtinen valkoinen tee kesän sadosta. Tee on jo hieman tummunutta ja siinä on selviä ikääntymisen merkkejä. Maussa ja tuoksussa on paahteista puuta, hieman koivua ja omenaa. Välillä esiin nousee aromikasta hieman mausteista palamattoman tupakan sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. UUSI
  Bai Hao Yin Zhen (2020)
  Rating:
  0%

  Bai Hao Yin Zhen on kiistatta maailman hienoin valkoinen tee. Tämä laatu on 2020 keväältä. Mausta löytyy hento omenaisuutta, tuoretta koivuisuutta ja erityisesti voimakkaammassa haudutuksessa esiin tulee tuore puinen sävy. Upea hento ja hienostunut tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 3. Ju You 2019 Bai Cha
  Rating:
  90% of 100

  Tämä on valkoisen teen tapaan Yunnanissa tuotettua teetä, joka on puristettu kakuiksi. Tuoksussa ohramallasta, mineraalisuutta, tuoretta puuta sekä hentoa kukkaisuutta. Maku on samanaikaisesti kepeä, mutta raskas: tuoretta leipää, vaaleaa puuta ja viljaa.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Shou Mei teepallo 6g
  Rating:
  0%

  Valkoista teetä puristetaan pu'er-teen tavoin, jolloin sitä usein myös iätetään useita vuosia. Tämä on Shou Mei -laatua edustavaa valkoinen tee, joka on puristettu 6 gramman palloiksi. Teen tuoksu ja maku muistuttaa syksyistä puistoa. Siinä on kuihtuneiden kukkien, yrttien ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu