Valkoinen

Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Ya Bao (2021)
  Rating:
  0%

  Ya Bao -teetä tuottavat pu'er-teen tuottajat Yunnanin maakunnassa. Se tuotetaan varhain keväällä poimimalla villiteelajikkeen puista varhain keväällä muodostuneet silmut sekä silmuja suojelevat kuoret. Tämä kuori-silmu-setti yksinkertaisesti kuivataan auringonvalossa. Lehdissä viileä erikoisen kukkainen, litsimäinen ja nektarinen tuoksu. Kukkaisen terävä maku paikallistuu suun kattoon ja jättää pitkän jälkimaun.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 2. Kiinan Kevätteet 2021 Live-teemaistelu näytesetti 5 x 5g
  Rating:
  0%

  Kevään tuoretta energiaa purskuvat teelaadut ensimaistelussa Teepolun Live-teemaistelussa 24.4. klo 16. Tilaa tämä viiden teelaadun näytesetti 15.4. mennessä ja tule mukaan Live-maisteluun Youtubessa. Huom! Näytesetti sisältyy ILMAISEKSI Teepolku KLUBIn huhtikuun erään! Lue aikataulutiedot tuotesivulla.

  Lisätietoja
  10,00 €
  Ei varastossa
 3. Shou Mei Lao Bai Cha (2013)
  Rating:
  0%

  Tämä 2013 vuoden puristettu valkoinen tee on tuotettu Shou Mei -laatuisesta valkoisesta teestä. Tämä on suurilehtinen valkoinen tee kesän sadosta. Tee on jo hieman tummunutta ja siinä on selviä ikääntymisen merkkejä. Maussa ja tuoksussa on paahteista puuta, hieman koivua ja omenaa. Välillä esiin nousee aromikasta hieman mausteista palamattoman tupakan sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Bai Mudan (2020)
  Rating:
  0%

  Bai Mudan eli Valkoinen Pioni on Fujianin maakunnan pohjoisosan Fudingin alueen valkoinen teelaatu, joka koostuu pienemmistä avautuneista lehdistä sekä silmuista. Maku on raikas ja viileän koivuinen ja vegetaalinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 5. Shou Mei teepallo 6g
  Rating:
  0%

  Valkoista teetä puristetaan pu'er-teen tavoin, jolloin sitä usein myös iätetään useita vuosia. Tämä on Shou Mei -laatua edustavaa valkoinen tee, joka on puristettu 6 gramman palloiksi. Teen tuoksu ja maku muistuttaa syksyistä puistoa. Siinä on kuihtuneiden kukkien, yrttien ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu