Valkoinen

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Da Xue Shan Ya Bao (2021)
  Rating:
  0%

  Yunnanin Lincang-prefektuurissa Da Xue Shanin eli Ison Lumivuoren villien teepuiden kevään ensimmäisistä silmuista tuotettu valkoinen tee. Villin hurmaavat sellerimäiset ja puutarhamarjaiset sävyt ja valtava jälkimaku.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 2. Ya Bao (2021)
  Rating:
  0%

  Ya Bao -teetä tuottavat pu'er-teen tuottajat Yunnanin maakunnassa. Se tuotetaan varhain keväällä poimimalla villiteelajikkeen puista varhain keväällä muodostuneet silmut sekä silmuja suojelevat kuoret. Tämä kuori-silmu-setti yksinkertaisesti kuivataan auringonvalossa. Lehdissä viileä erikoisen kukkainen, litsimäinen ja nektarinen tuoksu. Kukkaisen terävä maku paikallistuu suun kattoon ja jättää pitkän jälkimaun.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 3. Shou Mei Lao Bai Cha (2013)
  Rating:
  0%

  Tämä 2013 vuoden puristettu valkoinen tee on tuotettu Shou Mei -laatuisesta valkoisesta teestä. Tämä on suurilehtinen valkoinen tee kesän sadosta. Tee on jo hieman tummunutta ja siinä on selviä ikääntymisen merkkejä. Maussa ja tuoksussa on paahteista puuta, hieman koivua ja omenaa. Välillä esiin nousee aromikasta hieman mausteista palamattoman tupakan sävyä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Shou Mei teepallo 6g
  Rating:
  0%

  Valkoista teetä puristetaan pu'er-teen tavoin, jolloin sitä usein myös iätetään useita vuosia. Tämä on Shou Mei -laatua edustavaa valkoinen tee, joka on puristettu 6 gramman palloiksi. Teen tuoksu ja maku muistuttaa syksyistä puistoa. Siinä on kuihtuneiden kukkien, yrttien ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu