Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Kyusu - teekannut

Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu
 1. Kyusu #36, Tokoname-yaki
  Rating:
  0%

  Tokonamen kaupungin keramiikkaa oleva hieman keskimäääräistä pienempi kyusu. Kyusun ulkopinnan lasitus on musta. Kyusu tarjoaa tarkkaa funktionaalisuutta tyylikkään vähäilmeisessä muodossa.

  Lisätietoja
  75,00 €
 2. Kyusu #32, Tokoname-yaki
  Rating:
  0%

  Tokonamen kaupungin keramiikkaa oleva keskikokoinen kirkkaankeltainen kyusu. Tämä on melko utilitaarinen selkeine linjoineen. Koristeluna on uurteita ja kylkeen painetut pystysuuntaiset viivamaiset painaumat.

  Lisätietoja
  70,00 €
  Ei varastossa
 3. Kyusu #21
  Rating:
  0%

  Melko suurikokoinen ja tyyliltään rustiikkisen huoleton kyusu. Siivilä on muodostettu kyusun seinään tehdyistä rei'istä. Lasitteessa upeaa krakeloitumista sekä mukavasti luonnollista värivaihtelua.

  Lisätietoja
  80,00 €
 4. Kyusu #20
  Rating:
  0%

  Matalan mallinen suurikokoinen kyusu, jossa on paksu vaihteleva lasite ja kirsikankukkakoristelu. Rungon uritus ja kansi mudostavat yhdessä siivilän teelehdille. Emme tiedä miltä alueelta kyusu on, mutta tämä on mahdollisesti selvitettävissä
  Lisätietoja

  80,00 €
 5. Kyusu #17
  Rating:
  0%

  Upea posliininen kyusu, jonka muotoilu ja väritys on fantasiamainen. Kyusu on mahdollisesti Aritan alueen posliinia, mutta emme ole täysin varmoja.

  Lisätietoja
  115,00 €
 6. Kyusu #4
  Rating:
  0%

  Punertava leikkisä kyusu. Kyusun runko on röpelöinen kuin se olisi vasaroitu kuparilevystä. Kannen kahva on muotoiltu sarjakuvamaisen sammakkomaisen hahmon muotoon. Kyusu on käytetty ja siinä on reippaasti patinaa ja käytön jälkiä.

  Lisätietoja
  75,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu