Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Nippon Kodo

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 42

Sivu
per sivu
 1. Mainichi Koh Viva
  Rating:
  0%

  Japanin suosituin suitsuke! Mainich tarkoittaa jokapäiväistä eli kyseessä on huokeampi mutta kuitenkin laadukas suitsuke. Heti suitsukkeen sytyttyä voit tunnistaa tutun ja tässä tuoksussa erittäin voimakkaan ja intensiivisen santelipuun sävyn. Tuoksu on erittäin kantava ja dramaattinen santelipuun voimakkuuden ansiosta.

  Lisätietoja
  6,00 €
 2. Byakudan Eiju (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Tämä on santelipuujohtoinen suitsuke. Palaessaan tuoksu on selkeämmin puinen ja mausteinen. Se luo kotoisan ja turvallisen tunteen lämpimillä ja pehmeillä sävyillään.

  Lisätietoja
  9,50 €
 3. Tokusen Usuzumi no Sakura
  Rating:
  0%

  Tämä suitsuke on luotu kunnianosoitukseksi sakuralle, sille kuinka se vielä yli tuhatvuotisenakin puhkeaa kukkaan joka kevät. Tuoksu pohjautuu sakuralle, santelipuulle ja japanin sypressille.

  Lisätietoja
  8,00 €
 4. Takasago Hana (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Takasago Hana on suunniteltu juhlalliseksi tuoksuksi, jossa yhdistyy santelipuu ja kukkaiset sävyt. Palaessaan suitsukkeen tuoksu saa kuivattujen kukkien tuoksua muistuttavaa eleganttia piirrettä. Tähän sekoittuu santelipuun jämäkämpi tuoksu, joka upeasti sovitettuna tuntuu kuin jykevöittävän päällimmäisenä olevaa kukkien teemaa.

  Lisätietoja
  9,50 €
 5. Zuiun (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Zuiun on agarpuuta sisältävä suitsuke, jossa reseptiä pehmentää santelipuu, benzoin-pihkaa ja kukkamateriaali. Suitsukkeen palaessa puun tuoksu ja raikkaammat sävyt yhdistyvät luoden vaikutelman jostakin vanhasta ja perinteisestä, joka on kuorrutettu tuoreilla sävyillä.

  Lisätietoja
  9,50 €
 6. Tokusen Sagano (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Suitsuke saa nimensä Sagano-nimisestä bambumetsästä, joka sijaitsee Kioton lähellä. Tuoksu yhdistelee parfyymista kukkaisuutta ja mausteisuuden sävyjä.

  Lisätietoja
  9,50 €
 7. Tokusen Shibayama (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Shibayama tarkoittaa vuoriniittyä. Tämä suitsuketta on inspiroinut lapsenomainen yhteys luontoon. Tuottaja luonnehtii sitä agarpuusuitsukkeeksi, jossa on kukkaisia sävyjä. Palaessaan suitsukkeen tuoksussa on upea agarpuun öljyinen ja sävykäs puun sävy. Kerrassaan upean harmoninen ja hienostunut tuoksu!

  Lisätietoja
  9,50 €
 8. Jinkoh Eiju (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Suitsuke jossa agarpuuhun on yhdistetty santelipuuta ja patsulia. Tuoksussa hieman kukkaisia piirteitä. Voimistuessaan puinen mausteisuus saa massiiviset mitat.

  Lisätietoja
  9,50 €
 9. Kyara Eiju (Nippon Kodo)
  Rating:
  0%

  Suitsuke, jonka reseptissä on käytetty pieni määrä huippulaatuista agarpuuta tuoden tuoksuun mystisen luonteen. Siinä on mausteinen pääsävy jota raikastuttaa ja heleyttää kukkaiset ja hieman yrttiset sävyt.

  Lisätietoja
  9,50 €
 10. Meikoh Shibayama (Nippon Kodo, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Vähemmän savua tuottava suitsuke. Tavoitteena on ollut luoda tuoksu, joka on kuin seisoisit keskellä keväistä kukkaketoa. Kukkien sävyjä ja puista lämpöä.

  Lisätietoja
  8,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 42

Sivu
per sivu