Lasiteekannut

Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Lasiteekannu, vihreät yksityiskohdat (300ml)
  Rating:
  0%

  Kuumankestävästä borosilikaatti lasista valmistettu kaunis lasiteekannu. Kannun runko on käsityönä muotoiltu kuin kukan muotoon. Teekannun tilavuus on noin 300ml ja sen nokassa on siivilä, joka muodostuu spiraalin muotoon kierretystä metallilangasta joka kiinnittyy nokan päähän. Tämä kannu on valmistettu hieman paksummasta lasista minkä takia se kestää iskuja hieman pienempiä lasiteekannuja paremmin. Tällä kannulla voit valmistaa noin kupillisen teetä kerrallaan ja tehdä lehdistä useita haudutuksia.

  Lisätietoja
  29,00 €
 2. UUSI
  Lasiteekannu, muotoiltu (200ml)
  Rating:
  0%

  Kuumankestävästä borosilikaatti lasista valmistettu kaunis lasiteekannu. Kannun runko on käsityönä muotoiltu kuin kukan muotoon. Teekannun tilavuus on noin 200ml ja sen nokassa on siivilä, joka muodostuu spiraalin muotoon kierretystä metallilangasta joka kiinnittyy nokan päähän. Tämä on erittäin hyvä teekannu esimerkiksi aloittelevalle gongfu-teen ystävälle. Teekannussa voi tehdä kaikkea teetä ja pienen tilavuuden ansiosta teetä voi nauttia pienissä erissä.

  Lisätietoja
  26,00 €
 3. UUSI
  Lasiteekannu, muotoiltu (130ml)
  Rating:
  0%

  Kuumankestävästä borosilikaatti lasista valmistettu kaunis lasiteekannu. Kannun runko on käsityönä muotoiltu kuin kukan muotoon. Teekannun tilavuus on noin 130ml ja sen nokassa on siivilä, joka on muodostuu rei'itetystä lasiseinästä nokan takana. Tämä on erittäin hyvä teekannu esimerkiksi aloittelevalle gongfu-teen ystävälle. Teekannussa voi tehdä kaikkea teetä ja pienen tilavuuden ansiosta teetä voi nauttia pienissä erissä.

  Lisätietoja
  21,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu