Taiwan

Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Si Ji Chun Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Taiwanilainen wulong-tee on poimittu Si Ji Chun eli Neljä Vuodenaikaa -teepensaslajikkeesta. Se tarjoilee kukkaisia sävyjä sekä vihreän teen mieleen tuovaa vegetaalisuutta sekä mielenkiintoisia tuoreen yrttisiä piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Dong Fang Mei Ren (2020 - TW)
  Rating:
  0%

  Dong Fang Mei Ren eli Itämainen Kaunotar on kärkisilmuja ja pieniä lehtiä sisältävä tee, jota voisi kuvailla wulongin ja mustan teen risteymäksi. Hyönteisten sallitaan syödä teenlehtiä ja tämän ansiosta teehen kehittyy omanlainen arominsa ja makunsa. Tämä 2020 kesän sadon tee on todellinen artesaanitee.

  Lisätietoja

  Alkaen 18,00 €

 3. Wen Shan Bao Zhong (2021)
  Rating:
  0%

  Wen Shan Bao Zhong on merkittävä taiwanilainen tee, joka luokitellaan omaksi kategoriaksi wulong-teelaatujen rinnalle. Se on kuin suurilehtisen vihreän teen ja vaalean wulong-teen välimuoto. Se tarjoilee vahaista suutuntumaa sekä voisia, makean vegetaalisia ja viileän kukkaisia sävyjä. Upea ja uniikki tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 4. Dong Ding Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Dong Ding eli Jäinen Huippu on kuuluisa teevuori Taiwanissa. Vuori on tunnettu pallomaisista wulong-teelaaduista, jotka on paahdettu keskiasteelle, joka antaa teelle hienon kompleksisen maun ja tuoksun, jossa on pinnalla jukevää paahteisuutta ja tämän taustalla esiin nousevaa kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 5. Li Shan Qingxin (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Li Shanilla eli Persikkavuorella Qingxin-teepensaslajikkeesta. Maku on kepeä, mutta siinä on tasainen mineraalinen kukkaisuuden sävy ja hieman paksua vahaisuutta. Vaikka teen maku on herkän kukkainen, se pysyy suussa erittäin pitkään maun siirtyessä suun takaosaan. Hento ja hienostunut tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 6. Alishan Jin Xuan (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä taiwanilainen Korkean Vuoriston Wulong -tee on tuotettu Ali Shanilla eli Ali-vuorella Jin Xuan eli Keltainen Lilja -lajikkeesta. Lajikkeella on omaleimainen hieman maitoinen aromi. Teessä on selkeä maitoinen aromi, monipuolisia mineraalisia sävyjä sekä kukkaisuutta. Tee on 2021 kevätsatoa. Se edustaa tyylissään hyvän hinta-laatusuhteen antavaa kompetenttia keskitasoa. Hyvä esimerkki siitä, miksi Taiwanin wulongeja arvostetaan.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu