Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Tarjoilukannut (teemeret)

Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu
 1. Lasinen Teemeri - Kuusikulmainen (220ml)
  Rating:
  0%

  Upea borosilikaattilasista käsintehty teemeri eli teentarjoilukannu. Kannussa on kaatonokka ja tyylikäs kuusikulmainen muotoilu. Työn taso on erityisen hyvä. Lasi tuo upeasti teen värit esille ja tuo teeastiastoon mukavasti ilmavuutta ja eleganssia. Teemeren paino on noin 120g ja tilavuus noin 220ml.

  Lisätietoja
  30,00 €
 2. Lasinen Teemeri - Nelikulmainen Huurre (180ml)
  Rating:
  0%

  Upea borosilikaattilasista käsintehty teemeri eli teentarjoilukannu. Kannussa on kaatonokka on runko on koristeltu huurteella näyttävällä kuvioinnilla. Lasi tuo upeasti teen värit esille ja tuo teeastiastoon mukavasti ilmavuutta ja eleganssia. Teemeren paino on noin 130g ja tilavuus noin 180ml.

  Lisätietoja
  26,00 €
 3. Lasinen Teemeri - Ovaali Vasaroitu (200ml)
  Rating:
  0%

  Upea borosilikaattilasista käsintehty teemeri eli teentarjoilukannu. Kannussa on kaatonokka on runko on koristeltu kuviolla joka näyttää siltä kuin astia olisi vasaralla muotoiltua metallia. Kannussa on melko paksu pohja jonka ansiosta sen painopiste on alhaalla. Lasi tuo upeasti teen värit esille ja tuo teeastiastoon mukavasti ilmavuutta ja eleganssia. Teemeren paino on noin 150g ja tilavuus noin 200ml.

  Lisätietoja
  28,00 €
 4. Lasinen Teemeri (200ml)
  Rating:
  0%

  Teemeri on gongfu-haudutuksessa käytettävä teeastia, joho tee voidaan kaataa haudutuskannusta. Lisäksi teemerta voi käyttää esim kiehahtaneen veden jäähdyttämiseen sopivaksi vihreälle teelle jne. Valmistettu kuumankestävästä borosilikaattilasista. Tilavuus: n. 200ml.

  Lisätietoja
  13,00 €
 5. Lasinen Teemeri (500ml)
  Rating:
  0%

  Teemeri on gongfu-haudutuksessa käytettävä teeastia, joho tee voidaan kaataa haudutuskannusta. Lisäksi teemerta voi käyttää esim kiehahtaneen veden jäähdyttämiseen sopivaksi vihreälle teelle jne. Valmistettu kuumankestävästä borosilikaattilasista. Tilavuus n. 500ml.

  Lisätietoja
  16,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu