Baieido

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 28

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Horyu Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)
  Rating:
  0%

  Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana. Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Tämä Horyu Koh eli Feeniks ja Lohikäärme -suitsuke on tuotettu indonesialaisesta agarpuusta ja intialaisesta santelipuusta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,00 €

 2. UUSI
  Kokonoe Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)
  Rating:
  0%

  Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana. Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Tämä Kokonoe Koh on Jinkoya Sakubei -sarjan santelipuuvetoinen suitsuke. Se on tuotettu Mysoren(Intia) laadukkaasta santelipuusta sekä rikkaan tuoksuisesta agarpuusta.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,00 €

 3. UUSI
  Kunsho Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)
  Rating:
  0%

  Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana. Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Tämä Kunsho Koh on sarjan laadukkain suitsuke. Se on tuotettu korkealaatuisesta indonesialaisesta agarpuusta ja intialaisesta santelipuusta.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 4. UUSI
  Hideyoshi Toyotomi - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)
  Rating:
  0%

  Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat. Suitsukkeen yleissävy on puisen mausteinen ja samalla raikas. Raikas sävy on kamferinen, havuinen ja hieman kukkainen luonteeltaan.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

 5. UUSI
  Ieyasu Tokugawa - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)
  Rating:
  0%

  Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat. Suitsukkeen tuoksu on upean integroitunut. Siinä on sypressin havuisuutta, aromaattisa öljyistä agarpuuta ja raikasta kamferia.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

 6. UUSI
  Nobunaga Oda - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)
  Rating:
  0%

  Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat. Suitsuke on aromaattisen resiininen. Tuoksun taustalla on agarpuun makea ja öljyinen sävy.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

 7. UUSI
  Green Tea (Baieido, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Green Tea on nimen mukaisesti moderni japanilaisen vihreän teen tuoksuinen suitsuke. Suitsuke on suunniteltu vähäsavuiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

 8. UUSI
  Double Mint (Baieido, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Double Mint eli tuplaminttu on nimen mukaisesti moderni mintun tuoksuinen suitsuke. Suitsuke on suunniteltu vähäsavuiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

 9. UUSI
  Honey (Baieido, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Honey on nimen mukaisesti moderni hunajan tuoksuinen suitsuke. Suitsuke on suunniteltu vähäsavuiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

 10. UUSI
  Black Coffee (Baieido, Vähäsavuinen)
  Rating:
  0%

  Black Coffee on nimen mukaisesti moderni tumman kahvin tuoksuinen suitsuke. Suitsuke on suunniteltu vähäsavuiseksi.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 28

Sivu
per sivu