Horyu Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)

Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana. Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Tämä Horyu Koh eli Feeniks ja Lohikäärme -suitsuke on tuotettu indonesialaisesta agarpuusta ja intialaisesta santelipuusta.

Varastossa
SKU
s141
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Horyu Koh - Näyte-erä, 7 tikkua
7,00 €
Horyu Koh - Alkuperäislaatikko, 100 tikkua
48,00 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 13,5cm pitkä tikku
  • Alkuperäislaatikossa n. 100 tikkua = 50 grammaa
  • Näyte-erä: 7 tikkua (toimitetaan muoviputkessa)
  • Paloaika: n. 30 minuuttia / tikku
  • Upea alkuperäislaatikko

Kakuuemon Yamatoya aloitti lääkeyrttien kauppaamisen Sakain kaupungissa Muromachi-kauden (1338-1573) lopulla. Vuonna 1657 hän otti itselleen uuden nimen Jinkoya Sakubei ja erikoistui suitsukkeiden tuotantoon käytettäviin raaka-aineisiin. Nimi Jinkoya on ammattinimi, joka tarkoittaa agarpuukauppiasta. Nimeä saivat käyttää vain suitsuketuotannon raaka-aineisiin erikoistuneet kauppiaat. Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana ja Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Sarja sisältää korkeatasoisia suitsukkeita, joiden raaka-aineena on korkealaatuista agarpuuta ja santelipuuta. Reseptit perustuvat Jinkoya Sakubein resepteihin, jotka Baieidon johtaja ja suitsukemestari Maisachiro Nakata on tarkasti uudelleentulkinnut.

Horyu Koh eli Feeniks ja Lohikäärme -suitsuke on tuotettu indonesialaisesta agarpuusta ja intialaisesta santelipuusta.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikuissa on lämmin ja makea tuoksu, jossa erottuu päällimmäisenä kujeileva kamferi, makea kaneli ja harmoninen puu. Suitsukkeen palaessa aluksi huoneen valtaa agarpuun makea ja öljyinen puun tuoksu. Tuoksun voimistuessa kermaisen mausteiset sävyt tuntuvat hieman voimistuvan. Suitsukkeessa on agarpuun sävy selkeästi voimakkaampi sen palaessa kuin palamattomana. Hieno agarpuusuitsuke!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Horyu Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)
Arviosi