Kokonoe Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)

Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana. Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Tämä Kokonoe Koh on Jinkoya Sakubei -sarjan santelipuuvetoinen suitsuke. Se on tuotettu Mysoren(Intia) laadukkaasta santelipuusta sekä rikkaan tuoksuisesta agarpuusta.

Varastossa
SKU
s140
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Kokonoe Koh - Näyte-erä, 7 tikkua
6,00 €
Kokonoe Koh - Alkuperäislaatikko, 100 tikkua
37,00 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 13,5cm pitkä tikku
  • Alkuperäislaatikossa n. 100 tikkua = 50 grammaa
  • Näyte-erä: 7 tikkua (toimitetaan muoviputkessa)
  • Paloaika: n. 30 minuuttia / tikku
  • Upea alkuperäislaatikko

Kakuuemon Yamatoya aloitti lääkeyrttien kauppaamisen Sakain kaupungissa Muromachi-kauden (1338-1573) lopulla. Vuonna 1657 hän otti itselleen uuden nimen Jinkoya Sakubei ja erikoistui suitsukkeiden tuotantoon käytettäviin raaka-aineisiin. Nimi Jinkoya on ammattinimi, joka tarkoittaa agarpuukauppiasta. Nimeä saivat käyttää vain suitsuketuotannon raaka-aineisiin erikoistuneet kauppiaat. Jinkoya Sakubeita pidetään Baieidon toiminnan aloittajana ja Baieido julkaisi 2007 vuonna 350-vuotisjuhlanaan Jinkoya Sakubein -kunniaksi nimetyn sarjan suitsukkeita. Sarja sisältää korkeatasoisia suitsukkeita, joiden raaka-aineena on korkealaatuista agarpuuta ja santelipuuta. Reseptit perustuvat Jinkoya Sakubein resepteihin, jotka Baieidon johtaja ja suitsukemestari Maisachiro Nakata on tarkasti uudelleentulkinnut.

Kokonoe Koh -suitsuke on tuotetty Intian Mysoren santelipuusta ja rikkaan tuoksuisesta agarpuusta.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on rikas. Siinä on santelipuun tiivistä puista sävyä. Sen rinnalla on kermaisuutta ja kanelia täydentämässä kokonaisuutta. Tikkujen tuoksu on upea täyteläinen ja siinä on myös jonkinlainen villi sävy. Palavan suitsukkeen tuoksu on hauskalla tavalla samettinen ja samalla tiiviin puinen. Voimistuessaan tuoksu säilyy varsin pehmeänä ja kermaisena. Siihen ilmestyy hieman mausteisuutta. Tuoksussa santelipuu on erittäin pehmeässä muodossa ja sitä täydentää agarpuun ja hartsien pehmeät öljyiset sävyt.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kokonoe Koh - Jinkoya Sakubei -sarja (Baieido)
Arviosi