Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Inkivääri Musta Tee

Halpewatten teetilalla Sri lankassa tuotettu voimakas inkivääritee. Mukavasti polttelevaa inkivääriä, joka tuo mukavasti lämpöä syksyn ja talven kylmään pimeyteen!

Varastossa
SKU
t327
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Inkivääri Musta Tee - 100g
8,00 €
Inkivääri Musta Tee - 250g
19,00 €

Yleistä

Halpewatten teetehdas sijaitsee Sri Lankan keskusvuoriston itärinteillä Uvan alueella. Teetarhat sijaitsevat hieman yli 1000m korkeudessa. Uvan alueen teetarhat luokitellaan Sri Lankan teentuotantokorkeusjaottelussa yleensä keskikorkeuden teetarhoiksi.

Tämä tee

Tee koostuu Halpewatten pienehköstä lehdestä ja kuivatusta inkivääristä, joka näkyy teessä vaaleana. Teessä ei olla käytetty mitään syntettisiä ainesosia.

Maku

Kuivan teen tuoksussa inkivääri dominoi. Sitä voisi kuvata hieman tuliseksi ja tavallaan makeaksikin. Haudutetun tuoksussa samoin inkivääri on tulisena esillä. Lisäksi siitä löytyy mausteisuutta ja teen punahedelmäisyyttä. Maku on punahedelmäinen ja taustalta tulee inkiväärin tulisuus voimakkaana. Jälkimaussa inkivääri jättää kuumaa hehkua ja tee puolestaan raikkaan punahedelmäisyyden.

Hauduttaminen

Sri Lankan teelaadut ovat parhaimmillaan kun niistä tekee yhden hieman pidemmän haudutuksen eikä lehtiä hauduteta uudestaan. Käytä kiehahtanutta vettä. Lehtiä tarvitaan noin 1RKL teenjuojaa kohden. Haudutuksen pituus on 2-5 minuuttia ja sitä on hyvä säätää sen mukaan kuinka voimakasta teestä haluaa. Viiden minuutin haudutus tuo mukanaan enemmän tanniinista sävyä kun taas 2-3 minuuttia haudutettu tee pysyy kevyempänä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inkivääri Musta Tee
Arviosi