Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Low Smoke Incense - Kasumi (Shoyeido, Vähäsavuinen)

Tämä Low Smoke Incense -sarja tuottaa 30% vähemmän savua perinteisiin resepteihin nähden. Resepti yhdistää santelipuun, yrttejä ja mausteita luoden hienovaraisen tuoksun.Tämä on mieto ja pehmeä mutta yllättävän monipuolinen tuoksu, joka tuo esiin uusia puolia itsestään ajan kanssa nautittuna.

33,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s039

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 150 tikkua, 13,5cm
  • n. 30-40 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, yrtit ja mausteet

Tämä hellä ja vähäsavuinen resepti yhdistää santelipuuta ja yrttejä luoden hieman kitkerän upean tuoksun. Tämä Low Smoke Incense -sarja tuottaa 30% vähemmän savua perinteisiin resepteihin nähden.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on vahainen, yrttinen, kermainen ja mineraalinen. Tuoksussa ei ole yhtään pistävä sävyjä ja tuoksu on mieto. Palavan suitsukkeen tuoksu on monipuolisen yrttinen. Siinä on aasialaisten lääkeyrttien ja mausteiden kompleksista luonnetta. Lisäksi se on hieman vahainen ja puinen. Siitä erottuu myös hieman hedelmäinen kirpeä raikas piirre. Tämä on mieto ja pehmeä mutta yllättävän monipuolinen tuoksu, joka tuo esiin uusia puolia itsestään ajan kanssa nautittuna.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Low Smoke Incense - Kasumi (Shoyeido, Vähäsavuinen)
Arviosi