Kin-kaku, Golden Pavillion (Shoyeido, Daily Incense)

Shoyeidon Daily Incense -sarjan suitsuke Kin-Kaku eli Kultainen Paviljonki pyrkii luomaan vaikutelman Kioton Kinkaku-ji -temppelin heijastuksesta lammen pinnasta. Tuoksu on erittäin tasapainoinen eikä mikään yksittäinen piirre dominoi.

7,50 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s004

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 35 tikkua, 22cm
  • n. 50 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, neilikka, patsuli, benzoe, mausteet

Tämä santelipuuta, patsulia ja kanelia sisältävä reseptiä inspiroi upea Kinkaku-ji -temppelin heijastus Kyoko-chi -lammen pinnasta.

Jos suosit maanläheisiä hieman mausteisia suitsukkeita, joissa on kuitenkin japanilaisen suitsukkeen herkkyyttä, Kultainen Paviljonki sopii täydellisesti tähän tarpeeseen.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on hieman vaimea. Se on tasainen sekoitus lämpimiä mausteita - kanelia ja neilikkaa sekä raikkaan aromaattisia piirteitä, joita saadaan patsulista ja benzoesta. Patsuli ja mausteet vetävät sekoitusta, vaikka resepti on selvästi suunniteltu sellaiseksi ettei mikään piirre dominoi. Palavan suitsukkeen tuoksu on tasapaino patsulin ja mausteiden välillä. Erityisesti kaneli on erotettavissa. Sen yhdistyminen patsuliin luo välillä hienon vaikutelman kanelilla maustetuista uuniomenoista tarjoiltuna vaniljajäätelön kera. Patsulin vaikutus kokonaisuudessa on hedelmäinen. Kenties suitsukkeen suunnittelijan tapa luoda vaikutelma Kioton kultaisesta Kinkaku-ji -temppelistä. Kimppu elementtejä luo yhtenäisen kokonaisuuden, joka on omalla tavallaan tuoksu merkittävin yksittäinen piirre.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kin-kaku, Golden Pavillion (Shoyeido, Daily Incense)
Arviosi