Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Low Smoke Incense - Oboro (Shoyeido, Vähäsavuinen)

Tämä Low Smoke Incense -sarja tuottaa 30% vähemmän savua perinteisiin resepteihin nähden. Oboro eli 'Illuusio' on Low Smoke Incense -sarjan raskain ja resiinisin tuoksu. Siinä on aromikasta santelipuuta ja makeankermaista benzoe-hartsia.

36,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
s043

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 150 tikkua, 13,5cm
  • n. 30-40 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, kamferi ja yrtit

Tämä Low Smoke Incense -sarja tuottaa 30% vähemmän savua perinteisiin resepteihin nähden. Oboro eli 'Illuusio' on Low Smoke Incense -sarjan raskain ja resiinisin tuoksu.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on kuivan puinen ja mausteinen. Siinä on vieno lakritsainen sävy sekä tuoksu joka tuo mieleen paperin tai tuoreen sanomalehden musteen. Palavan suitsukkeen tuoksu on makea ja yhä hieman lakritsainen. Siinä on mausteisuutta - kanelia ja kermaista puumaisuutta joka tuo mieleen tuottajan monet muut perinteiset tuoksut. Tämä on Low Smoke Incense -sarjan raskain ja resiinisin tuoksu. Sen koostamisessa on käytetty laadukasta santelipuuta ja benzoeta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Low Smoke Incense - Oboro (Shoyeido, Vähäsavuinen)
Arviosi