Thaimaa

Aseta laskevaan järjestykseen

8 tuotetta

per sivu
 1. Dong Fang Mei Ren (2022)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Suurikokoinen lehti on rullattu palloiksi. Teessä on hedelmäkarkkinen ja kuivahedelmäinen tuoksu. Maussa on hieno yhdistelmä aromaattisen puun ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. Mae Salong Si ji Chun (2022)
  Rating:
  0%

  Neljä Vuodenaikaa -pensaslajikkeen wulong-tee Pohjois-Thaimaasta. Poimittu 2022 alussa. Tee tarjoilee erikoisesti kepeitä tuoksuja mutta voimakasta luonnetta. Tee on kukkainen, vaniljaisen vohvelinen ja mineraalisen tuorepuinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Mae Salong Qingxin (2022)
  Rating:
  90% of 100

  Tämä vaaleapaahtoinen wulong-tee on poimittu Pohjois-Thaimaassa 2022 tammikuussa. Tee on poimittu arvostetusta Qingxin-pensaslajikkeesta. Teen tuoksussa on hieman kermaisuutta sekä paahteisuutta syvän kukkaisella taustalla. Teen maku on kukkainen ja samalla rotevan mineraalinen. Jälkimaku on pitkä ja voimakas.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 4. Punainen Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuotettu Chiang Rai -provinssin Mae Salongin vuorella noin 900 metrin korkeudessa. Tuottaja nimittää teetä Punaiseksi Wulongiksi. Punainen tee on termi mustalle teelle monissa Aasian maissa. Tee on siis hapetettua. Lehtikoko ja käsittely pallomaiseksi on kuitenkin wulong-teelaatuja muistuttava, jonka takia tee on kuin mustan teen ja wulong-teen hybridi. Sen maku on punahedelmäinen, pehmeä ja tummapuinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 5. Riisi Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta maustettuna Nuo Mi Xiang -yrtillä, joka antaa teelle upean sävykkään riisimäisen tuoksun ja maun. Maku on kukkaisen riisimäinen. Upea alkuperäinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 6. Dong Fang Mei Ren (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Teessä on valtavasti makua. Se on kuin tiivistemehua ilman veden lisäämistä. Maussa puisia, hedelmäkarkkisia ja kaarnaisia sävyjä. Esiin nousee yllättäviä piirteitä kuten hapanta raparperia ja tomaattia. Uskomattoman aromaattinen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 7. Mae Salong Si Ji Chun (2020)
  Rating:
  0%

  Pohjois-Thaimaan Mae Salong -vuorella 2019 ja 2020 vuosien vaihteessa tuotettu kevytpaahteinen wulong-tee. Tee on Si Ji Chun -lajikkeesta, joka tarjoaa vehreitä sävyjä sekä kukkaisuutta. Maku on laakea ja sen voimakkuus nousee jälkimaussa.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 8. Mae Salong Dong Ding (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuottajan tulkinta taiwanilaisesta Dong Ding -teestä, jota tuotetaan Dong Ding -vuorella. Se on hieman tummempaa paahtoa edustava pallomainen wulong-tee. Rouheasta mausta löytyy kompleksista hedelmäisyyttä ja paahdetta. Jälkimaussa myös kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

8 tuotetta

per sivu