Thaimaa

Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu
 1. Mae Salong Dong Ding (2021)
  Rating:
  0%

  Pallomainen paahdettu wulong-tee Pohjois-Thaimaasta Mae Salong -vuorelta. Tee on ns. talvisatoa, joka on alueen paraslaatuisin sato ja poimittiin vuodenvaihteessa 2020-2021. Maku alkaa välittömästi jylhän paahteisena. Maku tarjoaa paahteen lisäksi raikasta yrttisyyttä, joka nousee esiin ja jatkuu jälkimakuun.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. Mae Salong Si Ji Chun (2021)
  Rating:
  0%

  Pohjois-Thaimaassa 2021 alussa poimittu kevytpaahteinen wulong-tee Neljä Vuodenaikaa -nimisestä lajikkeesta. Maljassa on vaniljaisen kukkainen ja tuoreen puinen tuoksu. Maussa kukkaisuus herää eloon ja antaa keväisen vaikutelman.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Osmanthus Wulong (2021)
  Rating:
  0%

  Osmanthuksen kukilla maustettu vaalea wulong-tee Pohjois-Thaimaasta. Maussa on mukavasti intensiivisyyttä ja paksuutta. Siitä löytyy jykevää tuoretta puuta, raikasta yrttisyyttä ja rehevää kukkaisuutta. Osmanthus tuo makuun sitruksista piirrettä. Uhkea täyteläinen maustettu wulong.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 4. Dong Fang Mei Ren (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tämä thaimaalainen tee on enemmänkin tummaksi hapetettua. Teessä on valtavasti makua. Se on kuin tiivistemehua ilman veden lisäämistä. Maussa puisia, hedelmäkarkkisia ja kaarnaisia sävyjä. Esiin nousee yllättäviä piirteitä kuten hapanta raparperia ja tomaattia. Uskomattoman aromaattinen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 5. Mae Salong Qingxin (2021)
  Rating:
  0%

  Upean kukkea Qingxin-lajikkeen pensaista poimittu wulong-tee Thaimaan Mae Salong -vuorelta. Kuivien teenlehtien tuoksu on makean kukkainen. Siitä löytyy hapokkaita sävyjä, jotka tuovat mieleen punaiset marjat ja viinirypäleet. Haudutetun teen tuoksu on kompleksinen yhdistelmä paahteisuutta, kukkaisuutta, maitoisuutta ja marjaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 6. Mae Salong Si Ji Chun (2020)
  Rating:
  0%

  Pohjois-Thaimaan Mae Salong -vuorella 2019 ja 2020 vuosien vaihteessa tuotettu kevytpaahteinen wulong-tee. Tee on Si Ji Chun -lajikkeesta, joka tarjoaa vehreitä sävyjä sekä kukkaisuutta. Maku on laakea ja sen voimakkuus nousee jälkimaussa.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 7. Mae Salong Dong Ding (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on tuottajan tulkinta taiwanilaisesta Dong Ding -teestä, jota tuotetaan Dong Ding -vuorella. Se on hieman tummempaa paahtoa edustava pallomainen wulong-tee. Rouheasta mausta löytyy kompleksista hedelmäisyyttä ja paahdetta. Jälkimaussa myös kukkaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 8. 10 000 Mailin tee (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä wulong-tee on maustettu osmanthuksen kukilla. Tee on 2019 tammikuulta. Haudutetun teen tuoksu on yhdistelmä paahteisuutta, appelsiinia ja kukkaisuutta. Maku on raikas ja sävykäs. Siinä on hieman vaniljaista sävyä sekä tuoksun sitruksisen ja kukkaisuus.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 9. Dong Fang Mei Ren (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä on thaimaalainen tulkinta taiwanilaisesta teelaadusta, jonka erityispiirre on hyönteispuremien aiheuttamat maun muutokset. Tässä thaimaalaisessa versiossa ei ole hyönteistenpuremia vaan maku on aikaansaatu hapettamisella. Tämä ei siis ole erityisen alkuperäinen versio tästä teestä, mutta se todellakin on erittäin maukas upeine hedelmäisine ja puisine sävyineen.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 10. Mae Salong Luanze (2019)
  Rating:
  100% of 100

  Upean kukkea luanze-lajikkeen pensaista poimittu wulong-tee Thaimaan Mae Salong -vuorelta. Kuivien teenlehtien tuoksu on makean kukkainen. Siitä löytyy hapokkaita sävyjä, jotka tuovat mieleen punaiset marjat ja viinirypäleet. Haudutetun teen tuoksu on kompleksinen yhdistelmä paahteisuutta, kukkaisuutta, maitoisuutta ja marjaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 5,50 €

Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu