Etelä-Korea

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Jeju (2023)
  Rating:
  0%

  Jejun tuliperäinen saari sijaitsee Korean niemimaan eteläpuolella. Saari on tunnettu laadukkaasta teestään. Tämä Jejun vihreä tee on 2023 keväältä ja se on tuotettu ilman torjunta-aineita. Se tarjoilee Jejun trooppista luontoa kuvastaen tiheän ja rehevän kirjon vegetaalisia sävyjä, paahteisuutta, makeutta ja mineraalisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

 2. UUSI
  Ujeon (2023)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on Etelä-Korean vihreän teen laatuluokituksessa korkeinta Ujeon-laatua ja se koostuu silmuista ja pienimmistä lehdistä. Tee on tuotettu Jeollanamin provinssissa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan eteläkärjessä. Kuivassa teessä on makea ja tiheä villikedon tuoksu. Kuin villiketo olisi muokattu tikkukaramelliksi. Tuoksussa on hentoja umamin viitteitä. Maljassa tuoksu on pumpulinen makeasn mineraalisessa vegetaalisuudessaan. Maku on samettisen makea, mineraalinen, pehmeän vegetaalinen ja hennon umaminen. Tee on kuin makea sadepilvi, jonka puhdistava mehu ropisee sielun korventuneille kamarille.

  Lisätietoja

  Alkaen 17,00 €

 3. Gamnong (Sejak - 2022)
  Rating:
  0%

  Tämä Gamnong ("Makea Sato") on Sejak-laatuinen Etelä-Korealainen vihreä tee Jeollanam-provinssista maan eteläkärjestä. Nimensä mukaisest tee tarjoilee makeaa tuoksua ja makua, jossa on kukkaisvegetaalisia sävyjä sekä paahteista ja umamista viljaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 12,00 €

 4. Teuksun (Sejak - 2022)
  Rating:
  0%

  Tämä Teuksun on ns. Sejak-laatuinen Etelä-Korealainen vihreä tee Jeollanam-provinssista maan eteläkärjestä. Teessä on hieman paahteinen, rehevä ja hieman kukkaishedelmäinen tuoksu. Haudutettuna se tarjoaa tiheää ja täyteläistä makua, joka on kuin välimuoto japanilaisesta ja kiinalaisesta vihreästä teestä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu