Matcha

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 15

Sivu
per sivu
 1. Matcha - Shikibu No Mukashi (Yamamasa Koyamaen, Uji) 30g

  Teepolun Matin Suosikki-matchatuottaja! Killeri hinta-laatusuhde ja huomaa suurempi 30g koko! Shikibu No Mukashi on korkealaatuinen matcha-tee Ujin alueen teentuottajalta Yamamasa Koyamaenilta. Vispatun teen tuoksu on mehevä, raikas ja merellinen. Maku on pulverinen, kermaisen paahteinen, hieman karkkimainen. Maussa on kermaisen umaminen kerros. Jälkimaussa esiin nousee aluksi mineraalinen maku.

  Lisätietoja
  39,00 €
 2. Matcha - Matsukaze (Yamamasa Koyamaen, Uji) 30g
  Rating:
  90% of 100

  Teepolun Matin Suosikki-matchatuottaja! Killeri hinta-laatusuhde ja huomaa suurempi 30g koko! Matsukaze on laadukas Ujin alueen matcha-teelaatu Yamamasa Koyamaenilta. Vispatun tuoksu on tavallaan bassovoittoinen - kevyen puinen ja kermaisen vegetaalinen. Maussa on jonkin verran kitkeryyttä, mutta se antaa positiivisella tavalla ryhtiä makuun. Kermaista makeutta on myös reippaasti. Jälkimaussa tulee esiin herneitä ja ruohoa.

  Lisätietoja
  21,00 €
 3. Jinjiron matcha maistelusetti 2 x 8g Uji, Kioto
  Rating:
  0%

  Jinjiro on kuusi sukupolvea toiminnassa ollut mikro-teentuottaja Ujissa. Pieni erä 2 x 8g maistelusettejä saatavilla. Teet on tuotettu Jinjiron mikroviljelmällä Gokashon alueella Ujissa. Setissä kaksi 8g pussia matchaa. Molemmat ovat yhden teepensaslajikkeen matcha-laatuja. Lajikkeet ovat Asahi ja Saemidori. Setistä pystyy tekemään 8 annosta artesaanista matchaa.

  Lisätietoja
  37,00 €
 4. Matcha - Sazumi Mukashi (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Sazumi Mukashi on korkean keskitason laatu Kanbayashin valikoimassa. Se tarjoaa mukavasti täyteläisyyttä ja sopii myös Koichan valmistamiseen.

  Lisätietoja
  31,00 €
 5. Matcha - Aya no Mori (Kanbayashi, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Kanbayashi on Kioton alueen kuuluisa teentuottaja, jolla on n. 450 vuoden historia. Tämä Kanbayashin Aya no Mori on perustasoinen matcha tuottajan valikoimassa. Se on hieno esimerkki tuottajan tyylistä.

  Lisätietoja
  21,00 €
 6. Matcha - Kinrin (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Kinrin-laatu on Marukyu Koyamaenin valikoimassa keskitasoa edustava laatu, jonka laatu riittää ohuen usuchan lisäksi paksumman koichan valmistamiseen. Se tarjoaa tuottajan hienoa tyyliä ja sopivasti täyteläisyyttä raikkauden rinnalla.

  Lisätietoja
  29,00 €
 7. Matcha - Horai no Mukashi (Ippodo, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Ippodo on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Horai no Mukashi on Ippodon korkean keskitason matcha-laatu jota kuvataan umamiseksi ja pehmeäksi.

  Lisätietoja
  29,00 €
 8. Matcha - Yugen (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Yugen laatu on hyvä esimerkki tuottajan tyylistä, joka yhdistää hienostuneesti makeismaisia sävyjä ja umamista vegetaalisuutta.

  Lisätietoja
  22,00 €
 9. Matcha - Kotobuki no Mukashi (Ippodo, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Ippodo on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Kotobuki no Mukashi on tuottajan alemman keskitason matcha-teelaatu. Sen kuvaillaan tarjoavan hyvän tasapainon täyteläisyyden ja raikkaan kitkeryyden välillä.

  Lisätietoja
  24,00 €
 10. Matcha, Leivontalaatu 100g
  Rating:
  0%

  Halvin matcha-laatumme, joka on hyvä latteihin, jäätelöön, smoothieen, leivontaan, mutta myös sellaisenaan juotavaksi! Pöllyttää luontaistuotekauppojen ja markettien laadut helposti maullaan ja tuoreudellaan. Suoraan pakastimestamme!

  Lisätietoja
  29,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 15

Sivu
per sivu