Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Matcha

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 18

Sivu
per sivu
 1. Matcha - Senjin No Mukashi (Yamamasa Koyamaen, Uji) 30g
  Rating:
  0%

  Teepolun Matin Suosikki-matchatuottaja! Killeri hinta-laatusuhde ja huomaa suurempi 30g koko! Senjin No Mukashi on korkealaatuinen matcha-tee Ujin alueen teentuottajalta Yamamasa Koyamaenilta. Kuivassa teessä on hienostunut ja raikas kukkean ruohoinen tuoksu. Maku on välittömän raikas, ituinen ja mineraalinen. Maku muodostaa raikkaan vegetaalisen umamisen vallin, joka säilyy hyvin. Jälkimaussa maku siirtyy raikkaana suun takaosaan.

  Lisätietoja
  44,00 €
 2. Matcha - Tsubochu no Mukashi (Gion Tsujiri, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Tämä Tsubochu no Mukashi on Gion Tsujirin matcha-valikoimassa korkeatasoinen laatu, joka on tarkoitettu koichan eli paksun teen valmistamiseen. Se sopii tietysti myös ohuen teen eli usuchan valmistamiseen. Kuivan matchan tuoksu on pehmeä enemmänkin kuin parfyyminen. Se on samettinen ja makean mehukas. Sävyinä kuin vaniljaista ituisuutta. Maku alkaa mineraalisellla vegetaalisuuden sävyllä joka tuntuu kielen kärjellä. Suun muut osat täyttää pehmeä umamisuus. Maku loppuu ja vetäytyy umamisena raikkaana vallina kuin aalto mereen rannan hiekan päältä.

  Lisätietoja
  39,00 €
 3. Matcha - Shinobu no Shiro (Gion Tsujiri, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Gion Tsujiri on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tuottajan tyyli on umaminen ja täyteläinen. Tämä Shinobu no Shiro on tuottajan hieman huokeampi laatu, joka tuottajan tyylille ominaiseen tapaan on varsin pehmeä ja sävykäs. Kuivassa teessä on puuterinen, eloisan kukkea ja vegetaalinen tuoksu. Aivan kuin olisi kukkakaupassa tuoreiden kukkien keskellä! Maussa ei ole paljonkaan kitkeryyttä ollen enemmänkin vegetaalisen ja mineraalisen kiinteä antaen ryhdikkään vaikutelman. Jälkimaussa kukkea vesikasvinen makeus nousee hiljalleen jättäen makean kukkivan muiston.

  Lisätietoja
  24,00 €
 4. Matcha - Shikibu No Mukashi (Yamamasa Koyamaen, Uji) 30g

  Teepolun Matin Suosikki-matchatuottaja! Killeri hinta-laatusuhde ja huomaa suurempi 30g koko! Shikibu No Mukashi on korkealaatuinen matcha-tee Ujin alueen teentuottajalta Yamamasa Koyamaenilta. Vispatun teen tuoksu on mehevä, raikas ja merellinen. Maku on pulverinen, kermaisen paahteinen, hieman karkkimainen. Maussa on kermaisen umaminen kerros. Jälkimaussa esiin nousee aluksi mineraalinen maku.

  Lisätietoja
  39,00 €
 5. Matcha - Matsukaze (Yamamasa Koyamaen, Uji) 30g
  Rating:
  90% of 100

  Teepolun Matin Suosikki-matchatuottaja! Killeri hinta-laatusuhde ja huomaa suurempi 30g koko! Matsukaze on laadukas Ujin alueen matcha-teelaatu Yamamasa Koyamaenilta. Vispatun tuoksu on tavallaan bassovoittoinen - kevyen puinen ja kermaisen vegetaalinen. Maussa on jonkin verran kitkeryyttä, mutta se antaa positiivisella tavalla ryhtiä makuun. Kermaista makeutta on myös reippaasti. Jälkimaussa tulee esiin herneitä ja ruohoa.

  Lisätietoja
  21,00 €
 6. Jinjiron matcha maistelusetti 2 x 8g Uji, Kioto
  Rating:
  0%

  Jinjiro on kuusi sukupolvea toiminnassa ollut mikro-teentuottaja Ujissa. Pieni erä 2 x 8g maistelusettejä saatavilla. Teet on tuotettu Jinjiron mikroviljelmällä Gokashon alueella Ujissa. Setissä kaksi 8g pussia matchaa. Molemmat ovat yhden teepensaslajikkeen matcha-laatuja. Lajikkeet ovat Asahi ja Saemidori. Setistä pystyy tekemään 8 annosta artesaanista matchaa.

  Lisätietoja
  37,00 €
 7. Matcha - Kinrin (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Kinrin-laatu on Marukyu Koyamaenin valikoimassa keskitasoa edustava laatu, jonka laatu riittää ohuen usuchan lisäksi paksumman koichan valmistamiseen. Se tarjoaa tuottajan hienoa tyyliä ja sopivasti täyteläisyyttä raikkauden rinnalla.

  Lisätietoja
  29,00 €
 8. Matcha - Horai no Mukashi (Ippodo, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Ippodo on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Horai no Mukashi on Ippodon korkean keskitason matcha-laatu jota kuvataan umamiseksi ja pehmeäksi.

  Lisätietoja
  29,00 €
 9. Matcha - Yugen (Marukyu Koyamen, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Marukyu Koyamen on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Yugen laatu on hyvä esimerkki tuottajan tyylistä, joka yhdistää hienostuneesti makeismaisia sävyjä ja umamista vegetaalisuutta.

  Lisätietoja
  22,00 €
 10. Matcha - Kotobuki no Mukashi (Ippodo, Uji) 20g
  Rating:
  0%

  Ippodo on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Kotobuki no Mukashi on tuottajan alemman keskitason matcha-teelaatu. Sen kuvaillaan tarjoavan hyvän tasapainon täyteläisyyden ja raikkaan kitkeryyden välillä.

  Lisätietoja
  24,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 18

Sivu
per sivu