Darjeeling

Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu
 1. UUSI
  Jungpana Upper FTGFOP1 1st Flush Darjeeling (2021)
  Rating:
  0%

  Tämä 2021 ensipoiminnan Darjeeling on tuotettu Jungpanan teetilalla liki 1500 metrin korkeudessa. Teemateriaali koostuu pienehköstä lehdenpalasta, ja joukossa on reippaasi vihreitä sävyjä johtuen teenlehden matalasta hapetustasosta. Tee tarjoilee rypäleisiä ja sitruksisia sävyjä sekä hieman viljaisuutta - tee on kuin appelsiinimarmeladia keksillä!

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 2. Rohini Oolong FTGFOP1 (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä Rohinin teetilan oolong-tee on tuotettu 2020 kesällä. Tee on käsitelty siten, että lehti on hyvin ehjää. Tee on oolongien tapaan osittain hapetettua. Maku on laakea ja raikas. Siitä löytyy reippaasti mineraalisuutta, tasaista rypäleisyyttä ja kiinteää puuta. Välillä esiin tulee myös vienoja kukkien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 3. Rohini 1st Flush FTGFOP1 Japonica
  Rating:
  0%

  Tämä erikoislaatuinen 2020 ensipoiminnan Darjeeling on tuotettu japanilaisista pensaslajikkeista Yabukita ja Fujimidori. Teen touksu on raikas kuin Himalayan vuorituuli. Maussa on darjeelingille tuttuun tapaan kielen reunoilla tuntuvaa hapanimelää sävyä, joka antaa sille tanssivaa ilmavuutta. Jälkimaun puolella esiin tulee vieno vegetaalisuuden sävy ja rypäleisyyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 11,00 €

Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu