Xia Zhou Bi Feng (2024)

Xia Zhou Bi Feng eli Xia Zhoun Vihreä Huippu on Hubein maakunnan Deng-kylän alueella yli kilometrin korkeudessa kasvanut vihreä teelaatu. Tämä on 2024 kevään varhaisimpia poimintoja ja tämän ansiosta lehti on upean pientä ja neulasmaista. Kuivassa teessä on uskomattoman hieno maitoisen kukkea tuoksu. Teen maku on tiheä ja se on haudutettava varovasti. Tiheästä mausta löytyy polveilevia vegetaalisuuden ja kukkaisuuden sävyjä.

Varastossa
SKU
t710
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Xia Zhou Bi Feng (2024) - 35g
10,00 €
Xia Zhou Bi Feng (2024) - 70g
19,00 €
Xia Zhou Bi Feng (2024) - 140g
37,00 €

Yleistä

Deng-kylän alue Yichangin kaupungin lähistöllä Hubein maakunnassa on merkittävä teentuotannon keskus. Alueella tuotetaan pääasiassa vihreää teetä sekä pienempiä määriä mustaa teetä. Teetarhat sijaitsevat pääosin hieman yli 1000 metrin korkeudessa mikä on antaa alueelle erinomaisen ilmaston korkeatasoisen teen tuotantoon.

Tämä tee

Xia Zhou Bi Feng eli Xia Zhoun Vihreä Huippu on Deng-kylän lähistöllä tuotettava melko tuntematon huipputasoinen vihreä teelaatu. Teen nimessä oleva Xia Zhou on historiallinen paikannimi, joka viittaa laajempaan Yi Changin alueeseen, johon Deng-kylä kuuluu. Tee poimittiin 29.3.2024. Lehti on upean neulasmainen, ja lehtikoko on pieni.

Maku

Kuivassa teessä on uskomattoman hieno maitoisen kukkea tuoksu. Teen maku on tiheä ja se on haudutettava varovasti. Tiheästä mausta löytyy polveilevia vegetaalisuuden ja kukkaisuuden sävyjä.

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen teenlehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia, jos kannun koko on alle 500ml ja 2-4 minuuttia jos tilavuus on suurempi. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan. Lehtiä voi usein hauduttaa muutaman kerran.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Xia Zhou Bi Feng (2024)
Arviosi