Wu Feng Mao Jian (2024)

Tämä on kilpailumenestystä Helsinki Coffee Festivalissa 2023 niittänyt kiinalainen vihreä teemme. Hubein maakunnan Wu Feng -piirikunnan vihreä tee. Tee on kasvanut noin 1300 metrin korkeudessa. Teenlehti on hienoa neulasta. Lehdissä on puutarhamarjainen tuoksu. Maku on välittömän raikas ja intensiivinen. Siinä maistuu korkean vuoriston raikkaus sekä kukkaishedelmäiset vegetaalisuuden sävyt.

Varastossa
SKU
t709
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Wu Feng Mao Jian (2024) - 35g
11,00 €
Wu Feng Mao Jian (2024) - 70g
21,00 €
Wu Feng Mao Jian (2024) - 140g
41,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä on kilpailumenestystä Helsinki Coffee Festivalissa niittänyt kiinalainen vihreä tee. Se tuli toiselle sijalle maustamattoman vihreän teen kilpailussa. Tee tulee Wu Feng -piirikunnasta Hubein maakunnasta. Tee on kasvanut noin 1300 metrin korkeudessa. Tee poimittiin 3.4.2024. Teenlehti on hienoa neulasta.

Maku

Lehdissä on puutarhamarjainen ja villiketoinen tuoksu. Maku on välittömän raikas ja intensiivinen. Siinä maistuu korkean vuoriston raikkaus sekä kukkaishedelmäiset vegetaalisuuden sävyt. Teen maku on intensiivistä tiheää tyyliä joka avautuu hiljalleen jälkimaussa.

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen lehtiä 150ml vettä kohden. Veden lämpötilaksi sopii noin 70-80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Haudutusaika voi olla 30-60 sekuntia. Teestä saa useita haudutuksia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wu Feng Mao Jian (2024)
Arviosi