Qian Zhang Que She (2024)

Hubein maakunnassa Wufengin piirikunnassa Qian Zhangin vuoristoalueella tuotettu kevään ensimmäisistä silmuista tuotettu vihreä tee. Tee on poimittu lajikkeesta joka tuottaa kiilteäpintaisia silmuja joissa on parfymaattinen vegetaalinen tuoksu ja luonteikas maku. Teen nimitys Que She tarkoittaa varpusenkieltä, joka kuvaa lehtien muotoa. Kuivan teen tuoksu on elävän metsäinen ja raikas. Maku on eloisa ja ilmava ja sävyt jylhän vegetaalisia ja mineraalisia.

Varastossa
SKU
t711
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qian Zhang Que She (2024) - 25g
15,00 €
Qian Zhang Que She (2024) - 50g
29,00 €
Qian Zhang Que She (2024) - 100g
57,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Hubein maakunnassa Wufengin piirikunnassa Qian Zhangin vuoristoalueella tuotettu kevään ensimmäisistä silmuista tuotettu vihreä tee. Tee on poimittu lajikkeesta joka tuottaa kiilteäpintaisia silmuja joissa on parfymaattinen vegetaalinen tuoksu ja luonteikas maku. Teen nimitys Que She tarkoittaa varpusenkieltä, joka kuvaa lehtien muotoa. Tee poimittiin 2024 maaliskuun puolessavälissä ja on näinollen kevään varhaisimpia poimintoja.

Maku

Kuivan teen tuoksu on elävän metsäinen ja raikas. Maku on eloisa ja ilmava ja sävyt jylhän vegetaalisia ja mineraalisia.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qian Zhang Que She (2024)
Arviosi