Qian Zhang Mao Jian A (2024)

Teepolun jokavuotinen luottotee Hubein maakunnasta Kiinasta. Tee on 2024 kevätsatoa ja se poimittiin huhtikuun ensimmäisinä päivinä. Lehtimateriaali koostuu pienestä ja keskikokoisesta lehdestä. Kuivassa teessä on villin kedon villi makeus. Tuoksu maljassa on hieman umaminen ja vohvelinen. Maku on tiheän vehreä.

Varastossa
SKU
t718
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qian Zhang Mao Jian A (2024) - 50g
8,00 €
Qian Zhang Mao Jian A (2024) - 100g
15,00 €
Qian Zhang Mao Jian A (2024) - 200g
29,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä Qian Zhang Mao Jian on 2024 kevätsatoa. Tee on tuotettu Wu Feng -piirikunnassa Hubein maakunnassa Qian Zhang -vuoren lähistöllä. Lehti on pientä ja upean tuoretta.

Maku

Kuivassa teessä on villin kedon villi makeus. Tuoksu maljassa on hieman umaminen ja vohvelinen. Maku on tiheän vehreä.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qian Zhang Mao Jian A (2024)
Arviosi