Matcha-vispilä, mini-kokoinen

Minikokoinen erityisesti normaalia pienemmille kulhoille tarkoitettu matcha-vispilä. Tämä on tärkein matchan valmistamiseen tarvittava apuväline. Tässä minikokoisessa vispilässä on vähemmän kärkiä kuin normaalikokoisissa vispilöissä ja tämän takia suosittelemme sitä lähinnä pienemmille kulhoille joissa normaalikokoinen vispilä ei toimi.

19,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
mv003

Yleistä

Minikokoinen matcha-vispilä joka on tarkoitettu pienemmille matcha-kulhoille joihin ei mahdu normaalikokoinen vispilä. Vispilä on tärkein matchan valmistamiseen tarvittava apuväline. Ohuet kevyet päät varmistavat, että matchasta tulee tasaista ja kuohkeaa. Vispilä toimitetaan muoviputkessa.

Neuvoja

VIspilän kärjet ovat aluksi kiekuraiset, mutta suoristuvat kun ne kostuvat ensikertaa. Voit jättää vispilän kärjet hetkeksi kostumaan kuumaan veteen. Tämän voit tehdä kaatamalla matcha-kulhoon 80-asteista vettä sen lämmittämiseksi ja sen jälkeen vispata tätä vettä kulhossa hetken ja jättää vispilän seisomaan pystyyn kulhoon. On muutenkin hyvä kostuttaa vispilää ennen sen käyttöä matchan vispaamiseen. Kulhokin on hyvä lämmittää.

Käytön jälkeen, vispilä pestään juoksevat veden alla. Voit sormin varmistaa, että vispilän kärjistä irtoaa ylimääräinen matcha. Älä koskaan käytä mitään pesuaineita vispilän putsaamiseen. Huuhtelun jälkeen, jätä vispilä kuivumaan esim. astiakaappiin ylösalaisin. Laita vispilä takaisin putkeen vasta kun se on varmasti kokonaan kuivunut. Vispilää ei välttämättä tarvitse säilyttää muoviputkessa.

Kun vispilän kärkiä alkaa hajoamaan ja vispaaminen vaikeutuu, on aika vaihtaa vispilä uuteen. Vispilä kestää lyhyemmin aikaa käyttöä, jos kulhon pohja on epätasainen.

Katso tästä videomme josta opit kaiken mitä pitää tietää matcha-teestä. Samassa videossa näet matchan valmistusohjeet:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matcha-vispilä, mini-kokoinen
Arviosi