Haku-un, White Cloud (Shoyeido, Daily Incense)

Haku-un eli Valkoinen Pilvi on Shoyeidon Daily Incense -sarjan parhaimmistoa. Tuoksu on makea ja kermaisen puinen ja mausteinen. Sitä inspiroi mielikuva valkoisista pilvistä taivaalla.

17,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s003

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 35 tikkua, 22cm
  • n. 50 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Benzoe, santelipuu, neilikka, kamferi, mausteet

Tämän tuoksun luontia on inspiroinut mielikuva valkoisista pilvistä taivaalla. Tuotettu vuosikymmeniä vanhalla reseptillä. Valkoisen Pilven laadukas, maanläheisen makea tuoksu antaa hetken sisäistä rauhaa. Sopii hyvin arkisiin kuin juhlallisempiin hetkiin.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksua leimaa benzoen tuoksu, joka on siirappisen makea ja samalla raikkaan aromaattinen. Suitsukkeen muita tuoksuja on vaikea erottaa benzoesta, sillä ne integroituvat siihen erittäin hyvin. Taustalla tuntuu hieman puuta ja mausteisuutta. Kokonaisvaikutelma on erittäin makea ja lämpimän mausteinen. Välillä siitä tuntuu erottuvan myös yrttisiä ja kasvimaisia piirteitä. Heti kun suitsukkeen sytyttää, esiin tulee santelipuun ryhdikästä puumaisuutta. Tuoksussa on yhä benzoen siirappista makeutta ja kermaisuutta. Sekoituksessa on kenties myös jonkin verran agarpuuta, vaikka tuottaja ei mainitse sitä listassaan. Se tuntuu taustalla kermaisena puisena aromina, jossa on mukana hyvänlaista mehevyyttä. Tämä suitsuke edustaa erittäin makeaa ja kermaisen puista ja mausteista tyyliä. Raaka-aineiden laatu on selkeästi Daily Incense -sarjan parhaimmistoa ja tuoksu vertautuu hyvin arvokkaampiin suitsukkeisiin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haku-un, White Cloud (Shoyeido, Daily Incense)
Arviosi