Deng Cun Gong Ya (2024)

Deng Cun Gong Ya eli Deng-kylän Tribuuttisilmu on miekkamaisista silmuista tuotettu varhaisen kevään vihreä teelaatu Hubein maakunnasta. Tee on tuotettu lajikkeesta, joka antaa silmuille niiden kiiltävän tekstuurin ja suoran muodon. Kuivassa teessä on hento parfymaattisen vegetaalinen tuoksu. Maljassa tuoksu on samaten hento, vegetaalinen ja parfyymisen tyylikäs. Maku on nopea ja jylhän vihannesmainen.

Varastossa
SKU
t700
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Deng Cun Gong Ya (2024) - 25g
15,00 €
Deng Cun Gong Ya (2024) - 50g
29,00 €

Yleistä

Deng-kylä on merkittävä teentuotannon keskus Hubein maakunnassa. Kylä kuuluu Yi Changin kaupungin hallinnolliseen alueeseen ja tämä näkyy joissa alueen teelaatujen nimissä. Teet kasvavat pääasiassa n. 1000-1400 metrin korkeudessa. Alueelta tulee paljon erinomaista vihreää teetä ja myös joitain mustia teelaatuja kuten Yi Hongia.

Tämä tee

Tämä suorista kiiltävistä silmuista tuotettu vihreä tee tulee Deng-kylästä Hubein maakunnasta. Tee on poimttu maaliskuussa 2024 ja on näinollen varhaisimpia poimintoja tällä alueella.

Maku

Kuivassa teessä on hento parfymaattisen vegetaalinen tuoksu. Maljassa tuoksu on samaten hento, vegetaalinen ja parfyymisen tyylikäs. Maku on nopea ja jylhän vihannesmainen. Sävyt ovat teräviä ja luonteikkaita. Jälkimaussa maku muuntuu raikkaan makeaksi joka antaa teelle hienon tasapainon alun luonteikkuuden kanssa.

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen teenlehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia, jos kannun koko on alle 500ml ja 2-4 minuuttia jos tilavuus on suurempi. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan. Lehtiä voi usein hauduttaa muutaman kerran.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Deng Cun Gong Ya (2024)
Arviosi