Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Chawan #127

110,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
cw127

Suuaukon läpimitta: 12cm
Korkeus: 7,5cm
Laatikko: Ei
Leima pohjassa: Ei
Kunto: Vaikuttaa käytetyltä, sisäpinnan krakeloitusmiskuviossa tummentumaa, hieman pinttynyttä pölyä pohjassa

Täydennämme näitä tietoja kun ehdimme. Sillävälin voit tiedustella lisää tietoja tai kuvia käyttämällä sivun alalaidassa olevia yhteystietoja.

Suuri osa Teepolun Chawaneista tulee ns. sekundäärimarkkinasta eli toisinsanoen keramiikkakeräilijöiltä, harrastelijoiden kokoelmista jne. Suurimmasta osasta astioita ei ole sertifikaatteja tai laatikoita. Moni astioista on pölyttynyt vuosia säilytyksessä, joka aiheuttaa erityisesti lasittamattomiin kohtiin tummumista. Montaa kulhoa on käytetty, joka näkyy pohjan tummumisena ja joidenkin astioiden kohdalla krakeloitumiskuvion värjäytymisenä. Suosittelemme astioiden pesemistä kuumalla vedellä ja pyyhkimistä pehmeällä pyyhkeellä. Arvioimme jokaisen kulhon kohdalla kunnon ja raportoimme sen tuotesivulla. Jos kulholla on sen oma laatikko, sekin saattaa olla likainen tai vahingoittunut. Jos siis haluat varmasti uudenveroisen astian, lue tiedot tarkkaan ja ole tarvittaessa meihin erikseen yhteydessä sopivan löytämiseksi.

Monella kulhollamme on selvästi historia. Tämän hankintatavan takia pystymme tarjoamaan uskomattoman laajasti japanilaista keramiikkaa.

Suurimmassa osassa kulhoja on keraamikon tai studion leima. Tämän avulla on monesti mahdollista selvittää ketä kulhon on tehnyt ja miltä alueelta se tulee. Emme kuitenkaan pääosin selvitä näitä tietoja etukäteen ja sen takia kulhoista voi olla varsin niukasti tietoa listattuna. Voimme auttaa salapoliisityössä jos haluat selvittää kulhon tekijää tms.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chawan #127
Arviosi