Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Chawan #122

75,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
cw122

Suuaukon läpimitta: 12cm
Korkeus: 8cm
Laatikko: Ei
Leima pohjassa: On
Kunto: Vaikuttaa käyttämättömältä

Täydennämme näitä tietoja kun ehdimme. Sillävälin voit tiedustella lisää tietoja tai kuvia käyttämällä sivun alalaidassa olevia yhteystietoja.

Suuri osa Teepolun Chawaneista tulee ns. sekundäärimarkkinasta eli toisinsanoen keramiikkakeräilijöiltä, harrastelijoiden kokoelmista jne. Suurimmasta osasta astioita ei ole sertifikaatteja tai laatikoita. Moni astioista on pölyttynyt vuosia säilytyksessä, joka aiheuttaa erityisesti lasittamattomiin kohtiin tummumista. Montaa kulhoa on käytetty, joka näkyy pohjan tummumisena ja joidenkin astioiden kohdalla krakeloitumiskuvion värjäytymisenä. Suosittelemme astioiden pesemistä kuumalla vedellä ja pyyhkimistä pehmeällä pyyhkeellä. Arvioimme jokaisen kulhon kohdalla kunnon ja raportoimme sen tuotesivulla. Jos kulholla on sen oma laatikko, sekin saattaa olla likainen tai vahingoittunut. Jos siis haluat varmasti uudenveroisen astian, lue tiedot tarkkaan ja ole tarvittaessa meihin erikseen yhteydessä sopivan löytämiseksi.

Monella kulhollamme on selvästi historia. Tämän hankintatavan takia pystymme tarjoamaan uskomattoman laajasti japanilaista keramiikkaa.

Suurimmassa osassa kulhoja on keraamikon tai studion leima. Tämän avulla on monesti mahdollista selvittää ketä kulhon on tehnyt ja miltä alueelta se tulee. Emme kuitenkaan pääosin selvitä näitä tietoja etukäteen ja sen takia kulhoista voi olla varsin niukasti tietoa listattuna. Voimme auttaa salapoliisityössä jos haluat selvittää kulhon tekijää tms.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chawan #122
Arviosi