Kiina

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Yi Hong (2019 - AA) Uusi
  Yi Hong (2019 - AA)

  Yi Hong on Hubein maakunnan merkittävin punainen (eli musta) teelaatu. Tämä AA-laatumme edustaa korkeaa keskitasoa. Haudutetun teen tuoksu on hennon savuinen ja mausteisen rukiinen. Maku on suun täyttävä ja täyteläinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Yi Hong (2019 - AAA) Uusi
  Yi Hong (2019 - AAA)

  Yi Hong on Hubein maakunnan merkittävin punainen (eli musta) teelaatu. Tämä on huipputasoinen erittäin pienilehtinen laatu 2019 keväältä. Maussa on hieman juuresmaisuutta sekä reippaasti raikasta savuisuutta. Jälkimaussa esillä on juureen leivotun ruisleivän ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 3. Zheng Shan Xiao Zhong (2019 Qi Lan) Uusi
  Zheng Shan Xiao Zhong (2019 Qi Lan)

  Zheng Shan Xiao Zhong on luonteikas musta tee Fujianin maakunnasta Kiinasta. Tämä tee on tuotettu Qi Lan -lajikkeen pensaista. Lajiketta käytetään paljon myös wulong-teelaaduissa. Tuoksu maljassa on paksu. Siitä löytyy yhä kuivien hedelmien imelyyttä ja mäntyisyyttä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 4. Jin Jun Mei (2018 - AAA)

  Jin Jun Mei on Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten pienilehtinen musta teelaatu. Tämä laatu on erittäin pienilehtinen ja joukossa on paljon kullanvärisiä silmuja. Maku on kermaisen hienostunut ja samalla hennon paahteinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 5. Da Ye Dian Hong (2018)

  Dian Hong on Yunnanin maakunnan musta tee, joka tunnetaan hunajaisesta pehmeydestä ja maltaisista sävyistä. Tämä Dian Hong on poimittu suurilehtisenä kuten pu'er-tee. Suurempi lehtikoko tekee teen mausta lempeän, mutta samalla pitkän. Maku on täyteläinen ja samettinen. Siinä on kuivattujen karpaloiden marjaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 6. Dian Hong (2018 - AAA)

  Tämä on huippulaatuinen Dian Hong 2018 keväältä. Teen maku on kirpeä raikkaudessaan. Maussa on mineraalisuutta ja kevyitä tuoreen puun sävyjä. Tee tuntuu lisäävän suun pintojen verenkiertoa luoden kihelmöivän tunteen.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. Da Shu Dian Hong (2018)

  Dian Hong on Yunnanin maakunnan musta tee, joka tunnetaan hunajaisesta pehmeydestä ja maltaisista sävyistä. Tämä Dian Hong on poimittu teepuista eli vanhemmista teekasveista. Maku on tästä syystä aluksi mieto ja hitaasti saapuva, mutta vauhtiin päästyään se on pitkä ja luonteikas. Mausta erottuu ruisleipäistä sävyä, maltaisuutta, mineraalisuutta, tummaa puuta sekä hentoa kanelia.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 8. Zheng Shan Xiao Zhong (2018 - AA)

  Zheng Shan Xiao Zhong on luonteikas musta tee Fujianin maakunnasta Kiinasta. Tee koostuu keskikokoisesta lehdestä. Se yhdistää puun, mineraalisuuden ja savun sävyjä. Taustalla lymyää punaisten hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,00 €

 9. Jin Jun Mei (2018 - AA)

  Jin Jun Mei on Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten pienilehtinen musta teelaatu. Se tunnetaan erityisesti hienoista kultaisista silmuista. Maku on samalla savuisen puinen, mineraalinen ja raikas.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 10. Dian Hong - Hong Mao Feng (2018)

  Dian Hong on Yunnanin maakunnan musta tee, joka tunnetaan hunajaisesta pehmeydestä ja maltaisista sävyistä. Tämä Hong Mao Feng -lisänimellä varustettu laatu koostuu kullankeltaisista silmuista ja pienistä lehdistä. Se on kaakaoinen ja paahteisen leipäinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen