Jinko Hoen (Gyokushodo)

Gyokushodon Jinko Hoen sisältää arvokkainta suitsuketuotannon raaka-ainetta: agarpuuta. Jinko Hoenin puisia piirteitä tasapainottaa voimakas parfymaattinen piirre.

11,50 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s013

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 30 tikkua, 13,5cm
  • n. 25-30 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Agarpuu, santelipuu, mausteet

Jinko tarkoittaa agarpuuta - kaikkein arvokkainta aromaattista puuta mitä käytetään suitsukkeentuotannossa. Jinko Hoen on sekoitus vietnamilaista agarpuuta, santelipuuta ja mausteita. Puita tasapainottaa melko voimakas parfymaattinen piirre.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikuissa on erittäin voimakas kukkainen tuoksu. Kukkien tuoksussa on jokin viileä kellarinen piirre, joka luo mielikuvan multaisten punajuurien tuoksusta. Kukkainen pintatuoksu on melko voimakas myös suitsukkeen palaessa. Vaikutelma tuoksusta on täten kuin kukkaisuus jossa on puinen syvyysulottuvuus. Puu-elementti tuntuu olevan suurimmaksi osaksi santelipuuta. Välillä esiin nousee kanelinen sävy. Agarpuun osuus on melko pieni tai vain vaikeasti havaittavissa pintatuoksun voimakkuuden takia. Suitsuke tarjoaa mielenkiintoisen tulkinnan puu-teemaisesta tuoksusta - puun sävy ei sellaisenaan dominoi vaikka se on jatkuvasti aistittavissa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jinko Hoen (Gyokushodo)
Arviosi