Yi Hong AAA (2023)

Yi Hong on Hubein maakunnassa Yi Changin kaupungin hallinnollisella alueella tuotettu musta tee. Tämä huipputason laatu sisältää erittäin pientä lehteä sekä silmuja. Teessä on suklaan ja leivän sävyjä, joka antaa vaikutelman suklaa croissanteista. Maku on pehmeä ja samettinen, mutta siinä on myös luonnetta.

Varastossa
SKU
t692
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Yi Hong AAA (2023) - 35g
10,00 €
Yi Hong AAA (2023) - 70g
19,00 €

Yleistä

Yi Hong on Hubein maakunnan merkittävin punainen (länsimaisittain 'musta' tee) teelaaatu. Hong tarkoittaa punaista ja Yi on sama merkki mikä on Yi Changin kaupungin nimessä. Tee on nimetty Yi Changin kaupungin mukaisesti, sillä kaupunki oli merkittävä kauppapaikka tälle teelle, kun sen tuotanto alkoi 1800-luvulla. Todellisuudessa Yi Hong -nimellä markkinoilla olevat teet tuotetaan Hubein maakunnan aktiivisilla teentuotantoalueilla Enshin ja Yi Changin prefektuureissa maakunnan länsi- ja eteläosassa.

Tämä tee

Tämä huipputasoinen Yi Hong koostuu avautumattomista silmuista ja pienimmistä avautuneista lehdistä. Tee on 2023 kevätsatoa.

Maku

Teessä on suklaan ja leivän sävyjä, joka antaa vaikutelman suklaa croissanteista. Maku on pehmeä ja samettinen, mutta siinä on myös luonnetta.

Hauduttaminen

Teenlehtiä tarvitaan reipas ruokalusikallinen. Käytä hauduttamiseen kiehahtanutta vettä. Jos tee valmistetaan alle puolen litran kannussa, voi tällä lehtimäärällä lehtiä hauduttaa muutaman kerran. Isommassa kannussa on parempi tehdä yksi pidempi haudutus. Pienessä kannussa haudutuksen pituus on 1-3 minuuttia ja suuremmassa 3-5 minuuttia. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan.

Katso tämän teen esittelyvideo Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yi Hong AAA (2023)
Arviosi