Ieyasu Tokugawa - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)

Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat. Suitsukkeen tuoksu on upean integroitunut. Siinä on sypressin havuisuutta, aromaattisa öljyistä agarpuuta ja raikasta kamferia.

Varastossa
SKU
s137
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Ieyasu Tokugawa - Näyte-erä, 10 tikkua
5,00 €
Ieyasu Tokugawa - Alkuperäislaatikko, n. 80 tikkua
29,00 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 13,5cm pitkä tikku
  • Alkuperäislaatikossa n. 80 tikkua = 30 grammaa
  • Näyte-erä: 10 tikkua
  • Paloaika: n. 30 minuuttia / tikku
  • Toimitetaan upeassa laatikossa.

Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat.

Tokugawa Ieyasu (1543 - 1616) oli Tokugawa Shogunaatin perustaja ja ensimmäinen shogun. Shogunaatti piti valtaa Japanissa vuodesta 1600 aina vuoteen 1868 asti. Tokugawa oli erityisen suuri agarpuun ystävä ja kirjoitti lukuisia kirjeitä Kaakkois-Aasian hallitsijoille halustaan löytää korkealaatuista tuoksuja.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on uhkean kamferinen, sypressinen ja sävykkään agarpuinen. Välittömästi suitsukkeen syttyessä vapautuu upean agarpuun öljyisen puinen ja aromaattinen sävy. Suitsukkeen palaessa esiin tulee makean raikasta kamferia. Resepti on upean integroitunut. Joukossa taitaa olla hieman myös maustetta ja jotain kukkaisuutta, mutta niitä on vaikea erottaa kokonaisuudesta. Upea suitsuke!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ieyasu Tokugawa - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)
Arviosi