Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Yixing #41, Shi Piao (240ml)

Poikkeuksellisesta hyvin vaaleasta savesta tehty yixingin saviteekannu. Keraamikko on itse louhinut materiaalin teekannun saveen ja tuottanut myös saven valmiiksi asti. Savi on melko kevyttä ja koostumukseeltaan kepeämpää kuin keskimääräinen yixingin savi. Teekannu on laadukkaasta työtä. Teekannu on Shi Piao -mallia.

180,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
yx041

Poikkeuksellisesta hyvin vaaleasta savesta tehty yixingin saviteekannu. Keraamikko on itse louhinut materiaalin teekannun saveen ja tuottanut myös saven valmiiksi asti. Savi on melko kevyttä ja koostumukseeltaan kepeämpää kuin keskimääräinen yixingin savi. Teekannu on laadukkaasta työtä. Teekannu on Shi Piao -mallia. Tässä kannussa savi on pohjasta hieman joustanut polton aikana, jonka takia pienet jalat ovat hieman painuneet pohjaan. Tämä ei vaikuta kannun käytettävyyteen, mutta olemme ottaneet sen huomioon hinnassa.

  • Tilavuus: 240ml
  • Kunto: Uusi
  • Laatikko: Kyllä
  • Aitoistodistus: Kyllä

Täydennämme näitä tietoja kun ehdimme. Sillävälin voit tiedustella lisää tietoja tai kuvia käyttämällä sivun alalaidassa olevia yhteystietoja.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yixing #41, Shi Piao (240ml)
Arviosi